Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar bugün bat 12.gunum ilk idrarla yapamadım 2 saatlik az miktarda idrarla yaptım ilk 10 dakika çektim resimleri sizce var mı çizgi gibi bişi ben sanki görüyorum gözüm yaniltmiyorsa

Eklentiler

• IMG20221108114047.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20221108113833.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG20221108112323.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
Ay bunu duymuştum da adının EFT olduğunu bilmiyordum naptın aşkom kontrolün vardı bu gün gittin mi ne durumdasın
Canim senin 18 de mi pik yapti
Yok aşkım 23 ekimde pik yaptı onları dün yaptığım test ile kıyaslayalım diye atmıştım. 23 ekimde pik yaptı 6 Kasım bat tarihim hala gelen giden yok göğüslerim dışında bir belirti de yok

Selam arkadaşlar bugün bat 12.gunum ilk idrarla yapamadım 2 saatlik az miktarda idrarla yaptım ilk 10 dakika çektim resimleri sizce var mı çizgi gibi bişi ben sanki görüyorum gözüm yaniltmiyorsa
Açık olan testte çizgi görür gibi oldum ama silik olan testlere güvenim sıfır sıfır sıfır beni çok yanılttı canım inşallah senin koyulaşır çizgin

Aminnn canım..

Evet tabiki çok şükür herşey de bir hayır vardır ben buna eminim ve bunun sonucunda da hayır olacak İnshaAllah biliyorum bunu

Sen ne yaptın canım nedir durumlar
İnşallah kuzucum Ben 1 ay korundum kuzum antibiyotik felan kullandım hastalanmıştım adet oldum dün de adetim bitti bakalım değerlendirmeler yapacağız tiroid ilacı kullanmaya başladım yüksek çıktı bu şekilde başka bir değişiklik yok bizde

Allah kolaylık versin kuzum yokluğun çok belliydi bende iyiyim kuzum keşke bebiş haberi olsa da versem reglim dün bitti değerlendirmelere başlayacağız bakalım hayırlısı ile

Kızlarcım nasılsınız? Ben baya baya grip oldum boğaz enfeksiyonum çok fena. Tam da yumurtlama sonrası zamanına denk geldi. Tutunmada sıkıntı yapar mı bu gribal durum? Yoksa etkilemez mi? İlaç da kullanamıyorum.

Benimde dün bat günümdu senin gibiydi ovulasyon testlerim 3 gündür kasık ağrım var her an olacak gibiyim ama

Kızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mı mesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen
Mucizemmm16 miraclebeyb M melek076 Demgey3 M Mavimiresl Veziir My_Moonlight06 R Random3 Lale95 annabelica Childdevelopment Ginnys nickleri unutmşm yazmadıklarım affetsn

M mucizeOldu kuzummm nasıl gidiyor hamilelik iyimisin gelişmeler neler
_Umutlu_Pozitif_ kız isim değiştirmiş sonra ara dur nerde diye

Bende hafta oldu girmedim valla merak içindeyim kızlar ses veriiin

Alıştık senin bu kaçak hallerine artık, bu sefer dövmeyeceğiz beklemedeyiz çoğumuz bebeğim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…