- 27 Temmuz 2022
- 21
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.141
Orası öyle tabiki Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllahÖyle düşünme birazda nasip bu durumbizimde bir yıl oldu hala yok
Aynen öyle kuzum hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAllah büyüktür ne diyeyim bilemiyorum.Bugün de regl olmadım ama göğüslerimde hassasiyet var ara ara karnım ağrıyor muhtemelen birkaç güne olurum.Rabbimden her zaman hayırlısını dileyelim
Canım ben 2 aylık hamileyimIns canim
Senin bat ne zaman?
Dili gecmiş zaman kullanmışsın gecmiş mi tarih?
Canim Sen miydin benim gibi one step kullanan ?Yurt dışındayım ya rossman gibi marketlerden bulabiliyorum
Bence hiç bir yerde satılmalıtestBuradan Rossman, Gratis, Watsons yetkililerine sesleniyorumbizi görün, yurtdışından neyimiz eksik acaba.. bizim günahımız ne.. geceleri, haftasonları nöbetçi eczane peşinde koşuyoruz..
Ay çok güldümBuradan Rossman, Gratis, Watsons yetkililerine sesleniyorumbizi görün, yurtdışından neyimiz eksik acaba.. bizim günahımız ne.. geceleri, haftasonları nöbetçi eczane peşinde koşuyoruz..
Evet canımCanim Sen miydin benim gibi one step kullanan ?
Ay aynen çok haklısın almayayım desem duramıyorumBence hiç bir yerde satılmalıtest
Resmen burada marketlerde var diye insan deliriyor test yaparak
Bende sesleniyorum kaldırılsın
Bence artık kullanma ben David deneyeceğim bu ayEvet canım
Canım sana takviye olarak folio forte verildi mi ?Ay aynen çok haklısın almayayım desem duramıyorum
Pazar günleri kapalı kuzum.. hatta bazı yerlerde ctesi de öğleye kadar diye yazmıştı kızlar..Kuzum Türkiyede haftasonu eczaneler kapalimi?
Cuma akşam 6 dan itibaren cumartesi pazar her ilin merkezinde ve ilçelerinde en az iki tane nöbetçi eczane açık oluyor Yani bazen uzak mesafede kalabiliyor hep en yakınımızdaki eczane nöbetçi olmuyorPazar günleri kapalı kuzum.. hatta bazı yerlerde ctesi de öğleye kadar diye yazmıştı kızlar..
Ay sen bi yüzseydn serinleseydn o trafik insanı bunaltıyor zaten yaİyi yapıyon dinle bakembende hiç sıcaktan bunaldim
Oğlumu yüzme derslerine götüruyorum bir saat trafikte kaldik sıcak delirtdi beni
Grubun tescilli delisi sen ve peşinden gelen deliler bizBen veririm ne kadar deliyim düşün işte aşkoöyle kuzum ya diycek cok bişey yok gidiyosun ya alttan muayene diyolar ya bişey yok diyip yolluyolar insan gibi ultrasonla baksalar noluyo sanki parayla olsa bakarlar ama ay sinirlendim peki bende umudu kesmiyim bari
O yüzden eve test almıyorumYa bende öyle diyorum aslında ama testi yapmaya başlayınca duramıyosun
Ehh nerde o günlerAy sen bi yüzseydn serinleseydn o trafik insanı bunaltıyor zaten ya
Ya ovülasyon da mı yanıltıyor ben okumuştum genelde beğeniyorlardı. Evet gebelik yanlış gösteriyor hep onda.Bence artık kullanma ben David deneyeceğim bu ay
Sende görüştün muhtemelen testimin silik çıktığını yani gebelik teati
Ve o test yüzünden ümitlenip olmadı
Bu testler hakkında bilgi edindim ve çoğu kişiyi hem ovulasyon hem gebelikte yanıltıyor
Söyledi ama zaten ben 8 aydır kullanıyorum bide d3 aldım omega aldım bi kaç aydır da bunları kullanıyorumCanım sana takviye olarak folio forte verildi mi ?
Sanki evde ekmek yokmuş gibi bi eksiklik hissediyorum almazsamO yüzden eve test almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?