Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo hadi inşallah vanım güzel haberini almak nasip olsun

Aşkım sakin kal inşallah güzel haberler alırsın Her şeyin bizim için olduğuna inan
İnşallah aşkım ya inanıyorum zaten bebeğim işte bazen insan bazen zorlanıyo
Bu arada bebeğim geçen de EFT tekniğini anlatcam demiştim ya unuttum ya misafir falan olunca.. aşkım EFT vücuttaki bazı enerji noktalarına vurarak kendini telkin etmek demek teyzemle yaptık demiştim ya geçen yine konuştuk bildiğin ağrılı sancılı adet oldum dedi olmuyordu doktor bi ilaç vermiş onla oluyodu neye niyet neye kısmet bana yaptırdı aslında ama o o kadar inanarak yaptırdı ki önce ona etki etti

Ya canımsın çok şükür iyisin gerçekten bazen bir şeyi çok istiyoruz olsun da diyoruz olsun işte. Ama her zaman hayırlısını ve sağlıklısını versin Rabbim. İnşallah bugünleri unutacaksın bebişin sana gelecek ve bugünler geride kalacak. Yanındayız kardeşim, birbirimizi göremesek de hep desteklerimizle birbirimizin yanındayız

Üzüldüm tatlım ya geçmiş olsun kimyasal falan olmuş demek ki.. o görünen şeyler de muhtemelen adetle atılır zaten. Sıkma canını, böyle şeyleri farketmemiz önlem açısından iyi oluyor bazen. Haberdar et bizi, köşene çekilip kendini üzme bizimle paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…