Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde geçen ay öyle olmuştu yumurtlama gününden sonra başlamıştı adet olana kadar kasık ağrısı çekmiştim ama sonu hüsran oldu
Ne ksdarcerken başlıyor di mi su kasık ağrıları. Romatizma gibi kemiklerim kalcamda ağrıyor bu habarda nasıl üşütmeyi başarabildiysem:)

Kızlar mucize bişi oldu allahım cok büyüksün sen
6 ay da yaptırdığım amh 1.24 idi
Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Başladık derken şimir idi hsg idi derken bu ay hem denedık hem de kafadan attık
Adet oldjm
dedim prolaktın ve amh baktırıyım
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktı ya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Sadece prolaktın 13 den 20 cıkmıs
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amh kozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus

Maşallah kuzum tez zamnda bebiş haberini de al inşallah

Ne ksdarcerken başlıyor di mi su kasık ağrıları. Romatizma gibi kemiklerim kalcamda ağrıyor bu habarda nasıl üşütmeyi başarabildiysem:)
Evet canım ya hatta ben ya tekrar yumurtlama oluyor dedim yada adet oluyorum dedim ama 14 gün sonra oldum belki de üşütme değildir canım inşallah bebiş vardır ve ondandır

Canım benimde geçen ay öyle olmuştu yumurtlama gününden sonra başlamıştı adet olana kadar kasık ağrısı çekmiştim ama sonu hüsran oldu
Canim benim yumurtlamadan sonra full siskinlik ve gaz oldu nasil gergindim anlatamam sana adet zamanima kadar sürmüştü

Günaydın güzel kadınlar
Bugün test günüm ama sabah unuttum, bi daha wc ye gittiğimde yaparım ve bugün evlilik yıldönümümüz. Umudumuz yok tabii, eşim de ilk kez "bu ay olmaz" dedi. Ama yine de bakalım, Allah büyük yıldönümünde böyle bi hediyemiz olsa çok güzel olurdu tabii

Günaaaydınn Güzel şeyler güzel günlerde gelmeyi severler Hayırlısı olsun aşkom benim daha 4 gün var bata 2 günde ben yapmıycam test 6 gün sonraya kaldı

Günaydın aşkoo ,tebrik ederim sizi,bir ömür mutluluklar dilerim inşaallah en güzel hediyeyi alirsiniz bugün çift çizgi

Günaaaydınn Güzel şeyler güzel günlerde gelmeyi severler Hayırlısı olsun aşkom benim daha 4 gün var bata 2 günde ben yapmıycam test 6 gün sonraya kaldı
Daha önce de doğumgünümüze denk gelmişti, sonra yılbaşı gecesine falan sağlıkla gelsin de başka bişey istemiyorum artık. Benim de 3 gün var aslında ama geçen gebeliğimi de aynı gün öğrendiğim için yıldönümü hatrına bakayım dedim
Günaydın aşkoo ,tebrik ederim sizi,bir ömür mutluluklar dilerim inşaallah en güzel hediyeyi alirsiniz bugün çift çizgi
Canım benim amin inşallah diyelim ve sağlıkla... Olmazsa üzülmeyeceğim artık, olup da kaybetmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…