- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.921
Bikere daha yanılmıştım çok üzülmüştüm emin olmak istiyorumAma gölge bile değil pembe bideistersen iştesin Ya eve geçerken bi test al
İptal de kız adet lafını ağzına da almaYa canımsınız
Ben hala testin yanlış olduğuna inansam da artık adetin gelmemesini bekleyeceğim
Düşünmek bile istemiyorumİptal de kız adet lafını ağzına da alma
Seni anlıyorum çünkü ben gölgeler gördüğümde öyle oldum aklımın bi yanında ya değilsem ama hep pozitif oldum buna rağmen sende öyle ol çünkü maşallah pembe bide canımDüşünmek bile istemiyorum
Şuan herkes hayırlı olsun falan yazdı ya o bile çok güzel bir histi ya
İnşallah gebeyim
Bu ay içimde iyi hisler vardı umarım yanıltmaz
Bende bugün buraya test attımAllah kolaylık versin kuzum yokluğun çok belliydibende iyiyim kuzum keşke bebiş haberi olsa da versem reglim dün bitti değerlendirmelere başlayacağız bakalım hayırlısı ile
Canım sen hangi testle öğrenmiştim ve mesela adetten kaç gün önceSeni anlıyorum çünkü ben gölgeler gördüğümde öyle oldum aklımın bi yanında ya değilsem ama hep pozitif oldum buna rağmen sende öyle ol çünkü maşallah pembe bide canım
Yarın bi daha yap tatlım inanabilirsin bebişim seninle annişYa inanmak istemiyorum acaba yine test azizliği mi
Kesin bir test mi yapsam ya bilemedim
Sen irkek Annem beni duygulandırıyorsunYarın bi daha yap tatlım inanabilirsin bebişim seninle anniş
Yani kuzum gölge bile değil bak İnan sen akşama çişini 3-4 saat tut yap koyulaşır bileCanım sen hangi testle öğrenmiştim ve mesela adetten kaç gün önce
Ben adete 2 gün var tahminen
Ve pembe olması niye iyi ki
İyi bakalım kuzum inşallah güzel haberleri alacağızAhahaha evet aşko totem yaptık daha pozitif nickler yaptıkevet kuzum bu gün oldum işte çatlatma iğnesini yarın akşam ve sonrasında gün aşırı ekşın dedi doktor inşallah güzel olacak sen neyapıyorsu canım
Hoşgeldin canım nerdeydin ki sen Ya iyi misin ekşınlar oldu muKızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mımesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen
Mucizemmm16 @Safiye19 M melek076 @Demgey3 @Mavimiresl Veziir My_Moonlight06 R Random3 @Lale95 @Annabelle1 Childdevelopment @Ginnys nickleri unutmşm yazmadıklarım affetsn
M mucizeOldu kuzummm nasıl gidiyor hamilelik iyimisin gelişmeler neler
_Umutlu_Pozitif_ kız isim değiştirmiş sonra ara dur nerde diye
Kız yok bir günde koyulaşmaz ki. Hem dünde yoktu ki çizgi.Aşko bugünde yapsana sen bi test
Bende oda yok. Normalde lekelenmem olur reglden önce o bile yok kist falan olmamıştır inşallah.Benimde dün bat günümdu senin gibiydi ovulasyon testlerim 3 gündür kasık ağrım var her an olacak gibiyim ama
Uyyy kuzumm ne tatlısınYa canımsın çok şükür iyisin gerçekten bazen bir şeyi çok istiyoruz olsun da diyoruz olsun işte. Ama her zaman hayırlısını ve sağlıklısını versin Rabbim. İnşallah bugünleri unutacaksın bebişin sana gelecek ve bugünler geride kalacak. Yanındayız kardeşim, birbirimizi göremesek de hep desteklerimizle birbirimizin yanındayız
Hoşgeldin canım bende durumlar karışık yaKızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mımesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen
Mucizemmm16 @Safiye19 M melek076 @Demgey3 @Mavimiresl Veziir My_Moonlight06 R Random3 @Lale95 @Annabelle1 Childdevelopment @Ginnys nickleri unutmşm yazmadıklarım affetsn
Olur mu dersinHoşgeldin canım nerdeydin ki sen Ya iyi misin ekşınlar oldu mugüzel gidiyor galiba hamiş miyim çok ta belli değil öyle ayılıp bayılma kusma falan yok filmlerdek gibi değil yani yeni hamiş M melek076 olabilir @veziir olabilir Childdevelopment olabilir
Kızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mımesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen
Canım burda benim son durum dün yazdım seni etiketleyemedim bir türlü ..Selam kızlar nasılsınız ? biliyorum günlerdir yazmadım daha doğrusu yazamadım çünkü morelim çok bozuktu ve ben böyle olduğumda genelde konuşmak istemiyorum.. bildiğiniz üzre doktora gidicektim ve gittim doktor usg sırasında farklı birşeyler gördü ben de fark ettim rahim içinde birsürü kesecikler vardı doktor mol gebelikten (üzüm gebeliği) şüphelendi ve hemen beta icin kan vermemi istedi demişti ki ya sağlıklı bir gebelik var yada mol gebelik veya düşük oldu parcaları gelmedi henüz dedi... beta aşırı yüksek çıkarsa mol gebelik yok düşük çıkarsa normal bir gebelik negativ olursa o zaman büyük ihtimalle düşük dedi.. mol gebelik çıkarsa vakumla almamız gerek dedi...
kızlar inanırmısınız okadar korktum ki ve betam çok şükür 2 çıktı yani mol gebelik veya başka bir gebelik söz konusu değil di çok şükür ilk defa betanın negatıf çıkmasına sevindim hiç aklıma gelmezdi Rabbimme bin şükürr...
sonuca göre ya dusuk yaptim parcalar henuz inmedi veya hormonal bir durum oldu dedi doktor ve oda sonuca sevindi .. rahim baya kalindi ve icerdeki kucuk kucuk kist gibi seyler vardi kistik rahim duvari kalinlasmasi da olabilir benim fikrimce hormonlara bagli bir bozukluk oldu sanirim veya dusuk oldu.. doktor bana adet olmaz isen ilacla adetini getirelim ondan sonra bitince tekrar kontrol edelim cunki bu sekilde kalmamasi lazim ki gebe kalasin .. doktora sonucu vermeye gittigimde adet olmaya basladim azar azar da olsa basladi doktor dedi o zaman kenldiginden gelsin birakalim dedi dedim eger leke olup durrursa dedi oda o zaman ilaca basla oyle olursa dedim bugun hala devam ediyor durmadi azar azar ama geliyor cok sukur ..
iste simdi bitince adet tekrar kontrole gidicem olan seyler bunlar kizlar ilk basta morelim cok bozuldugu icin hic bir sey yazamadim ..
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @-Arwen-
Ama benimki sabahtan akşama yükseliyordu bunu gözle çok net gördük Ya kuzumKız yok bir günde koyulaşmaz ki. Hem dünde yoktu ki çizgi.
İnşallah canımİyi bakalım kuzum inşallah güzel haberleri alacağızBen vallahi ne yapayım ovülasyon testi yapıyorum ama henüz pik göremedim bekliyorum. Pazar günü biraz Koyulaşmıştı dedim herhalde pazartesi pik olur ama olmadı hatta silikleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?