Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldiniz aramiza inşaallah Rabbim yeniden saglikli gebeliktir nasip eder ,bizim hepimizin baş düşmanı stres en başta onu uzaklaştir kendinden,yemene içmene dikkat et sağlıklı gidalar tüket inşaallah bu ay hamiş olursun

İnşallah hepimiz peşpeşe sağlıklı gebelik haberlerini veririz birbirimize

Ay niye aşko beni görünce mi başladı ağrın
Aaa aşkooo seni görünce geçse geçse başımın ağrısı geçer aşk olsun
Ayy çok geçmiş olsum Rabbim şifasını versin ayy nar temizlemekten nefret ederim vallahi kolay gelsin

İç kuzum faydası olur inşallah ama eşine icirtme ben verdim bilmeden netten baktım da cinsel isteksizlik yapıyormuş ahahah
Yok onu kendıme aldım mfk ürünlerin de de gerci hayıt otu var bu arada aktardan aldım oda az ama nasıl kullanıyorlar onu bilmıyorum

Tekrar hoşgeldin geçen ay bende kimyasal yaşadım bilirim o üzüntüyü. İkinciye yaşadığınada çok üzüldüm kuzum ama inşallah geçicek bunlr hepimizin derdi stres maalesef en çok stresi uzaklaştırmaya çalış hayatından yemene içmene dikkat et sağlıklı beslenmeye çalış inşallah rabbim bu sferki gebeliğini sağlıklı gebelik nasip etsin

Ayy bu ay geliyo bebiş yaa bence

Doğru bana irkeeek anası diyodu bende diyorum birşeyler eksik bana kimse irkeeek anası demiyo M melek076 kapanmamştr inş ban falan yemedi umarm
Kizlar burdayım hesabım kapanmadı aşk olsun 1 haftadır kimse sormuyor sen hariç hastaydım geri döndüm

Yok onu kendıme aldım mfk ürünlerin de de gerci hayıt otu var bu arada aktardan aldım oda az ama nasıl kullanıyorlar onu bilmıyorum
Ben sabah aç karna içiyordum 1 tatlı kaşığı hayıt otu 1 su bardağı kaynamış suya koyup 7 dk demletiyorum sonra süzüp 1 çay kaşığı Ari sütü polen ekliyorum içiyordum.

Aaa aşkooo seni görünce geçse geçse başımın ağrısı geçer aşk olsun

Ayy çok geçmiş olsum Rabbim şifasını versin ayy nar temizlemekten nefret ederim vallahi kolay gelsin
Şaka yapdimmm beybii tabii ki aşk olsun
Amin aşkom çok teşekkür ederim dualarinizo esirgemeyin
Bende nefret ediyorum ama mecbur yaptim eşime kalsa heryer nar olurdu

Aa yok hakkını yiyemem M mucizeOldu sordu ilk kuzum nolduu ne hastalıgı hayırdır çok geçmiş olsun şimdi iyimisin
M mucizeOldu kız teşekkür ederim aşko beni unutmadın
Kız grip işte ne olacak
Bide İtalya seyahati yaptık yumurtlama haftasında dün döndük geri
Ondan buralarda yoktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…