- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.041
Valla ogrendımGonalf gibi oda kuzum.
Daha ne iğneler var,
He benim avatar hahahaKız pek güzelmiş sana benziyosa bu pek güzel gacısın
Hiçbir şey kullanmadan mi 2 yumurtan var dediCanım hiçbişeye başlamadım daha. Rutin kontrol daha dosyamızı yaptılar raporlayıpİlaçla artar mı yumuşlar acaba
Ayy pek güzelmişsin tüü tüüütüütüüüHe benim avatar hahaha
Maşallaah maşallaaah o çocuk gelecek buraya bu ay belliKızlar bi yürüyüş yapalım dedik bide eksıklerı aldık
Kayısı
Kuru incir
Avokado
Cevizli sucuk
Hayıt tohumu ( bu nasıl kullanılıyor ve nezaman kullanan lazım bilen açıl söyleşin bana)
Aldık geldık başlıyorum
Bir de kabak çekirdeği varmıs onu da alcam
Eşimde her gün sarımsak yiyor aşılamaya kadar bomba gibi olmamıs laızm
Ekstra
Mfk
D vitmsını
Doktorun vitmsını kullanıyorum ben
söyleyeceklerim bu kadar
Bende iç çamaşrla özel geceler yapıyormda ay neler konusuyoz neyseçoraplar aklıma gelmediydi bide bunu deniyim bende pijama takımlaryla yatarm ya öyle evde eski püskü şeylerlese dolaşmam
Cidden döveceğim he sürekli ortadan kaybolur mu insanDemgey3 kız nerdesin yine sen ya biz senden niye haber alamıyoruz bak bu sefer dövcekler bende kurtaramıcam seni _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Ahahaha pişman olmazsın aşko geceyi sabah edene kadar akla karayı seçecekKız yapıyorum dedim ya yılda bir kez işte ahahahaama _Umutlu_Pozitif_ dan gaza geldim gece vardiyasına geçince giyip giyip foto atıcam kocişe
Kiz nasıl yapiyosunuz bu avatarlariHe benim avatar hahaha
Asko hayıt tohumu yumurtlama gördüğün an bırakacaksınKızlar bi yürüyüş yapalım dedik bide eksıklerı aldık
Kayısı
Kuru incir
Avokado
Cevizli sucuk
Hayıt tohumu ( bu nasıl kullanılıyor ve nezaman kullanan lazım bilen açıl söyleşin bana)
Aldık geldık başlıyorum
Ekstra
Mfk
D vitmsını
söyleyeceklerim bu kadar
Yumurta değil kuzum folikül 11 mm. Reglim de 2 gün önce bitti. İnternette okudum da 4 folikül altı çok kötü diyordu o yüzden modum çok düştüHiçbir şey kullanmadan mi 2 yumurtan var dedi
Kaç mm olduklarını söyledi mi?
Asko snapchat avatarıKiz nasıl yapiyosunuz bu avatarlarivalla bilmiom
Ayy teşekkür ederim aşkımAyy pek güzelmişsin tüü tüüütüütüüü
Maşallaah maşallaaah o çocuk gelecek buraya bu ay belli
Ben de bilmiyorum aşko desinler de biz de alalımKiz nasıl yapiyosunuz bu avatarlarivalla bilmiom
VuhhuuuBiz de bugün kabak çekirdeği, ceviz, badem, fındık falan aldık yediriyom kocişe. Bugünden itibaren biz sahalara çıkıyoz da ayıptır söylemesi
Ay bende snapchat te yokkkAsko snapchat avatarı
Kuzum sen mfk kaç ay kullandın bak üç ay sonra bıraktırıyor kullandırtmıyor üç ay ara verdirtiyor yaKızlar bi yürüyüş yapalım dedik bide eksıklerı aldık
Kayısı
Kuru incir
Avokado
Cevizli sucuk
Aldık geldık başlıyorum
Ekstra
Mfk
D vitmsını
söyleyeceklerim bu kadar
Oooo Kasım bu aşko şakaya gelmez sıkı çalışıyoruz kasımda güzellikler gelecekBiz de bugün kabak çekirdeği, ceviz, badem, fındık falan aldık yediriyom kocişe. Bugünden itibaren biz sahalara çıkıyoz da ayıptır söylemesi
Aşko ben çok sakin bi insanım valla eşim gibi olsaydım bu akşam zehir olurdu bize. Ya bu gün öğlen aradı öğleden sonra tatil ayvalığa gidelim mi dedi. Arkadaşlarımız var ayvalıkta. Tamam dedim olur. Yarım saate gelirim dedi. Şimdi benim çatlama oldu biz üst üste 3 gün değerlendirdik bi dün değerlendirmedik. Ben de evden çıkmadan bi birlikte oluruz duş alıp öyle çıkarız diye düşündüm. Çünkü hafta sonu orda kalıcaz değerlendirme yapamayız. Beyim geldi biraz uzanayım dedi yorulmuş. İşte biraz yanaştım yorgunum falan dedi. Ben dellendim ama işte belli etmedim. Ulan sanki keyfimden istiyorum iki arada bi derede seks yapmak için ölüp gebermiyorum bende heralde. Sanki taş taşıyacak. O zaman duşa giriyorum dedim sen ben gelene kadar niye girmedin diyor bideNoldu beee napıyo aşko dövelim mi
Ayy gıcık kocam ona da kızıyor ya neymiş ya fotoğrafı açtığında yanında başka birileri olurda görürlerse diyeKız yapıyorum dedim ya yılda bir kez işte ahahahaama _Umutlu_Pozitif_ dan gaza geldim gece vardiyasına geçince giyip giyip foto atıcam kocişe
Süpersin bebeğim aynen böyle devammmmYooook aşko sonuna kadar umutlaaaa olumlamaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?