- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.221
Masalllah :) yakında cınsıyet de bellı olur dımiEvet az kaldı 11.haftamız bitiyor 12 ye giriyoruz güzel hisler güzel bekleyişler saymalar
Masalllah subanallah Allah daim etsin insssssSağolll kuzummmm darısı sana OlsunAynen duyduğumda şaşırdım valla bende
Evet ilk defa 7. Haftada bakıyorlar burda
Hamileyim kuzum :)iyilikperisi92 canım ne yaptın aşılama olalı baya oldi değil mi yoksa bana mı öyle geliyor giremiyorum düzenli haberim yok merak ettim seni
Amiiin inşallah bebeğimAminnnn inssss bitanem rabbim sana da nasıp etsin en kısa zaman da
Yok kız nerdeeee burada teknoloji geride sağlık sistemleri kötü Almanların hem bizdeki eski cihazlardan hemde devlet güvencen varken bile ücret ödüyorsun Türkiye de çok erken öğreniliyor bura 17-20 arası ama şu fetal DNA testi varya onu yaparsa oda ücretli 2li testte ücretli.onda çıkıyor ama bizdeki gibi değiller nazları yetmezse paranla bile yaptıramıyorsun yok derlerse bitti.Masalllah :) yakında cınsıyet de bellı olur dımi
Bu fetal öneriyor musun kuzumYok kız nerdeeee burada teknoloji geride sağlık sistemleri kötü Almanların hem bizdeki eski cihazlardan hemde devlet güvencen varken bile ücret ödüyorsun Türkiye de çok erken öğreniliyor bura 17-20 arası ama şu fetal DNA testi varya onu yaparsa oda ücretli 2li testte ücretli.onda çıkıyor ama bizdeki gibi değiller nazları yetmezse paranla bile yaptıramıyorsun yok derlerse bitti.
Bence biraz abartılı geldi bana bu dediklerinYok kız nerdeeee burada teknoloji geride sağlık sistemleri kötü Almanların hem bizdeki eski cihazlardan hemde devlet güvencen varken bile ücret ödüyorsun Türkiye de çok erken öğreniliyor bura 17-20 arası ama şu fetal DNA testi varya onu yaparsa oda ücretli 2li testte ücretli.onda çıkıyor ama bizdeki gibi değiller nazları yetmezse paranla bile yaptıramıyorsun yok derlerse bitti.
Yaaa ne güzel habeeerGüzellerim ben geldimkalp atışını duyduk şükürler Olsun 6mm miş yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Ha bi de ben ilk kan verdiğimde adete 4 gün kala beta hcg 48 mişGinnys M melek076 @_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R Random3 @raainbow @Safiye19 @Cgh iyilikperisi92 @fnd_50 @My_Moonlight06 @destinesiaa @Veziir @Annabelle1 ve diğer güzellerim
Bak fetal DNA kötü bir şey değil kan alıyorlar senden onunla yapıyorlar bebeğe zararı yok amniyo sentez yaptırma o zararlı fetal DNA da cinsiyet bekli oluyooooo ben soracam eğer yaparım derse fiyatını öğreneceğim borsada çok pahalı bir test yaptırırım ama doktor paraylada yaptırıyor olsanda yapmam diyince yapmıyor değişikler bunlarBu fetal öneriyor musun kuzum
Bizim burdan sıltan90 yaptırmıştı sence yaptırıyımmı bende sen yaptırdın mı cnaım
Valla cano bu saydıklarından sadece abe olayı elle tutulur aylarca randevular bulamadık bu bulduğum iyi bir doktor üstelik düşün ki Mannheim büyük bir şehir gayette kalabalık ama doktorlar eksik düşün ki ben yakın başka şehire gidiyorum doktorumda iyi bilinen bir doktor ama buna rağmen mesela bende hcg kan alıp bakınılmadı gerek yok diye geçti ben kaç defa alalım dedim ki onun bir devlet güvencesi olmamasına rağmen ödüyorsun.9 ayda sadece 3 kez ultrason hakkın var gerisi paralı 2li test falan hep ücretli Türkiye’de devlette çok cihazlar var ben Antalya’dan geldim ve bir devlet hastanesi var özel hastane halt etmiş.imkan olarakta tahlillerden Türkiye de para alınmıyor sıra bekleme randevu bekleme oradada var ama Ayça’larda değil ya bak örneğin bir dpktor aradım Kadın doğum bulmam lazımdı seneye randevu verdi kız ben ozaman hamile değildim randevu verdiği tarihe belki doğuruyorum düşün artık bunun neresi iyi bir tek Kadın doğum değil ki ortopedi mesela 4 ay en erken randevu tarihi daha yeni eşime aldık katın pederine kalp için aldık oda aynı.dava açabiliyorum evet bu bazı durumlarda