- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.161
Kız ben eczanelerden istemeye utanıyom artık bıktılar bendenBuradan Rossman, Gratis, Watsons yetkililerine sesleniyorumbizi görün, yurtdışından neyimiz eksik acaba.. bizim günahımız ne.. geceleri, haftasonları nöbetçi eczane peşinde koşuyoruz..
Tüh keşke girebileceğin biyer olsaymş ne iyi gelirdiEhh nerde o günlergitdiyimiz yer ancak çocuklar için büyükler için olsa zaten nolur tesettürlüyüm ben her yer kamera giremem ki havuza
Ahahahah bak bu ben şuan evdekiler bitti ve evde birşeylerin eksikliği hissediliyor ama iyiki yok kız olsa bata 7 gün kala ruh hastası gibi test yapardm benSanki evde ekmek yokmuş gibi bi eksiklik hissediyorum almazsam
He ben yaptım 6 gün var bak hamileyimKız ben eczanelerden istemeye utanıyom artık bıktılar bendenintten toplu sipariş yapcak bişi yok
Tüh keşke girebileceğin biyer olsaymş ne iyi gelirdi
Ahahahah bak bu ben şuan evdekiler bitti ve evde birşeylerin eksikliği hissediliyor ama iyiki yok kız olsa bata 7 gün kala ruh hastası gibi test yapardm ben
Bende başladım mı duramıyorumO yüzden eve test almıyorum
Ayy gerçek mi duygularımla oynama bakHe ben yaptım 6 gün var bak hamileyim
Şaka kız ovülasyon yaptımAyy gerçek mi duygularımla oynama bak
Az mutlu olacaktim şurda beŞaka kız ovülasyon yaptım
Bu hafta hep birlikte mutlu olacağımız testler atarız haAz mutlu olacaktim şurda beayıp hevesim kursağımda kaldı
Ay inşallah kuzum çok amiiinnBu hafta hep birlikte mutlu olacağımız testler atarız hane iyi olur
Aaa ne güzel:) hayırlı olsun annesiCanım ben 2 aylık hamileyim
Kuzum senin bat benle aynı mıydı? 7 si.Aynen öyle kuzum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ben varım canımBat 7 si olanlar?
Belirtiler var mı canım?Ben varım canım
Yok canım şuan hiç bir belirti yok zaten bende çok vücudumu dinlemek istemiyorum belirti aramak istemiyorum yoksa ümitleniyorumBelirtiler var mı canım?
Aaa ne kadar mutlu oldum canım senin adına şuan açabildim hayırlısı olsun inşalllaaahhh kavuştun bebişineeKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 Marulkafakz @Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow @iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Aaa ne kadar mutlu oldum canım senin adına şuan açabildim hayırlısı olsun inşalllaaahhh kavuştun bebişinee
Çok teşekkür ederiz canım amiiin inşallah duaların tutar kavuşuruz hepimiz bebişimizeTeşekkürler canim Allah razi olsun Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin en yakın zamanda
Yok kuzum değil yumurtlamama göre 1 EylülKuzum senin bat benle aynı mıydı? 7 si.
Inş pozitif olur.Yok canım şuan hiç bir belirti yok zaten bende çok vücudumu dinlemek istemiyorum belirti aramak istemiyorum yoksa ümitleniyorum
Bende adet agrısı vardı canım bacaklarıma iniyordu olucam zannediyodum hep mide ekşimem vardı oda şirketteki yemeklerden sanıyodumAaa ne güzel:) hayırlı olsun annesi
Darısı bizlere inş
Kalça ve kemiklerim ağrımış mıydı adete b hafta kala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?