Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim, şimdi okudum başına gelenleri
Çok şükür adet olmuşsun hayatda bazen adet oldugumuz için de seviniyoruz
Uzme kendini inşallah adetin bitsin,yeniden kontrole git Allahin izniyle senin için hayırlı olduğu zaman hamile olacaksın

Ayy kuzum cok geçmiş olsun simdi nasılsın iyi misin inşallah kolaylıkla atlatırsın bu durumu en azından sen sağlıklısın cok şükür bebişte gelicek inşallah şu durum bi geçsin bakalım
Çok şükür kuzum iyim zaten birşeyim de yoktu sadece doktor şüphelenince ben heyecan yaptım çok şükür o dediği çıkmadı basit bir hormon sorunu yumurtlama da sorun oldu bence o yüzden gebelik de gerçekleşmefi saçma bir görüntü çıktı ortaya

Aminnn canimcimmm İnshaAllah bende öyle inanıyorum zaten..

Çok sağol kuzum

İyi olmana cok sevindim bebeğim cok şükür inşallah bundan sonra sağlıklı bi gebelik gelicek bebeğim cok yakın inanıyorum buna tüm kalbimle

Cok cok gecmis olsun Sen iyi olda sorun degil. Hersey zamanla atlatilir, olsun kafani dinlemişsin biraz kabuguna cekilmissin. İnsana bazen iyi geliyor. Her hayr da bi şer. Her şer dede bi hayr aramak gerekir derler ya. Belliki vucudun bazi seylere tepki vermiş ve bu tepkiyle gebelik ihtimalin yukselicek bence. İnsallah en kisa zamanda bize güzel haberlerle gel

Tekrar ne zaman gideceksin doktora kuzum? Ne zaman belli olacak yani bu sürecin nasıl ilerleyeceği?

Ay kuzum senin adına hem üzüldüm hem sevindim çok şükür ki sana birşey olmamış ve çok şükür korktuğun şekilde bir şey olmamış iyi ki gitmişsin doktora kuzucum farklılık olduğunu söylüyordun sende zaten bu süreci güzel bir şekilde atlattıktan sonra çok beklemeden alacağız inşallah senden güzel haberleri Kendini üzme bebeğim herşey Allahtan vardır bir bildiği

İnshaAllah datlum benimmm aminnn en kısa zamanda hepimize nasib olsun İnshaAllah

Sen ne yaptın bakam

Tekrar ne zaman gideceksin doktora kuzum? Ne zaman belli olacak yani bu sürecin nasıl ilerleyeceği?
Canım içersi temizlendi mi diye bakacak doktor adet bitince şuanda kanamam devam ediyor yoğun gelmiyor ama kırmızı kırmızı azar azar geliyor silince koca peçete doluyor.. bu yüzden daha uzun sürebilir birden boşalmadi henüz çünkü.. ama şey ufak tefek pihtilar geliyor içinde birde

Aminnn canım..

Evet tabiki çok şükür herşey de bir hayır vardır ben buna eminim ve bunun sonucunda da hayır olacak İnshaAllah biliyorum bunu

Sen ne yaptın canım nedir durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…