- 13 Temmuz 2019
- 175
- 271
- 103
- 32
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.881
Ay bunu duymuştum da adının EFT olduğunu bilmiyordumİnşallah aşkım yainanıyorum zaten bebeğim işte bazen insan bazen zorlanıyo
Bu arada bebeğim geçen de EFT tekniğini anlatcam demiştim ya unuttum ya misafir falan olunca.. aşkım EFT vücuttaki bazı enerji noktalarına vurarak kendini telkin etmek demekteyzemle yaptık demiştim ya geçen yine konuştuk bildiğin ağrılı sancılı adet oldum dedi olmuyordu doktor bi ilaç vermiş onla oluyodu neye niyet neye kısmet bana yaptırdı aslında ama o o kadar inanarak yaptırdı ki önce ona etki etti
Yok aşkım 23 ekimde pik yaptı onları dün yaptığım test ile kıyaslayalım diye atmıştım. 23 ekimde pik yaptı 6 Kasım bat tarihim hala gelen giden yok göğüslerim dışında bir belirti de yokCanim senin 18 de mi pik yapti
Açık olan testte çizgi görür gibi oldum ama silik olan testlere güvenim sıfır sıfır sıfır beni çok yanılttı canım inşallah senin koyulaşır çizginSelam arkadaşlar bugün bat 12.gunum ilk idrarla yapamadım 2 saatlik az miktarda idrarla yaptım ilk 10 dakika çektim resimleri sizce var mı çizgi gibi bişiben sanki görüyorum gözüm yaniltmiyorsa
Her zaman ki şeyler canim değişik bişey yokBende daha yeni girdim iki hafta sonra
Neyin var canım benim
Kötü bir şey mi oldu
Ben idare ediyoruz işte
Aşko bugünde yapsana sen bi testAçık olan testte çizgi görür gibi oldum ama silik olan testlere güvenim sıfır sıfır sıfır beni çok yanılttı canım inşallah senin koyulaşır çizgin
İnşallah kuzucumAminnn canım..
Evet tabiki çok şükür herşey de bir hayır vardır ben buna eminim ve bunun sonucunda da hayır olacak İnshaAllah biliyorum bunu
Sen ne yaptın canım nedir durumlar
Allah kolaylık versin kuzum yokluğun çok belliydi15 saniye beklettim canım normalde bu testler zaten çok önerilmiyor zaten
Ben en iyisi yarın bekleyeceğim
Aşkom çok şükür ya 2 hafta buraya giremedim yoğun tempo çalışıyoruz
Sen basılsın aşko ne yaptın
Yok mu beniş sevinelim
Ayyyy melekkk bakk daha belirgin olmuş maşallah maşallah
Benimde dün bat günümdu senin gibiydi ovulasyon testlerim 3 gündür kasık ağrım var her an olacak gibiyim amaAy bunu duymuştum da adının EFT olduğunu bilmiyordumnaptın aşkom kontrolün vardı bu gün gittin mi ne durumdasın
Yok aşkım 23 ekimde pik yaptı onları dün yaptığım test ile kıyaslayalım diye atmıştım. 23 ekimde pik yaptı 6 Kasım bat tarihim hala gelen giden yok göğüslerim dışında bir belirti de yok
KuZu test yaptinmiAşkom iyi sen yapmaktasın
Ben işten eve evden işe
Gebe kalsam da bi 3 sene evde otursam
Ay gözün Aydın canım evet çok belli hayırlı olsun inşallah
Bebis var burda
Canım sen zaten Hamiş değil miydinKızlarcım nasılsınız? Ben baya baya grip oldum boğaz enfeksiyonum çok fena. Tam da yumurtlama sonrası zamanına denk geldi. Tutunmada sıkıntı yapar mı bu gribal durum? Yoksa etkilemez mi? İlaç da kullanamıyorum.
Bende hafta oldu girmedim valla merak içindeyim kızlar ses veriiinKızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mımesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen
Mucizemmm16 miraclebeyb M melek076 Demgey3 M Mavimiresl Veziir My_Moonlight06 R Random3 Lale95 annabelica Childdevelopment Ginnys nickleri unutmşm yazmadıklarım affetsn
M mucizeOldu kuzummm nasıl gidiyor hamilelik iyimisin gelişmeler neler
_Umutlu_Pozitif_ kız isim değiştirmiş sonra ara dur nerde diye
Yok canısı daha yeni çatladı yumurtam 6sındaCanım sen zaten Hamiş değil miydin
sendemiBende hafta oldu girmedim valla merak içindeyim kızlar ses veriiin
Aaaaa aşılama mıİnsallaH canim. Kizlar ben geldim hastanedeyim bizimki numune vermeye indibi aksilik cikmadan yaptirsam şu asilamayi. Mucizemmm16 R Random3 annabelica _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M MiuLego @ad000 R raainbow @bitliKedi ve diger kizlar
Alıştık senin bu kaçak hallerine artık, bu sefer dövmeyeceğizKızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mımesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen
Mucizemmm16 miraclebeyb M melek076 Demgey3 M Mavimiresl Veziir My_Moonlight06 R Random3 Lale95 annabelica Childdevelopment Ginnys nickleri unutmşm yazmadıklarım affetsn
M mucizeOldu kuzummm nasıl gidiyor hamilelik iyimisin gelişmeler neler
_Umutlu_Pozitif_ kız isim değiştirmiş sonra ara dur nerde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?