Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma sorma çok keyfine düşkün tadını çıkaracak Rabbim hayırlı olanı versin Sen napıyosun nasılsın aşko
İyiyim bebeğim yaa bekliyorum ben de işte bi leylek de bana bebek getirir mi diye başka türlü olacağı yok. Cumartesi test yapmayı planlıyorum ama tamamen spor olarak

İyiyim bebeğim yaa bekliyorum ben de işte bi leylek de bana bebek getirir mi diye başka türlü olacağı yok. Cumartesi test yapmayı planlıyorum ama tamamen spor olarak
Off leylekler bir türlü yolu bulamıyor aşkom ya hadi bakalım az kalmış kız inşallah pozitif olur

Kizlar benim adetim yine bi tuhaf yarın test alcam bakalım
En son böyle olduğunda dış gebelik kimyasal gecikmiş düşük ne varsa demişlerdi
Pozitif çıkarsa doktora gidicem bir şeyler ters çünkü
Negatif çıkarsa da giderim gerçi yine ters

Selam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...

kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...

sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..

iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..

Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ -Arwen-

Ahhh canım benim.. sen anladın zaten bişeyler olduğunu o kadar belirti farklı hissetmen boşuna değildi seni en az yıpratacak şekilde olmasına çok sevindim moonlightim iyi ki gittin doktora Sana kocaman sarılıyorum

Sağol kuzum Allah razı olsun

Aslında Allah'a şükür kötü bir durum da değil olsaydida çok kişi var yaşayan sadece yıpratıcı bir dönem olurdu çok şükür öyle olmadı İnshaAllah gittiğimde te temizlenmis olur

Kuzum buna da şükür yA sana zarar verseydi Rabiim senı korumuş neelr atlatmışsın
Canım bneım
Sen iyi olda gerisi gelir bak atması da iyi olmus kendılıgınden ıslem gormedln cokmsukur buna da şükür

Canım hem sevindim hem üzüldüm. Şükür ki sağlığına bişey olmadan geçireceksin bu süreci İnşallah rahmin de yenilenir güzelce sağlıkla bebeğin yerleşir bişeylerden şüpheleniyordun zaten ben hamilesin diye düşünmüştüm açıkçası, ama doktora gittiğin çok iyi olmuş allah korusun kötü bişey olmadı

Ayy kuzum cok geçmiş olsun simdi nasılsın iyi misin inşallah kolaylıkla atlatırsın bu durumu en azından sen sağlıklısın cok şükür bebişte gelicek inşallah şu durum bi geçsin bakalım

Kuzum buna da şükür yA sana zarar verseydi Rabiim senı korumuş neelr atlatmışsın
Canım bneım
Sen iyi olda gerisi gelir bak atması da iyi olmus kendılıgınden ıslem gormedln cokmsukur buna da şükür
Aynen canım sağolasın kuzum..

İşte bence hiç ihmal etmemek gerek fazla beklemeden kontrole gitmek lazımmış

Evet canım çok şükür o durumda bile.kotu sayılmazdı ama yıpratıcı bir süreç daha sonra altı ay krounma filan oluyormuş başkada bir sıkıntısı yok tabi yinede çok şükür olmamasına sevindim tâbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…