- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.061
Sus sen kötüyü çağırıp durma elimde terlik peşindemi gezeyim ne istiyosuntest yap etiketle
Ay çok şükür ama keşke bi ultrasonla baksalarmış içide rahat ederdi kıyamam cidden devlet hastaneleri berbat bi hal almaya başladı
Ben şokGeçen astrolog da doğum haritama bakmıştı o da öyle demiştievet kafada çıkarmayı başarsak olucek neyse ki kursa başladım eskisi kadar artık takılmıyorum orda aklıma gelmiyor ama markete gittim hemen erken gebelik testlerine bakıyorum
Bencede mucizebişey galiba merak ettim bende gittiğim zaman yazarım size canım
Kızlar bende sizinleym eylüldeKiz sendemi yaberaber yürürüz biz bu topiklerde napalim eş paketi sipariş etdinmi?Athena ekle mutlaka
Sürekli aynı eczaneye gitmeden kurtuluruzBen şokgebelik testinsatan market mi var
Sanki açıldı demiştin kuzum ben mi yanlış hatırlıyorumTüpüm biri kapali zaten iki kere ilaç yaptım açılmadı dedi doktor ama olabilir ilaçtan kaynaklıdır büyük ihtimal hiç böyle bir akıntım gelmedi daha önce. Enfeksiyon olsaydı koku ve kaşıntı olurdu dün geldi sadece
Ne güzel yaOoyyy çok tatlııııbenim arkadaşım öyle demişti gelmeyen kedi bianda gelmeye başladı kucağımda uyudu öyle şüphelendim dedi
Yumurtlama haftasında mı hissettin yumurtalıkları?Kuzum cnku cok yumurtlama fln riskine karsı kist fln olur sonradan diye ztn kullandıktan sonra anlıcaksın bayagı bi yumurtlamayı hissediyosun ben adetle baslayıp 15 gün sonra bırakmıstım
Sormadım canım ama ben kimyasal gebelik yaşadığımdanda şüpheleniyorum çünkü sizde gördünüz hem kaset test hem erken gebelik testinde gölge çıktı bence hcg yükselmedi oluşamadı adet oldum çünkü doktor söyledi her kadın çok kez kimyasal gebelik yaşıyor farketmiyor farkedenlerin hepsi adet gününden önce test yapanlar hatta o yüzden drmfk da erken test yapmayın diyorAcaba ilaçlar neden yapıyo ki kuzum böyle etkiler sordun mu peki normalmiymiş
Aşko benim bata var daha 4 Eylül gözüküyor takvimde. Akıntı kasık batması falan var ama onlara artık belirti diyemiyorum çok yanılttı beni. Bu ay hiç bişey kullanmadık. Sadece bubay yüzümde ergenlikte bile çıkmadığı kadar sivilce çıktı böyle fındık kadar büyüdüler kıp kırmızı oldular acılı ağrılı sivilcelenme oldu nedendir hiç bir fikrim yokNe kadar var bata kız ay noluyo noluyooo güzel haber yolla sende bize hadi inşallah
Ayy bende özledim aşko ya ekşınlandım geldimBakalım kuzum asıl sen nasılsın bakalım ne zamandır konuşamıyoruz özledum❤
Ay inşallah adet olmazsın inşallah bebiş vardır ben şöyle bütün topiğin çift çizgiler attığını görmek istiyorumAşko benim bata var daha 4 Eylül gözüküyor takvimde. Akıntı kasık batması falan var ama onlara artık belirti diyemiyorum çok yanılttı beni. Bu ay hiç bişey kullanmadık. Sadece bubay yüzümde ergenlikte bile çıkmadığı kadar sivilce çıktı böyle fındık kadar büyüdüler kıp kırmızı oldular acılı ağrılı sivilcelenme oldu nedendir hiç bir fikrim yok
Ayy bende özledim aşko ya ekşınlandım geldimdört gün misafirim vardı dün gece de eşim nöbetçiydi büyük buluşma oldu bizim için bat bekliyorum bende napıyım ya
