Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iyiyim kuzum sağolasın. Allah kısmet ederse bizim kız Aralık sonu Ocak başı gibi gelecek 29 haftalık olduk. Gözüm sizden gelecek güzel haberlerde. Bak güzel haberlerde beni etiketlemeyi unutma sakın. Artık başla bizde sevinelim seninle birlikte canım. Bu arada bahçeci için bu konuda çok iyi diyorlar. ikinci denemeyi yapmadan bir onlarla da görüş istersen.

Canım sen nasılsın esas doğum yaptın değil mi?
Yok canım daha yapmadım. 29 haftalık olduk. Allah kısmet ederse Aralık sonu Ocak başı gibi bekliyoruz bizim kızı.
Bu arada senin yazını da şimdi gördüm burada. Önce çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar sonra da hayırlı gebelikler nasip etsin canım. Bak beni de biliyorsunuz. Bir kürtaj arkasından kimyasal mı düşük mü olduğu belli olmayan bir gebelik. Mutlaka herşeyde bir hayır vardır. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur buna inanmak lazım.

Yaa bahçeci içime sinmedi görüştüm, memoriala daha yatkınım şimdilik onlarla takip yapıyoruz.. yüzde yüz emin olmasam da sanırım orada devam edeceğim.. ama yumurta sayım 2nin üstüne çıkmazsa aret kamere de yönlenebilirim. O hapla tedavi uyguluyormuş.. bakalım kısmet yaa..
sizin de iyi olmanıza sevindim.. bebiş iyice büyümeye başlamıştır

Yaaa iyiyiz aşkom sen nasılsın neler yapıyorsun bende pek aktif olamadım açıkçası dün yumurta takibine gittim geçen hafta Klomen kullanmıştım bu gün çatlatma iğnesi oldum

Büyüyor teyzesi artık hareketlerini dışarıdan görüyoruz. 1,5kg olduk artık sona yaklaşıyoruz. Vakitlice gelir inşallah.

K

uzum sende mi başladın çatlama iğnesine ben epeydir yoktum isimler falan değişmiş
Ahahaha evet aşko totem yaptık daha pozitif nickler yaptık evet kuzum bu gün oldum işte çatlatma iğnesini yarın akşam ve sonrasında gün aşırı ekşın dedi doktor inşallah güzel olacak sen neyapıyorsu canım

Benim dün bat günümdü 3 gündür kasık ağrım var ama gelen giden yok çok şükür test de yapmadım hâlâ negatif cikacak biliyorum gebe hissetmiyorum kendimi o yüzden kırmızıları bekliyorum yillik izindeyiz fink fink geziyoruz o yüzden gecikmis olabilir

Aa maşallah ne güzel seni hatirliyorum diğer topiklerden aylarca beraber bekledik gebelik haberini ne cabuk gecmis zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…