- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.241
İnşallah iyi gider gelişimi bebeğimKızlar haberler çok iyi değil yumurtlardan sadece 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ama sadece 1 tanesi döllenmiş onun gelişimini takip edeceklermiş.R Random3 M Mavimiresl
Ebet yine testte çıkmadı. Saf gibiyim.. ümitlerim yıkıldıkça yeniden ümitleniyorumGünaydın canım
Ne yaptın test yaptın mı? Daha önce gecikme olmadıysa yap testi o sana yalvarsın.. ama bekleyebilisen bence bekle daha erkense çıkmaya bilir.. umut adet olana kadar devam ediyor zaten canım çünkü testte çıkmaya biliyor
İnsallah kuzum inşallahİnsallah gelecek kafani takma sakın. Umudunu kaybetme yüzüp kuyruguna gelmissin bundan sonrasida daha güzel olacak
Ya hiç sorma koskoca 17 tanesin sadece 1 tane döllenme k nedir diğerleriniz nereye gittinizİnşallah iyi gider gelişimi bebeğimyaw ne inatçı yumurtalarımız varmış be yıldırdılar bizi
Ama burda şahit olduğum kadarıyla genelde böyle oluyor kuzum, sıkma canını. Önemli olan sağlıklı bi tane elde edebilmek. Ben eminim o da gelişip kavuşacak annesineİnsallah kuzum inşallah
Ya hiç sorma koskoca 17 tanesin sadece 1 tane döllenme k nedir diğerleriniz nereye gittiniz
Olsun kuzum dur bakalım belki o bir tane döllenen gelişecek tututanacak bebiş gelecek olumlu düşün aşkoKızlar haberler çok iyi değil yumurtlardan sadece 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ama sadece 1 tanesi döllenmiş onun gelişimini takip edeceklermiş.R Random3 M Mavimiresl
Kociş yok ama sabahtan beri çocukların kahvaltısı, çamaşırlar, bulaşıklar.. şimdi de banyolarını yaptırdım, daha yeni oturucam inşallah sonra yemek hazırlığı. Ayy anlatırken bile bitmedi, ne zor işimiz yaaAşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heraldebende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow R Random3 iyilikperisi92 M Mavimiresl Veziir annabelica
Pazartesi arayacaklarmış aslında annesine çektiyse direnir ya dimi. Orda bile olsa ilk defa bir bebeğim oluştu o bile çok değişik bir duyguymuş eşime bakıp bakıp bizim orda bi tane bebeğimiz var diyorumAma burda şahit olduğum kadarıyla genelde böyle oluyor kuzum, sıkma canını. Önemli olan sağlıklı bi tane elde edebilmek. Ben eminim o da gelişip kavuşacak annesinene zaman haber verecekler?
İnsallah canım ya dua edin bana lütfenOlsun kuzum dur bakalım belki o bir tane döllenen gelişecek tututanacak bebiş gelecek olumlu düşün aşko
Sorma vallaAy çok zor ya
8+2 kuzum bugün hayırlsıylaAmin bebeğim inşallahsiz kaç haftalık oldunuz
Aşkım valla benim kızım sınavları başladı pazartesi iki tane var ona çalışacak yardım etcem takıldığı yerlerdeAşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heraldebende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow R Random3 iyilikperisi92 M Mavimiresl Veziir annabelica
Ooff benimde yapmam lazım aşkım hiç yapasım yok yaNapiyosunuz kızlar?Ben iş yapmaya üşeniyorum 1haftadir çocuk okula gitmiyor , ödevlerini yaptiricam sonra banyo falan, süpürup silicem evleri bide yemek yapicamkolay gelsin şimdiden hepimize
Valla aşko ben anlamıyorum bunların bu tripleriniİnsallah kuzum inşallah
Ya hiç sorma koskoca 17 tanesin sadece 1 tane döllenme k nedir diğerleriniz nereye gittiniz
AşkımSelam kızlar
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
İki gündür acayip gazim var ya ilk hamileligimde de böyle olmuştu
Umutlanmalı miyim sizce
Allah başarılar versin prenseseAşkım valla benim kızım sınavları başladı pazartesi iki tane var ona çalışacak yardım etcem takıldığı yerlerdesimdilik oturuyorum aşko bu arada sanırım yumurtluyoring
Aşkım
Kuzum kacıncı adetin günü bugün
Tabiki canım benim Allah’ın izniyle inşallah gelişir herşey yolunda giderPazartesi arayacaklarmış aslında annesine çektiyse direnir ya dimi. Orda bile olsa ilk defa bir bebeğim oluştu o bile çok değişik bir duyguymuş eşime bakıp bakıp bizim orda bi tane bebeğimiz var diyorum
İnsallah canım ya dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?