- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.801
Aşkom iyi sen yapmaktasınKuzumm napiyosn
Ooo MashaAllah kuzucumm İnshaAllah hayırlısı ile güzel haberler alırız Rabbim sevindirsin seni canımmBen bugün asilama yaptirdim
Ne cıktı aşkomTest test testiyi diyelim iyi olsun kuzum valla bildiğin gibi bende bugün test yaptım
Yarın firsatım olursa tekrarlarım aşko ama mesai erken başlıyor yaİdrar da fazla mı beklettin ki rengi böyle neyse geç onu da kız burda gölge mi varkızlar siz ne diyorsunuz
15 saniye beklettim canım normalde bu testler zaten çok önerilmiyor zatenMelek aşkım nasılsın nerelerdesinben net bir çizgi görüyorum vallahi yarın tekrarla bence kuzum birde neden böyle rengi dağılmış idrarda çok mu bekletiyorsun aşkısı
Ay canım benim YaSelam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...
sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..
iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @-Arwen-
Ben sana bişey diyeyim mi ben çatlama sonrası 10. Gün sabah yaptım çok gölge idi Ya akşam 3-4 saat çişimi tutup yapınca daha net gördümYarın firsatım olursa tekrarlarım aşko ama mesai erken başlıyor ya
İnshaAllah kuzumm yaaa.. çok korktum yaaa ilk başta ama sonra dedim kendi kendime kızım mol gebelik filan yok ya düşük yaptın yada tam olarak yumurtlama olmadı biseyler eksik kaldı filan dedim hisslerim iyidi Allah'ım İnshaAllah negatif çıkar dedim ilk defa sevindim negatifeAy canım benim Yaher şeyde bir Hayr vardır hiç aklına gelir miydi adet oldum diye şükretmek Olan da olmayan da da bin Hayr vardır bizim için ama işte insanoğluyuz her istediğimiz olsun istiyoruz.. neyse canım şükürler olsun iyisin herşey yolunda bak gör bu kadar üzüntünün sonunda mucizen sana verilecek ki üzüldün yeter artık Gül diye
Şimdi yapıyorum o zaman hemencecikBen sana bişey diyeyim mi ben çatlama sonrası 10. Gün sabah yaptım çok gölge idi Ya akşam 3-4 saat çişimi tutup yapınca daha net gördümvarsa testin akşam yap sabahta yap yinede merak ederim ben şimdi
Selam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...
sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..
iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @-Arwen-[/USER
[/QUOTE]
Kuzum benim yeni gördüm çok geçmiş olsun öncelikle neyseki şuan herşey kontrol altında ve herşey en azından yolunda gidiyor Allah beterinden korusun üzülmüşsündür tabi ki birde bir anda olmuş herşey paniklemen korkman üzülmen ve bu duyguları bir arada yaşaman yıkıcı olmuştur anlayabiliyorum canım ama şunu bil ki eğer bu düşükse ki buna benziyor için rahat olsun en azından bu olabiliyor bunu görmüş oldun her şerde bir hayır vardır Rabbim devamında hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Ay aşkım yemin ederim okurken soğuk terler döktümSelam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @-Arwen-
Aşkom ben yapmadım testBana da atsana testini ben yatarken neler olmuş
Evet canım kesinlikle haklısın.. çok şükür çaresi olmayan birşeyler değildi şüphelendiğimiz şey ama yinede insan yipranmak istemiyor çok şükür.. kendiliğinden çözülüyorAy aşkım yemin ederim okurken soğuk terler döktüm
Sağlığımız iyi olsun gerisi hallolur bir şekilde. Rabbim sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin. Sevindim bir işlem gerektiren durum olmamasına
DeğmezdiiğğğğNe cıktı aşkom
Değer miydi o paraya hiiii
Aşko yaptım
Aşkım bu baya koyu ya bence pik gibi değil evet ama koyu bekleyelim bakalım neler olcak güzel şeyler olur inşallahEvet aşkım ama normalinde yok ya zar zor bişey gözüküyor ovulasyon da yaptım ben. Durduramıyorum kendimi
Yaptın mııığğAşko yaptım
Sabah da yapmıştım
Şimdi böyle çıktı atıyorum
Keısnlıkle bu konuya katılıyorum sana allahın biAynen canım sağolasın kuzum..
İşte bence hiç ihmal etmemek gerek fazla beklemeden kontrole gitmek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?