Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
al terlik sana en topuklusundan bakmamışlar kuzum ya devlet hep öyle

Ben şok gebelik testinsatan market mi var

Sanki açıldı demiştin kuzum ben mi yanlış hatırlıyorum

Acaba ilaçlar neden yapıyo ki kuzum böyle etkiler sordun mu peki normalmiymiş
Sormadım canım ama ben kimyasal gebelik yaşadığımdanda şüpheleniyorum çünkü sizde gördünüz hem kaset test hem erken gebelik testinde gölge çıktı bence hcg yükselmedi oluşamadı adet oldum çünkü doktor söyledi her kadın çok kez kimyasal gebelik yaşıyor farketmiyor farkedenlerin hepsi adet gününden önce test yapanlar hatta o yüzden drmfk da erken test yapmayın diyor

Ne kadar var bata kız ay noluyo noluyooo güzel haber yolla sende bize hadi inşallah
Aşko benim bata var daha 4 Eylül gözüküyor takvimde. Akıntı kasık batması falan var ama onlara artık belirti diyemiyorum çok yanılttı beni. Bu ay hiç bişey kullanmadık. Sadece bubay yüzümde ergenlikte bile çıkmadığı kadar sivilce çıktı böyle fındık kadar büyüdüler kıp kırmızı oldular acılı ağrılı sivilcelenme oldu nedendir hiç bir fikrim yok
Bakalım kuzum asıl sen nasılsın bakalım ne zamandır konuşamıyoruz özledum
Ayy bende özledim aşko ya ekşınlandım geldim dört gün misafirim vardı dün gece de eşim nöbetçiydi büyük buluşma oldu bizim için bat bekliyorum bende napıyım ya

Ay inşallah adet olmazsın inşallah bebiş vardır ben şöyle bütün topiğin çift çizgiler attığını görmek istiyorum

Oohh vurduğunuz gol olsun aşko ay benimde 3 Eylül bat kuzum bu ay bende çok sivilcelendim ya anlamsız bir şekilde ☹ belirti aramıyorum aslında ama o garip geldi bide akıntım hoş olucağını da zannetmiyorum çok stresli ve yorucu üzücü bir ay geçiriyorum umarım bunlar son olur kafam yerine gelir biraz

Olabilir kuzum belkide bende kimyasal geçirdim adet günü içime doğmuştu çok çabuk yoruluyodum bide istemsiz sürekli anne bebek eşyalarına bakıyodum adet günü ayıktım durumu 5 gün sonra regli oldum çok üzülmüştüm uzun süre kendime gelememiştim onda da Rabbim sağlıkla minnaklarımızı versin bize inşallah ❣❣

Amin canım tabiki o yüzden Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla tez zamanda nasip etsin Diyoruz

Kuzum benim lh 6.73 fsh 6.92 imiş doktor bana gayet normal değerlerin demişti mayısta yaptırdıklarınin sonucları nasıldı ne demişti doktorun?
Mayısta fsh 9.37 lh 4.19 du. Doktor herşey normal demişti o zaman. Şimdi ikisininde aynı çıkması normal mi acaba diye merak ettim. 16 eylüle sonuçlara bakacak bugün yaptırdığım.

Canım nasılsın nasıl oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…