- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.101
Ay ne zaman tutacağı belli olmaz bu bebelerinİnşallah canım ya bende istiyorum herkes hamile kalsınkendim için de hiç bir tahminim yok ilk defa bu ay nötrüm yumurtlama falan da takip edemedim zaten
Amin inşallah aşko. Yumurtlama geçmiştir büyük ihtimalle bizim ki canımız istedi diye oldu. Niye sivilcelendik ki yaa çok garip. Bende hep yorucu stresli günler yaşadım bu ay çocuk düşünmeye vaktim hiç olmadı. Doktor da 3 ay bi dinlen ilaç kullanma normal dene demişti. Fırsat oldukça değerlendirdik işte gerisi takdiri ilahi
Anladım kuzum Olsun sağ tarafta işimizi görüyo sonuçtaSol kapalı sağ açık canım
İnşallah bakalim artık tutuyor mu tutmuyor muAnladım kuzum Olsun sağ tarafta işimizi görüyo sonuçta
Yurt dışındayım ya rossman gibi marketlerden bulabiliyorumBen şokgebelik testinsatan market mi var
Tamam canım haber ederimAnladım kuzum bende adetin 4. Günü yaptırmıştım bana da öyle demişti sonuçlarını gösterince bize de haber ver❣
Benim regl belirtilerimden biri çünkü ya artık alıştım bir yıldırda deneyip olmayınca umut kalmıyorCanım nerden biliyorsun daha 7 gün varmış gebeliktir belki hemen pes etme
Tabiki vardır bir hayır inşallah kavuşalımOlmadıysa da vardır bi hayır kuzum ne diyim hepimiz bi dahaki ay bebişlerimize kavuşalım kuzum
Terliği eliyle verenide ilk kez görüyorumal terlik sana en topuklusundan bakmamışlar kuzum ya devlet hep öyle
Evet o yüüüzzdeeenn bat tarihine daha var ben senden umudu kesemiyorum kusura bakmaNe güzel yahayvanlar vücut kokusunun değişikliğiyle anlarmış daha anne anlamadan onlar anlıyomuş
Ayy hadi inşallaaaahhh inşallaaah kafaları rahat bırakıyoruuuzzNo stres no stres gelsin prens yada prenses
Günaydıınn bildiğin gibi kendimiizi dinliyoruzGünaydın kizlar nasilsiniz?
Amin canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsunAy ne zaman tutacağı belli olmaz bu bebelerin❣ bilmiyorum ki kuzum bende alnımda çok cıktı minik minikler ama bir sürü bende normalde hiç sivilce çıkmaz işte adetten adete 1 tane cıkar garip geldi o yüzden banada. Ayy inşalalh bu ay güzel haberler alırsın kuzum ❣❣
İlk yumurtlamadan bir kaç gün sonra tekrar yumurtlama olup geç döllenme olur canım ilki tutmaz ikincisi tutarKızlar ovülasyonla yumurtlamayı görüp geç döllenme yaşayan varmı aranızda veyada bilgisi olan varmı
Şükür canim bende iyiyim , içimde boşluk var bitürlü geçmiyor sankiGünaydın aşko iyiyim çok şükür sen nasılsın
Kuzum ben ayın 16 sında piki görüp 18 çatlamam oldu bende yumurtlama takibini bıraktım dün gebelik testim silik çıktı bugün hiç bişey çıkmadı anlam veremedim bendeİlk yumurtlamadan bir kaç gün sonra tekrar yumurtlama olup geç döllenme olur canım ilki tutmaz ikincisi tutar
İyi yapıyon dinle bakemGünaydıınn bildiğin gibi kendimiizi dinliyoruzsen nasılsın
İnşallah kuzumBenim regl belirtilerimden biri çünkü ya artık alıştım bir yıldırda deneyip olmayınca umut kalmıyor
Tabiki vardır bir hayır inşallah kavuşalım
Ben veririm ne kadar deliyim düşün işte aşkoTerliği eliyle verenide ilk kez görüyorumdevlet insanları geçiştirmek için var sanki artık çok üzücü
Evet o yüüüzzdeeenn bat tarihine daha var ben senden umudu kesemiyorum kusura bakma
Cok teşekkür ederim canımMaşallahdeğer de çok güzel çıkmış, sağlıkla kucağına da al inşallah Demek ki saldım, rahattım, stres yapmadım tam da o zaman oldu hamilelik diyenlerin haklılık payı var
Amin canim insallahhhSağlıklı ilerlesin gebeliğin inşallah kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?