- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.861
Ooo hadi inşallah vanım güzel haberini almak nasip olsunAşkom ben yapmadım testMucizemmm16 nın testiydi hafif gölge gördük
Ben bu gün yumurta takibine gittim doktora 3 yumurta gördü biri büyük ikisi ondan biraz daha küçüktü ovitrelle verdi çatlatma iğnesi yarın 10 da yapcam çarşambadan itibaren gün aşırı ilişki dedi işte kuzum
Burada gölge değil bildiğin silik çizgi var canım test ne kadar sağlam bilemem ama varki çıkmış avakado ye bol bol hergün bir tane tutsun iyice şu ara çok önmli
Aşkım sakin kal inşallah güzel haberler alırsınİyiyim kuzum bende nasıl olayım yarın doktora gidicem cok merak ediyorum nolucak ne diycek aşırı da geriliyorum kötü bişey der diye
Ya gece saat kur kalk yap yada iş yerine götür orada işe ne dersinValla aşko bu testlere inanmak istemiyorum
En iyisi bekleyeceğim
Adet günüm 11 kasım
İnşallah canım benim sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor iyimisinOoo hadi inşallah vanım güzel haberini almak nasip olsun
İnşallah aşkım yaAşkım sakin kal inşallah güzel haberler alırsınHer şeyin bizim için olduğuna inan
Ya canımsın çok şükür iyisin gerçekten bazen bir şeyi çok istiyoruz olsun da diyoruz olsun işte. Ama her zaman hayırlısını ve sağlıklısını versin Rabbim. İnşallah bugünleri unutacaksın bebişin sana gelecek ve bugünler geride kalacak. Yanındayız kardeşim, birbirimizi göremesek de hep desteklerimizle birbirimizin yanındayızSelam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...
sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..
iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @-Arwen-
Ben mi ben iyi olmak için üstün bir çaba veriyorum daha iyi olacağım ilerki haftalarda inşallahİnşallah canım benim sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor iyimisin
Canim benim 2 3 gündür kasık ağrım var ama regl olmadim hâlâ dündü bat günümKız unutur muyuz senisen test mi yaptın bulamadım tekrar o mesajını babada atsana
Cok net görünüyor burda
Canim senin 18 de mi pik yaptiGeldim aşkom bak atıyorum şimdi. Ovulasyon da yaptım. Ovulasyonun üstündeki beta hcg testini yapalı 2 saat falan olmuştu ona göre değerlendir aşkım. Bat da dündü
Üzüldüm tatlım ya geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...
sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..
iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @-Arwen-
Allah da ondan zor olanı veriyor galiba hepSen güçlü bi annesinn herseyin üstesinden gelirsin ki
Olcak cok guzel hayat ettim sizleriAllah da ondan zor olanı veriyor galiba hepgeciktiriyor da güzelleştiriyor diyelim sağol bitanem
Güne çok güzel başladık yine
Ooo senin test zamanı gelmiş bileBende 27 ekim yumurtlama oldu bekleyeceğim
Ayyy yapmışsın
Wuuuuu bir bebiş dahaaaa
Etiket nerdeğğğğ aşkom sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?