Yumurtlama ağrılı geçer mi?Hsg dolayi da ola bilir yumurtlamadan sonra da oluyor bazen
Benim her ay yumurtlama sonrasi belim,kasıklarim ağrır
Oohh vurduğunuz gol olsun aşkoAşko benim bata var daha 4 Eylül gözüküyor takvimde. Akıntı kasık batması falan var ama onlara artık belirti diyemiyorum çok yanılttı beni. Bu ay hiç bişey kullanmadık. Sadece bubay yüzümde ergenlikte bile çıkmadığı kadar sivilce çıktı böyle fındık kadar büyüdüler kıp kırmızı oldular acılı ağrılı sivilcelenme oldu nedendir hiç bir fikrim yok
Ayy bende özledim aşko ya ekşınlandım geldimdört gün misafirim vardı dün gece de eşim nöbetçiydi büyük buluşma oldu bizim için bat bekliyorum bende napıyım ya
Olabilir kuzum belkide bende kimyasal geçirdim adet günü içime doğmuştu çok çabuk yoruluyodum bide istemsiz sürekli anne bebek eşyalarına bakıyodum adet günü ayıktım durumuSormadım canım ama ben kimyasal gebelik yaşadığımdanda şüpheleniyorum çünkü sizde gördünüz hem kaset test hem erken gebelik testinde gölge çıktı bence hcg yükselmedi oluşamadı adet oldum çünkü doktor söyledi her kadın çok kez kimyasal gebelik yaşıyor farketmiyor farkedenlerin hepsi adet gününden önce test yapanlar hatta o yüzden drmfk da erken test yapmayın diyor
Amin canım tabiki o yüzden Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla tez zamanda nasip etsinOlabilir kuzum belkide bende kimyasal geçirdim adet günü içime doğmuştu çok çabuk yoruluyodum bide istemsiz sürekli anne bebek eşyalarına bakıyodum adet günü ayıktım durumu5 gün sonra regli oldum çok üzülmüştüm uzun süre kendime gelememiştim onda da Rabbim sağlıkla minnaklarımızı versin bize inşallah ❣❣
Aynen öyle kuzumAmin canım tabiki o yüzden Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla tez zamanda nasip etsinDiyoruz
Sonuç ne oldu?Benim gerginlik şişkinlik hissi oluyor bazen. Ama bu ay biraz farklı kramp gibi regl olacak gibi bir ağrı var
Kuzum benim lh 6.73 fsh 6.92 imiş doktor bana gayet normal değerlerin demişti mayısta yaptırdıklarınin sonucları nasıldı ne demişti doktorun?@mireslMucizemmm16 ve bilgisi olan kızlar fsh 6.77 lh 6.92 adetin 4.günü normal mi doktora göstermedim şimdi çıktı daha @ucge
Mayısta fsh 9.37 lh 4.19 du. Doktor herşey normal demişti o zaman. Şimdi ikisininde aynı çıkması normal mi acaba diye merak ettim. 16 eylüle sonuçlara bakacak bugün yaptırdığım.Kuzum benim lh 6.73 fsh 6.92 imiş doktor bana gayet normal değerlerin demişti mayısta yaptırdıklarınin sonucları nasıldı ne demişti doktorun?
Canım nasılsın nasıl oldunKızlar sabah 10dan beri şiddetli baş ağrım var migrenim tuttu ve migren benim direk gözüme vurur sanki gözüm yerinden çıkıyor gibi şiddetli ağrım olur bugünde aynısı oldu ve ağlamaktan içim çıktı. Şimdi ise tamamen başıma yayıldı ağrı parol içtim ama bana mısın demedi normalde o sarı serumu yemeden asla geçmezacile gitsem bile hamileyim diye birşey yapamayacaklar. Evde kendim ne yapabilirim bugün mahfoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?