- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.201
Ayy acaba bebiş mi var yaa inşallah öyledirBenimde sırtım belim kopuyor iki gündür daha yeni kustum nedense midem çok bulandı
Yaa birlikte mutlu sağlıklı ömrünüz olsunGünaydın güzel kadınlar
Bugün test günüm ama sabah unuttum, bi daha wc ye gittiğimde yaparımve bugün evlilik yıldönümümüz. Umudumuz yok tabii, eşim de ilk kez "bu ay olmaz" dedi. Ama yine de bakalım, Allah büyük yıldönümünde böyle bi hediyemiz olsa çok güzel olurdu tabii
Musmutlu yıllarınız olsun :) inşallah çift çizgi görüp buraya da atarsın, olmazsa da gelecek aylar bizimdirGünaydın güzel kadınlar
Bugün test günüm ama sabah unuttum, bi daha wc ye gittiğimde yaparımve bugün evlilik yıldönümümüz. Umudumuz yok tabii, eşim de ilk kez "bu ay olmaz" dedi. Ama yine de bakalım, Allah büyük yıldönümünde böyle bi hediyemiz olsa çok güzel olurdu tabii
Valla canım şuan bende de inanılmaz şişkinlik ve gaz var ama belirti olarak düşünmedim ben bunları bu ay çok saldım ben galibaCanim benim yumurtlamadan sonra full siskinlik ve gaz oldu nasil gergindim anlatamam sana adet zamanima kadar sürmüştü
Sizin de mutlu, huzurlu yıllarınız olsun kuzumAyy acaba bebiş mi var yaa inşallah öyledir
Yaa birlikte mutlu sağlıklı ömrünüz olsunbizimde dündü evlilik yıldönümümüz o kadar negatif görmekten yoruldumki gidip alıp yapmadım yoksa kesin yapardım bende çok istiyordum hediye gibi oldun diye ama inşallah sizin olur bebişiniz hediye gibi gelir size
Aynen diğer aya kaldık yine bebeğim, yok bişeyMusmutlu yıllarınız olsun :) inşallah çift çizgi görüp buraya da atarsın, olmazsa da gelecek aylar bizimdir
Tebrikler canım nice mutlu yıllarınız OlsunGünaydın güzel kadınlar
Özür dilerimmmNiye yüreğime indiriyorsun ovulasyon falan hiç yapmadım bilmiyom ben bian sabah sabah hamilesin sandım duygularımla oynayamazsın
Canım benim sağolTebrikler canım nice mutlu yıllarınız Olsun
Ay inşallah da bilmiyorum ya belki birşey dokundu hemen uyudumYaaa hadi inşallah gebeliktendir canım ya
Bu kadar erken belirti sanmıyorumAyy acaba bebiş mi var yaa inşallah öyledir
Yaa birlikte mutlu sağlıklı ömrünüz olsunbizimde dündü evlilik yıldönümümüz o kadar negatif görmekten yoruldumki gidip alıp yapmadım yoksa kesin yapardım bende çok istiyordum hediye gibi oldun diye ama inşallah sizin olur bebişiniz hediye gibi gelir size
Ben bu ay cok umutlu değildim ama adet olduğumdan beri o kadar gerginim ki herkesi tersliyorum eşimle defalarca tartıştım psikolojim hic iyi değil bu konu beni hasta edecek galibaAy inşallah kuzum çok amiiinn❣❣❣
Ben ilk defa boyle bir gaz sancisi yaşadım surekli karnim sis ve gaz bitmediValla canım şuan bende de inanılmaz şişkinlik ve gaz var ama belirti olarak düşünmedim ben bunları bu ay çok saldım ben galiba
Gaz sancısı çok zordur ama bebiş için çekmeye değer canımBen ilk defa boyle bir gaz sancisi yaşadım surekli karnim sis ve gaz bitmediinsallah sendende guzel haberler aliriz
Bizim de 28 Eylül yıl dönümümüz bakalım bize olacak mı bi sürprizDaha önce de doğumgünümüze denk gelmişti, sonra yılbaşı gecesine falansağlıkla gelsin de başka bişey istemiyorum artık. Benim de 3 gün var aslında ama geçen gebeliğimi de aynı gün öğrendiğim için yıldönümü hatrına bakayım dedim
Canım benim amininşallah diyelim ve sağlıkla... Olmazsa üzülmeyeceğim artık, olup da kaybetmek çok zor
Canım bi dahaki ay güzel haberlerini verirsin inşallah bize sağlık olsun zamanı var demekki
Kolay gelsin kuzum ❣❣Canim kızlar nasilsiniz benim bugun iznim bitti is basi yaptimfazla buralara giremiyorum. Pozitif haber alan olursa benide etiketlemeyi unutmayinnnn
Aynen öyle kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım bi dahaki ay güzel haberlerini verirsin inşallah bize sağlık olsun zamanı var demekki❣
Napıyosun aşkooKolay gelsin kuzum ❣❣
Amin kuzum inşallahAynen öyle kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?