- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.821
Ama çok bekledin aşkım ya bat geçtikten kaç gün sonra gittin kontroleEvet canım kesinlikle haklısın.. çok şükür çaresi olmayan birşeyler değildi şüphelendiğimiz şey ama yinede insan yipranmak istemiyor çok şükür.. kendiliğinden çözülüyor
Allahım hakkımda hayırlı olanı versin aşkım ben negatif diye düşünüyorum. 10 kasımda memlekete gidecem oradaki doktorumla da bi kez ilaç tedavisi olmak istiyorum bakalım inşallah reglim çok fazla gecikmez hamile değilsemAşkım bu baya koyu ya bence pik gibi değil evet ama koyu bekleyelim bakalım neler olcak güzel şeyler olur inşallah
Evet evet napimm boşu boşuna erkenden gitmeyim dedim neyse birdaha yok zaten bir hafta gecikirsem hemen gidecemAma çok bekledin aşkım ya bat geçtikten kaç gün sonra gittin kontrole
Çok aşırı silik çizgi var gibi ya nekadar kaldı bata canisin?Evet aşkım ama normalinde yok ya zar zor bişey gözüküyor ovulasyon da yaptım ben. Durduramıyorum kendimi
Evet canım benim her şey güzel olacak
Evet attım aşko
Aşko bu pespembe yaaa
Valla ben sadece parlaklığı kıstım fotonun çizgin hemen belirdi hemde pembe
Aşko bu pespembe yaaakaçıncı gün bat ne zaman kuzum yaaa var gibi pembe bide ya
Aşkım bat dündü benimÇok aşırı silik çizgi var gibi ya nekadar kaldı bata canisin?
Yarın yanıltmayan testle denesek daha iyi olmaz mıValla ben sadece parlaklığı kıstım fotonun çizgin hemen belirdi hemde pembe
Geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...
sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..
iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @-Arwen-
11. gün bu gün yani ayyy aşko yarımda yap test gün güm koyulaşmaya bakalım 14. Günde kan verYa aşko ümitlenmek istemiyorum
Bat 11 kasım da gözüküyor ama yumurtlama 27 ekimdi
Ohh iyi iyi gelmez İnshaAllah bebiş gelirAşkım bat dündü benim
Çok sağol safişimmmGeçmiş olsun canım
Olan olmuş aşkım çok şükür kötü bişey olmamışEvet evet napimm boşu boşuna erkenden gitmeyim dedim neyse birdaha yok zaten bir hafta gecikirsem hemen gidecem
Ben çizgi görüyorum silik bi şekilde inşallah koyulaşır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?