Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Melek aşkım nasılsın nerelerdesin ben net bir çizgi görüyorum vallahi yarın tekrarla bence kuzum birde neden böyle rengi dağılmış idrarda çok mu bekletiyorsun aşkısı
15 saniye beklettim canım normalde bu testler zaten çok önerilmiyor zaten
Ben en iyisi yarın bekleyeceğim
Aşkom çok şükür ya 2 hafta buraya giremedim yoğun tempo çalışıyoruz
Sen basılsın aşko ne yaptın
Yok mu beniş sevinelim

Ay canım benim Ya her şeyde bir Hayr vardır hiç aklına gelir miydi adet oldum diye şükretmek Olan da olmayan da da bin Hayr vardır bizim için ama işte insanoğluyuz her istediğimiz olsun istiyoruz.. neyse canım şükürler olsun iyisin herşey yolunda bak gör bu kadar üzüntünün sonunda mucizen sana verilecek ki üzüldün yeter artık Gül diye

Yarın firsatım olursa tekrarlarım aşko ama mesai erken başlıyor ya
Ben sana bişey diyeyim mi ben çatlama sonrası 10. Gün sabah yaptım çok gölge idi Ya akşam 3-4 saat çişimi tutup yapınca daha net gördüm varsa testin akşam yap sabahta yap yinede merak ederim ben şimdi

İnshaAllah kuzumm yaaa.. çok korktum yaaa ilk başta ama sonra dedim kendi kendime kızım mol gebelik filan yok ya düşük yaptın yada tam olarak yumurtlama olmadı biseyler eksik kaldı filan dedim hisslerim iyidi Allah'ım İnshaAllah negatif çıkar dedim ilk defa sevindim negatife

Aynen inshallah kimbilir belkide güzel bir şey için bunun olması gerekiyordur çok şükür diğer ihtimal çıkmadı

Ben sana bişey diyeyim mi ben çatlama sonrası 10. Gün sabah yaptım çok gölge idi Ya akşam 3-4 saat çişimi tutup yapınca daha net gördüm varsa testin akşam yap sabahta yap yinede merak ederim ben şimdi
Şimdi yapıyorum o zaman hemencecik
Dur sigaramı bitireyim

Ay aşkım yemin ederim okurken soğuk terler döktüm
Sağlığımız iyi olsun gerisi hallolur bir şekilde. Rabbim sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin. Sevindim bir işlem gerektiren durum olmamasına

Bana da atsana testini ben yatarken neler olmuş
Aşkom ben yapmadım test Mucizemmm16 nın testiydi hafif gölge gördük
Ben bu gün yumurta takibine gittim doktora 3 yumurta gördü biri büyük ikisi ondan biraz daha küçüktü ovitrelle verdi çatlatma iğnesi yarın 10 da yapcam çarşambadan itibaren gün aşırı ilişki dedi işte kuzum

Evet canım kesinlikle haklısın.. çok şükür çaresi olmayan birşeyler değildi şüphelendiğimiz şey ama yinede insan yipranmak istemiyor çok şükür.. kendiliğinden çözülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…