- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.781
Selam canim, şimdi okudum başına gelenleriSelam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...
sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..
iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3 Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl @Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ -Arwen-
Çok şükür kuzum iyim zaten birşeyim de yoktu sadece doktor şüphelenince ben heyecan yaptım çok şükür o dediği çıkmadı basit bir hormon sorunu yumurtlama da sorun oldu bence o yüzden gebelik de gerçekleşmefi saçma bir görüntü çıktı ortayaAyy kuzum cok geçmiş olsunsimdi nasılsın iyi misin inşallah kolaylıkla atlatırsın bu durumu en azından sen sağlıklısın cok şükür bebişte gelicek inşallah şu durum bi geçsin bakalım
Belki bozulmazKız beni dürtmeyin gııııı
Sigara içiyorum aşko keyfim yerinde yarın sabah bozulsa olur mu
İyi akşamlar canim,daha yeni girdim kaç gündür başım çok karışıkGünaydınlar efendim nasılsınız canlar beni tamamen unuttunuz hayırsızlar
@Ginnys @Random3 @Safiye19Lale95 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Ne var ne yok yeni gebe var mı nasılsınız
Aminnn canimcimmm İnshaAllah bende öyle inanıyorum zaten..Selam canim, şimdi okudum başına gelenleri
Çok şükür adet olmuşsunhayatda bazen adet oldugumuz için de seviniyoruz
Uzme kendini inşallah adetin bitsin,yeniden kontrole git Allahin izniyle senin için hayırlı olduğu zaman hamile olacaksın
M mucizeOldu aşko bakEki Görüntüle 3157419
Bende test yaptım adete 3 gün var
Birşey gören var mı
Geçmiş olsun sana bu arada
Mucizemmm16 kıxlar bi bakın
İyi olmana cok sevindim bebeğim cok şükürÇok şükür kuzum iyim zaten birşeyim de yoktu sadece doktor şüphelenince ben heyecan yaptım çok şükür o dediği çıkmadı basit bir hormon sorunu yumurtlama da sorun oldu bence o yüzden gebelik de gerçekleşmefi saçma bir görüntü çıktı ortaya
Cok cok gecmis olsun Sen iyi olda sorun degil. Hersey zamanla atlatilir, olsun kafani dinlemişsin biraz kabuguna cekilmissin. İnsana bazen iyi geliyor. Her hayr da bi şer. Her şer dede bi hayr aramak gerekir derler ya. Belliki vucudun bazi seylere tepki vermiş ve bu tepkiyle gebelik ihtimalin yukselicek bence. İnsallah en kisa zamanda bize güzel haberlerle gelSelam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...
sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..
iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3 Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl @Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ -Arwen-
Bende daha yeni girdim iki hafta sonraİyi akşamlar canim,daha yeni girdim kaç gündür başım çok karışık
Nasılsin iyimisin?
Tekrar ne zaman gideceksin doktora kuzum? Ne zaman belli olacak yani bu sürecin nasıl ilerleyeceği?Evet canım çok şükür o durumda bile.kotu sayılmazdı ama yıpratıcı bir süreç daha sonra altı ay krounma filan oluyormuş başkada bir sıkıntısı yok tabi yinede çok şükür olmamasına sevindim tâbi
Zorla balkona çıkmaya vaktim olmuş burnumdan gelmesin kızz
Kuzumm napiyosnBende daha yeni girdim iki hafta sonra
Neyin var canım benim
Kötü bir şey mi oldu
Ben idare ediyoruz işte
Ay kuzum senin adına hem üzüldüm hem sevindimSelam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
Test test testZorla balkona çıkmaya vaktim olmuş burnumdan gelmesin kızzsen boşver testi falan
Daha daha nasılsın ondan bahset
İnshaAllah datlum benimmm aminnn en kısa zamanda hepimize nasib olsun İnshaAllahCok cok gecmis olsun Sen iyi olda sorun degil. Hersey zamanla atlatilir, olsun kafani dinlemişsin biraz kabuguna cekilmissin. İnsana bazen iyi geliyor. Her hayr da bi şer. Her şer dede bi hayr aramak gerekir derler ya. Belliki vucudun bazi seylere tepki vermiş ve bu tepkiyle gebelik ihtimalin yukselicek bence. İnsallah en kisa zamanda bize güzel haberlerle gel
Melek aşkım nasılsın nerelerdesin
Canım içersi temizlendi mi diye bakacak doktor adet bitince şuanda kanamam devam ediyor yoğun gelmiyor ama kırmızı kırmızı azar azar geliyor silince koca peçete doluyor.. bu yüzden daha uzun sürebilir birden boşalmadi henüz çünkü.. ama şey ufak tefek pihtilar geliyor içinde birdeTekrar ne zaman gideceksin doktora kuzum? Ne zaman belli olacak yani bu sürecin nasıl ilerleyeceği?
Ben bugün asilama yaptirdimİnshaAllah datlum benimmm aminnn en kısa zamanda hepimize nasib olsun İnshaAllah
Sen ne yaptın bakam
Aminnn canım..Ay kuzum senin adına hem üzüldüm hem sevindimçok şükür ki sana birşey olmamış ve çok şükür korktuğun şekilde bir şey olmamış iyi ki gitmişsin doktora kuzucum farklılık olduğunu söylüyordun sende zaten bu süreci güzel bir şekilde atlattıktan sonra çok beklemeden alacağız inşallah senden güzel haberleri Kendini üzme bebeğim herşey Allahtan vardır bir bildiği
İdrar da fazla mı beklettin ki rengi böyle neyse geç onu da kız burda gölge mi varM mucizeOldu aşko bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?