- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.181
İnşallah canım isteyen herkesin olurInş pozitif olur.
Bence ikisi de çöpYa ovülasyon da mı yanıltıyor ben okumuştum genelde beğeniyorlardı. Evet gebelik yanlış gösteriyor hep onda.
İşte o evre çok pis bi şey. Test bağımlısı olmuşsun azaltarak bırakSanki evde ekmek yokmuş gibi bi eksiklik hissediyorum almazsam
İşte o evre çok pis bi şey. Test bağımlısı olmuşsun azaltarak bırak
Bebek olunca bırakıcam sözİşte o evre çok pis bi şey. Test bağımlısı olmuşsun azaltarak bırak
Pikten bir kaç gün sonra adet öncesi kasık ağrısı başladı erkenden.İnşallah canım isteyen herkesin olursende belirtiler var mı?
Canım benimde geçen ay öyle olmuştu yumurtlama gününden sonra başlamıştı adet olana kadar kasık ağrısı çekmiştim ama sonu hüsran olduPikten bir kaç gün sonra adet öncesi kasık ağrısı başladı erkenden.
Ne ksdarcerken başlıyor di mi su kasık ağrıları. Romatizma gibi kemiklerim kalcamda ağrıyor bu habarda nasıl üşütmeyi başarabildiysem:)Canım benimde geçen ay öyle olmuştu yumurtlama gününden sonra başlamıştı adet olana kadar kasık ağrısı çekmiştim ama sonu hüsran oldu
Benimde sırtım belim kopuyor iki gündür daha yeni kustum nedense midem çok bulandıNe ksdarcerken başlıyor di mi su kasık ağrıları. Romatizma gibi kemiklerim kalcamda ağrıyor bu habarda nasıl üşütmeyi başarabildiysem:)
Maşallah kuzumKızlar mucize bişi oldu allahım cok büyüksün sen
6 ay da yaptırdığım amh 1.24 idi
Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Başladık derken şimir idi hsg idi derken bu ay hem denedık hem de kafadan attık
Adet oldjm
dedim prolaktın ve amh baktırıyım
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktıya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Sadece prolaktın 13 den 20 cıkmıs
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amhkozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus
İnsss kuzum inssss oda olacak cok inanıyorum vallla cok şükür agustos da tüm tetkikleri yaptırıdm geri Allah dan insssssMaşallah kuzumtez zamnda bebiş haberini de al inşallah
Evet canım ya hatta ben ya tekrar yumurtlama oluyor dedim yada adet oluyorum dedim ama 14 gün sonra oldumNe ksdarcerken başlıyor di mi su kasık ağrıları. Romatizma gibi kemiklerim kalcamda ağrıyor bu habarda nasıl üşütmeyi başarabildiysem:)
Yaaa hadi inşallah gebeliktendir canım yaBenimde sırtım belim kopuyor iki gündür daha yeni kustum nedense midem çok bulandı
Canim benim yumurtlamadan sonra full siskinlik ve gaz oldu nasil gergindim anlatamam sana adet zamanima kadar sürmüştüCanım benimde geçen ay öyle olmuştu yumurtlama gününden sonra başlamıştı adet olana kadar kasık ağrısı çekmiştim ama sonu hüsran oldu
GünaaaydınnGünaydın güzel kadınlar
Bugün test günüm ama sabah unuttum, bi daha wc ye gittiğimde yaparımve bugün evlilik yıldönümümüz. Umudumuz yok tabii, eşim de ilk kez "bu ay olmaz" dedi. Ama yine de bakalım, Allah büyük yıldönümünde böyle bi hediyemiz olsa çok güzel olurdu tabii
Günaydın aşkoo ,tebrik ederim sizi,bir ömür mutluluklar dilerimGünaydın güzel kadınlar
Bugün test günüm ama sabah unuttum, bi daha wc ye gittiğimde yaparımve bugün evlilik yıldönümümüz. Umudumuz yok tabii, eşim de ilk kez "bu ay olmaz" dedi. Ama yine de bakalım, Allah büyük yıldönümünde böyle bi hediyemiz olsa çok güzel olurdu tabii
Daha önce de doğumgünümüze denk gelmişti, sonra yılbaşı gecesine falanGünaaaydınnGüzel şeyler güzel günlerde gelmeyi severler Hayırlısı olsun aşkom benim daha 4 gün var bata 2 günde ben yapmıycam test 6 gün sonraya kaldı
Canım benim aminGünaydın aşkoo ,tebrik ederim sizi,bir ömür mutluluklar dileriminşaallah en güzel hediyeyi alirsiniz bugün çift çizgi
Niye yüreğime indiriyorsun ovulasyon falan hiç yapmadım bilmiyom ben bian sabah sabah hamilesin sandım duygularımla oynayamazsınHe ben yaptım 6 gün var bak hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?