- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.889
- 528
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.121
He anladım canım cihaz hepsini görmez ama arkada saklanan en az 1 folikül vardır zatenYumurta değil kuzum folikül 11 mm. Reglim de 2 gün önce bitti. İnternette okudum da 4 folikül altı çok kötü diyordu o yüzden modum çok düştü
Hoş geldiniz aramizaKızlar o kadar güzel akıcı ki muhabbetiniz yetişemiyorum. Bende kendimden bahsedeyim 35 yaşımdayım ikinci çocuğa karar verdik ilk ay kimyasal sonraki ay yine hamile kaldım malesef oda genetik problemli Oldu 7.haftamda kalbi Durmuş üç hafta öylece gezmişim ve 11.haftamda kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum hastanede çalışıyorum 1 doktor 6ay, 2 doktor 3 ay 1 doktor da beklemene gerek yok devam et dedi bu süreçte tahlillerimi yaptım ve kansızlık oluştuğunu farkettim iki aydır kan ilacı alıyorum ve kasım gibi yeniden denemeye başlıycam hem heyecanlı hemde korku ve sitres Sarıcak beni biliyorum bide aksilik şuki iş yerimle ilgili sıkıntılar içindeyim bikaç ay içinde dava etmeyi düşünüyorum bu süreçte gebe kalırsam bu yaşanılacak sitresle nasıl başederim bilmiyorum. Sizlere içimi dökmek istedim uzuun uzun yazdım lütfen hakkınızı helal edin.
İyi izlemeler baby ne izliyon?Koltukta uzanirim TV izlerim canım sen napiyorsunn
Bu belirtileri gebeliğimde hissettimYumurtlamadan üzerinden yarın 6 gün olacak kasıklarım çok ağrıyor karnım davul gibi olmuş ay bı de göğüs ucum açıyor ama korkuyorummmm
İyiyiz bebeğim sen nasılsınNasılsın aşko ve diğer aşkolar @Demgey3 @Random3 @Cgh @Veziir @bitliKedi @MavimireslMucizemmm16 @Annabelle1 R raainbow @ucge miraclebeyb napiyosunuz?
İnşallah hepimiz peşpeşe sağlıklı gebelik haberlerini veririz birbirimizeHoş geldiniz aramizainşaallah Rabbim yeniden saglikli gebeliktir nasip eder ,bizim hepimizin baş düşmanı stres en başta onu uzaklaştir kendinden,yemene içmene dikkat et sağlıklı gidalar tüket inşaallah bu ay hamiş olursun
Aaa aşkooo seni görünce geçse geçse başımın ağrısı geçer aşk olsunAy niye aşko beni görünce mi başladı ağrın
Ayy çok geçmiş olsum Rabbim şifasını versinİyilik kuzum yorgunum bende pek giremedim okudum çıktım
Sabah hastanedeydim kuzenime ilk kemoterapi yapildı yanındaydim bende öglen geldim eve biraz uyudum sonra iş güç falan
Akşam da eşim nar almış 7-8kilo onlari temizledimkomposto yapicimmm
Aaa kullanıyo mu kız gebeysen de onlarYok aşko yani şöyle takviyelerden artıyor kalıyor yani elimde 60 kapsül ya bir kutuda ben hepsini günde bir içiyorum vitaminlerim çok yüksek diye kalanıda gebeyken kullanıcam diyorum
Disney + dünya ile benim aramda diye bı dizi kuzumİyi izlemeler baby ne izliyon?
Sorma cano ya olsun ne diyim ki :)Ahh ahh neler yapıyoruz şu bebeler için demi
Canım bende aynı bu şekilde oluyorum da ben iki kere kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum ya bir daha olsa depresyona felan girerim herhalde zor toparlaniyorumBu belirtileri gebeliğimde hissettim
Yok onu kendıme aldım mfk ürünlerin de de gerci hayıt otu var bu arada aktardan aldım oda az ama nasıl kullanıyorlar onu bilmıyorumİç kuzum faydası olur inşallah ama eşine icirtme ben verdim bilmeden netten baktım da cinsel isteksizlik yapıyormuş ahahah
Çok çok çooookkk aminHa gayret, benim de uzun sürüyor çok şükür bitti
Tabiiisi deee bunlar ciddi konular
Ağzını yiriiimm çok aminnn
Gelecek kuzum gelecek bakın görün çok güzel bir ay olacak
Amaaan işin heyecanı orda zatenadrenalin lazım azcık
Tekrar hoşgeldinKızlar o kadar güzel akıcı ki muhabbetiniz yetişemiyorum. Bende kendimden bahsedeyim 35 yaşımdayım ikinci çocuğa karar verdik ilk ay kimyasal sonraki ay yine hamile kaldım malesef oda genetik problemli Oldu 7.haftamda kalbi Durmuş üç hafta öylece gezmişim ve 11.haftamda kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum hastanede çalışıyorum 1 doktor 6ay, 2 doktor 3 ay 1 doktor da beklemene gerek yok devam et dedi bu süreçte tahlillerimi yaptım ve kansızlık oluştuğunu farkettim iki aydır kan ilacı alıyorum ve kasım gibi yeniden denemeye başlıycam hem heyecanlı hemde korku ve sitres Sarıcak beni biliyorum bide aksilik şuki iş yerimle ilgili sıkıntılar içindeyim bikaç ay içinde dava etmeyi düşünüyorum bu süreçte gebe kalırsam bu yaşanılacak sitresle nasıl başederim bilmiyorum. Sizlere içimi dökmek istedim uzuun uzun yazdım lütfen hakkınızı helal edin.
Ben sabah aç karna içiyordum 1 tatlı kaşığı hayıt otu 1 su bardağı kaynamış suya koyup 7 dk demletiyorum sonra süzüp 1 çay kaşığı Ari sütü polen ekliyorum içiyordum.Yok onu kendıme aldım mfk ürünlerin de de gerci hayıt otu var bu arada aktardan aldım oda az ama nasıl kullanıyorlar onu bilmıyorum
İyiyiz bebeğim sen nasılsınözleduk
Aa yok hakkını yiyemem M mucizeOldu sordu ilk kuzumKizlar burdayım hesabım kapanmadıaşk olsun 1 haftadır kimse sormuyor sen hariç hastaydım geri döndüm
Şaka yapdimmm beybii tabii ki aşk olsunAaa aşkooo seni görünce geçse geçse başımın ağrısı geçer aşk olsun
Ayy çok geçmiş olsum Rabbim şifasını versinayy nar temizlemekten nefret ederim vallahi kolay gelsin
M mucizeOldu kız teşekkür ederim aşko beni unutmadınAa yok hakkını yiyemem M mucizeOldu sordu ilk kuzumnolduu ne hastalıgı hayırdır çok geçmiş olsun şimdi iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?