Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buradan Rossman, Gratis, Watsons yetkililerine sesleniyorum bizi görün, yurtdışından neyimiz eksik acaba.. bizim günahımız ne.. geceleri, haftasonları nöbetçi eczane peşinde koşuyoruz..
Bence hiç bir yerde satılmalıtest
Resmen burada marketlerde var diye insan deliriyor test yaparak
Bende sesleniyorum kaldırılsın

Buradan Rossman, Gratis, Watsons yetkililerine sesleniyorum bizi görün, yurtdışından neyimiz eksik acaba.. bizim günahımız ne.. geceleri, haftasonları nöbetçi eczane peşinde koşuyoruz..
Ay çok güldüm çok haklısın yapmalılar belki Rosmann da olabilir hiç baktınız mı

Bence artık kullanma ben David deneyeceğim bu ay
Sende görüştün muhtemelen testimin silik çıktığını yani gebelik teati
Ve o test yüzünden ümitlenip olmadı
Bu testler hakkında bilgi edindim ve çoğu kişiyi hem ovulasyon hem gebelikte yanıltıyor

Pazar günleri kapalı kuzum.. hatta bazı yerlerde ctesi de öğleye kadar diye yazmıştı kızlar..
Cuma akşam 6 dan itibaren cumartesi pazar her ilin merkezinde ve ilçelerinde en az iki tane nöbetçi eczane açık oluyor Yani bazen uzak mesafede kalabiliyor hep en yakınımızdaki eczane nöbetçi olmuyor

Grubun tescilli delisi sen ve peşinden gelen deliler biz tabii para olsa bakar bakmazmı hiç ohhh bee sonunda

Ya ovülasyon da mı yanıltıyor ben okumuştum genelde beğeniyorlardı. Evet gebelik yanlış gösteriyor hep onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…