- 16 Mart 2022
- 435
- En iyi cevaplar
- 1
- 468
- 53
- 41
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.081
Canım doktoruna da danış lütfen. Tedbiri elden bırakmamak lazımKızlar sabah 10dan beri şiddetli baş ağrım var migrenim tuttu ve migren benim direk gözüme vurur sanki gözüm yerinden çıkıyor gibi şiddetli ağrım olur bugünde aynısı oldu ve ağlamaktan içim çıktı. Şimdi ise tamamen başıma yayıldı ağrı parol içtim ama bana mısın demedi normalde o sarı serumu yemeden asla geçmezacile gitsem bile hamileyim diye birşey yapamayacaklar. Evde kendim ne yapabilirim bugün mahfoldum
Evet canım döngünün 10. Gününden itibaren hissetmeye basladım benim reglim ztn 3 gün sürerdi ben eeken yumurtladıgımı düşünüyorum 11. Veya en geç 13 de oldu sanırım o dönemde cok vardı cnku agrılarYumurtlama haftasında mı hissettin yumurtalıkları?
Bende takviye kullandım ondan mıdır bilemedim, sağlı sollu yumurtalık ağrıları oldu 4,5 gün zor yürüdüm geçti, bir kaç gün sonra bu sefer adet öncesi belirtiler başladı daha adetime 9, 10 gün varken.Evet canım döngünün 10. Gününden itibaren hissetmeye basladım benim reglim ztn 3 gün sürerdi ben eeken yumurtladıgımı düşünüyorum 11. Veya en geç 13 de oldu sanırım o dönemde cok vardı cnku agrılar
Canım iyiyim çok şükürCanım nasılsın nasıl oldun
No stres no stres gelsin prens yada prensesBenimkide hiçbişey istemez canı uyuz
Ayyy hadi inşallaahkafada bitiyor bz çok düşünüp stres yapıyoruz raht değilizki
Güzel haber gelmiyor bir türlü çiçeğimGit bakalım kuzum haber et gidince de herseyine güzelce baktır muayeneni olgüzel haberlerle inşallah
Oh çok şükür Allah bir daha vermesin o ağrıyı sana sen yeterki iyi olCanım iyiyim çok şükür
Benimde adet agrılarım cok vardı yanımda hep ped taşıyordum hatta agrıların olduysa kaliteli yumurtlama olmustur muhakkak ins sonuclar da pozitif olurBende takviye kullandım ondan mıdır bilemedim, sağlı sollu yumurtalık ağrıları oldu 4,5 gün zor yürüdüm geçti, bir kaç gün sonra bu sefer adet öncesi belirtiler başladı daha adetime 9, 10 gün varken.
Şu an bi haftam var,her an adet olacak gibiyim ve kemiklerim ağrıyor.
Canimm yaOh çok şükür Allah bir daha vermesin o ağrıyı sana sen yeterki iyi ol
İnşallah canım ya bende istiyorum herkes hamile kalsınAy inşallah adet olmazsın inşallah bebiş vardır ben şöyle bütün topiğin çift çizgiler attığını görmek istiyorum
Amin inşallah aşko. Yumurtlama geçmiştir büyük ihtimalle bizim ki canımız istedi diye oldu. Niye sivilcelendik ki yaa çok garip. Bende hep yorucu stresli günler yaşadım bu ay çocuk düşünmeye vaktim hiç olmadı. Doktor da 3 ay bi dinlen ilaç kullanma normal dene demişti. Fırsat oldukça değerlendirdik işte gerisi takdiri ilahiOohh vurduğunuz gol olsun aşkoay benimde 3 Eylül bat kuzum bu ay bende çok sivilcelendim ya anlamsız bir şekilde ☹ belirti aramıyorum aslında ama o garip geldi bide akıntım hoş olucağını da zannetmiyorum çok stresli ve yorucu üzücü bir ay geçiriyorum umarım bunlar son olur kafam yerine gelir biraz
Günaydın aşko iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın kizlar nasilsiniz?
Bende gördüm canım ama daha çok erken bu silik çizgilere güvenme bir kaç gün sonra tekrar test yap inşallah kop koyu ikinci çizgiyi görürsünKızlar bata 5 gün var sabah yapar yapmaz ılk dakıkada gördüm ben bir hayalet çizgi ama sizde bir bakarmısınız ben mi görüyorum yanlnızca
Eki Görüntüle 3121568
Yavrum çizgi çok sol tarafta çıkmış öyle olmaması gerekiyor istersen bitane daha yap akşamaKızlar bata 5 gün var sabah yapar yapmaz ılk dakıkada gördüm ben bir hayalet çizgi ama sizde bir bakarmısınız ben mi görüyorum yanlnızca
Eki Görüntüle 3121568
Tmm cnm yarına deneyeyım olmazsa aksama dısarda olucaz çunkuYavrum çizgi çok sol tarafta çıkmış öyle olmaması gerekiyor istersen bitane daha yap akşama
İnşallah cnm yarın yenıden tekrarlayayım bu test normal kaset test gibi herhalde erken gebelik testi yoktu yanımdaBende gördüm canım ama daha çok erken bu silik çizgilere güvenme bir kaç gün sonra tekrar test yap inşallah kop koyu ikinci çizgiyi görürsün
Sol kapalı sağ açık canımSanki açıldı demiştin kuzum ben mi yanlış hatırlıyorum
Anladım kuzum bende adetin 4. Günü yaptırmıştım bana da öyle demişti sonuçlarını gösterince bize de haber verMayısta fsh 9.37 lh 4.19 du. Doktor herşey normal demişti o zaman. Şimdi ikisininde aynı çıkması normal mi acaba diye merak ettim. 16 eylüle sonuçlara bakacak bugün yaptırdığım.
Gelir kuzum merak etme vakti vardırGüzel haber gelmiyor bir türlü çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?