Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşünmek bile istemiyorum
Şuan herkes hayırlı olsun falan yazdı ya o bile çok güzel bir histi ya
İnşallah gebeyim
Bu ay içimde iyi hisler vardı umarım yanıltmaz
Seni anlıyorum çünkü ben gölgeler gördüğümde öyle oldum aklımın bi yanında ya değilsem ama hep pozitif oldum buna rağmen sende öyle ol çünkü maşallah pembe bide canım

Allah kolaylık versin kuzum yokluğun çok belliydi bende iyiyim kuzum keşke bebiş haberi olsa da versem reglim dün bitti değerlendirmelere başlayacağız bakalım hayırlısı ile
Bende bugün buraya test attım
Çoğumuz gebeyim dedi de
Ben test azizligine ugramaktan korkuyorum

Seni anlıyorum çünkü ben gölgeler gördüğümde öyle oldum aklımın bi yanında ya değilsem ama hep pozitif oldum buna rağmen sende öyle ol çünkü maşallah pembe bide canım
Canım sen hangi testle öğrenmiştim ve mesela adetten kaç gün önce
Ben adete 2 gün var tahminen
Ve pembe olması niye iyi ki

Canım sen hangi testle öğrenmiştim ve mesela adetten kaç gün önce
Ben adete 2 gün var tahminen
Ve pembe olması niye iyi ki
Yani kuzum gölge bile değil bak İnan sen akşama çişini 3-4 saat tut yap koyulaşır bile bende strip test ile öğrendim hem fermometerin hemde easy home un testlerini satın almıştım

İyi bakalım kuzum inşallah güzel haberleri alacağız Ben vallahi ne yapayım ovülasyon testi yapıyorum ama henüz pik göremedim bekliyorum. Pazar günü biraz Koyulaşmıştı dedim herhalde pazartesi pik olur ama olmadı hatta silikleşti

Hoşgeldin canım nerdeydin ki sen Ya iyi misin ekşınlar oldu mu güzel gidiyor galiba hamiş miyim çok ta belli değil öyle ayılıp bayılma kusma falan yok filmlerdeki gibi değil yani yeni hamiş M melek076 olabilir @veziir olabilir Childdevelopment olabilir

Benimde dün bat günümdu senin gibiydi ovulasyon testlerim 3 gündür kasık ağrım var her an olacak gibiyim ama
Bende oda yok. Normalde lekelenmem olur reglden önce o bile yok kist falan olmamıştır inşallah.

Uyyy kuzumm ne tatlısın Allah razı olsun senden, burada zaten bunun için varız.. elbette bunda da bir hayır vardır, sağlık olsun gerisi gelir nasılsa

Hoşgeldin canım bende durumlar karışık ya
23 Ekim pik 24 Ekim çatlama oldu
1 kasımda test yaptım varla yok gibi bişey vardı çoğu arkadaşlar göremedi bile
Sonra 3 kasımda tekrarladım bayağı gözüken bi çizgi çıktı ay ben bi heyecan bi heyecan
5 kasımda tekrarladım hiç bişey çıkmadı yine fos çıktı bu ay 6 Kasım bat günümdü regl olmayınca dün bidaha test yaptım yine varla yok arası bi çizgi var gibi ama artık güvenmiyorum. Ovulasyon da yaptım biraz koyuydu. Ama Lh hormonu dalgalanan bir hormon zaten ona da güven olmaz. İşte regl bekliyorum. Regl öncesi Lekelenmem olurdu oda yok henüz herşey muallakta

Canım burda benim son durum dün yazdım seni etiketleyemedim bir türlü ..

İnşallah canım
Olur olur sen devam et testlere erken geç farketmez pik olacak elbet

Selam herkese elimde bir kaç tane ovulasyon testi vardı yapayım dedim. Üstteki dün alttaki bugün yaptığım test ne dersiniz? Pik olmuş mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…