Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ebet yine testte çıkmadı. Saf gibiyim.. ümitlerim yıkıldıkça yeniden ümitleniyorum insan bir yerde dur der de mi

İnsallah gelecek kafani takma sakın. Umudunu kaybetme yüzüp kuyruguna gelmissin bundan sonrasida daha güzel olacak
İnsallah kuzum inşallah
İnşallah iyi gider gelişimi bebeğim yaw ne inatçı yumurtalarımız varmış be yıldırdılar bizi
Ya hiç sorma koskoca 17 tanesin sadece 1 tane döllenme k nedir diğerleriniz nereye gittiniz

İnsallah kuzum inşallah

Ya hiç sorma koskoca 17 tanesin sadece 1 tane döllenme k nedir diğerleriniz nereye gittiniz
Ama burda şahit olduğum kadarıyla genelde böyle oluyor kuzum, sıkma canını. Önemli olan sağlıklı bi tane elde edebilmek. Ben eminim o da gelişip kavuşacak annesine ne zaman haber verecekler?

Kociş yok ama sabahtan beri çocukların kahvaltısı, çamaşırlar, bulaşıklar.. şimdi de banyolarını yaptırdım, daha yeni oturucam inşallah sonra yemek hazırlığı. Ayy anlatırken bile bitmedi, ne zor işimiz yaa

Ama burda şahit olduğum kadarıyla genelde böyle oluyor kuzum, sıkma canını. Önemli olan sağlıklı bi tane elde edebilmek. Ben eminim o da gelişip kavuşacak annesine ne zaman haber verecekler?
Pazartesi arayacaklarmış aslında annesine çektiyse direnir ya dimi. Orda bile olsa ilk defa bir bebeğim oluştu o bile çok değişik bir duyguymuş eşime bakıp bakıp bizim orda bi tane bebeğimiz var diyorum
Olsun kuzum dur bakalım belki o bir tane döllenen gelişecek tututanacak bebiş gelecek olumlu düşün aşko
İnsallah canım ya dua edin bana lütfen

Napiyosunuz kızlar?Ben iş yapmaya üşeniyorum 1haftadir çocuk okula gitmiyor , ödevlerini yaptiricam sonra banyo falan, süpürup silicem evleri bide yemek yapicamkolay gelsin şimdiden hepimize

Aşkım valla benim kızım sınavları başladı pazartesi iki tane var ona çalışacak yardım etcem takıldığı yerlerde simdilik oturuyorum aşko bu arada sanırım yumurtluyoring

Napiyosunuz kızlar?Ben iş yapmaya üşeniyorum 1haftadir çocuk okula gitmiyor , ödevlerini yaptiricam sonra banyo falan, süpürup silicem evleri bide yemek yapicamkolay gelsin şimdiden hepimize
Ooff benimde yapmam lazım aşkım hiç yapasım yok ya kolay gelsin bebeğim

Aşkım valla benim kızım sınavları başladı pazartesi iki tane var ona çalışacak yardım etcem takıldığı yerlerde simdilik oturuyorum aşko bu arada sanırım yumurtluyoring
Allah başarılar versin prensese
Ooooo yumurtlamalarcaaa en sevdiğim aşko bol bol değerlendir bak

Tabiki canım benim Allah’ın izniyle inşallah gelişir herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…