Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne zaman tutacağı belli olmaz bu bebelerin❣ bilmiyorum ki kuzum bende alnımda çok cıktı minik minikler ama bir sürü bende normalde hiç sivilce çıkmaz işte adetten adete 1 tane cıkar garip geldi o yüzden banada. Ayy inşalalh bu ay güzel haberler alırsın kuzum ❣❣

al terlik sana en topuklusundan bakmamışlar kuzum ya devlet hep öyle
Terliği eliyle verenide ilk kez görüyorum devlet insanları geçiştirmek için var sanki artık çok üzücü
Ne güzel ya hayvanlar vücut kokusunun değişikliğiyle anlarmış daha anne anlamadan onlar anlıyomuş
Evet o yüüüzzdeeenn bat tarihine daha var ben senden umudu kesemiyorum kusura bakma

Amin canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Terliği eliyle verenide ilk kez görüyorum devlet insanları geçiştirmek için var sanki artık çok üzücü

Evet o yüüüzzdeeenn bat tarihine daha var ben senden umudu kesemiyorum kusura bakma
Ben veririm ne kadar deliyim düşün işte aşko öyle kuzum ya diycek cok bişey yok gidiyosun ya alttan muayene diyolar ya bişey yok diyip yolluyolar insan gibi ultrasonla baksalar noluyo sanki parayla olsa bakarlar ama ay sinirlendim peki bende umudu kesmiyim bari

Maşallah değer de çok güzel çıkmış, sağlıkla kucağına da al inşallah Demek ki saldım, rahattım, stres yapmadım tam da o zaman oldu hamilelik diyenlerin haklılık payı var
Cok teşekkür ederim canım insallah pazartesi gunu tekrar gidicem kan vermeye insallah guzel haberler alirim dua edin benim icin
Evet var gerçekten çünkü biz kesin tup bebek yaptircaz nasilsa diyerek Eylül Ekim kadar bir akisina birakalim dedik. Supriz oldu birde ben haziran ayinda hsg cekildim onunda etkisi varmi bilmiyorum canim. Gerçi hersey normal cikmisti tikaniklik yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…