görümcem avukat ama şuda almanyada bir gerçek o kadar çok kural var ki sörf kurallar kuralları ihlal etmesin diye çıkmış kurallar dolu Buda su götürmez yani.. sağlık sistemi hakkında ben ne kadar sosyal medya hesabı gördüysem hepsi inanırmışım şikayetçi bir yılda bir sürü gördüm kayınpederimin 59.yılı doldu adam diyor ki bu hep böyleydi.bazen herşey iyi olmaya bilir ben biraz gerçekçiyim güzel şeylerinin yanında kötü şeylerimde var ve bunları iyimser düşünüp devlet gerekli görmemiş müsriflik falan diyemiyorum bu benim görüşüm güzel yanlarında var ama böyle eksilerinde var.doktorun nazına gelince canım benim ilk bulduğumuz doktor ozaman gebe değilim geçen sene kimyasal gebelik yaşıyorum testler elimde doktor bakmış ultrason ile muayene etme dinledi ve yolladı ben kan vermek istiyorum beta bakılsın ki aıfırlanmışmı bilmek istedim ya sadece konuşarak değil muayene olmak istedim dinledi ve yolladı gerek yok dedi benim 2 damla kanamam oldu test pozitif hemde silik falan değil baya pozitif sonra negatif oldu 2 damla kanla sonr abana sen menapoza giriyorsun dedi ne bir tahlil ne bir muayene ne bir ultrason… bu konu daha da uzun ama Kısaca yazdım anlatınca beni üzüyor bu yaşanılanlar insan hayatı bu şaka değil.. Türkiye gidince etraflıca muayene olabildim.eskilerden çok kişi bilir bu durumlar psikolojimi bozdu güvensizlik yarattı haliyle.. belki sen burada doğdun büyüdün alışıla gelmiş bir durumun içindesin ama daha iyisini gördüğüm için gerçekten ister istemez garipsiyorum kaldıki eşim ve görümcemde doğma büyüme Almanyada hatta görümcemin eşi alman ama bunlonuda oda aynı fikirde belkide yaşadığımız yer ve civar şehirler ile alakalı bir durum ama 4d ultrason koca şehirde yok başka şehre bakıyorum bu gelişmişlik değil ki gerek görülmemiş ama görmüş insan için gereksinim..Frankfurt bize yakın mesela bir arkadaş var kızcağız kan aldırıp hormon baktıracak aylardır doktor bulamıyor tahlil yaptıracak prolaktin yüksekmiş düştüğü çıktımı bilemiyor bunlar sağlık sisteminin kötü oluşundan eksikliğinden iyi diyemem bunca yaşanılana yaşayan olarakBence biraz abartılı geldi bana bu dediklerin
Senin gittiğin yer geride olabilir ama ben çok iyi kadına değer veren ve son teknoloji çalışan yerler tanıyorum
Evet sistemde tasarruf yapıyorlar çoğu şeyi kendin veriyorsun ama Türkiye’de de gitsen 4 boyutlu da mesela özelde para isterler
Ve kanunen kimse sana Naz yapamaz sen orda hastaysan ve geliyorsan istediğin muayeneleri sana yapmak zorundalar
Sen bunun için dava bile açabilirsin
Sağlık sistemi kötü degil sadece çok tasarruf yapılıyor
Türkiye’de de ebe doğumdan sonra her hafta eve gelmiyor diye düşünüyorum
Aşko çok uzun yazmışım hakkını helal et benim kanayan yaram doktorlar burada yazın bir ay boyunca Türkiye’de doktora gittim geldim bu yüzden uzun uzadıya yazmışımBence biraz abartılı geldi bana bu dediklerin
Senin gittiğin yer geride olabilir ama ben çok iyi kadına değer veren ve son teknoloji çalışan yerler tanıyorum
Evet sistemde tasarruf yapıyorlar çoğu şeyi kendin veriyorsun ama Türkiye’de de gitsen 4 boyutlu da mesela özelde para isterler
Ve kanunen kimse sana Naz yapamaz sen orda hastaysan ve geliyorsan istediğin muayeneleri sana yapmak zorundalar
Sen bunun için dava bile açabilirsin
Sağlık sistemi kötü degil sadece çok tasarruf yapılıyor
Türkiye’de de ebe doğumdan sonra her hafta eve gelmiyor diye düşünüyorum
benıde eklermısınız :)Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben R Random3iyilikperisi92
@ucge @bilemegec 23 Ağustos
@mehrunnisa 3 Eylül
@loirily 6 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @lavinya- 19 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül iyilikperisi92 27 Eylül @Lale95 Eylül 2023 @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim @mucizeyimben 27 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim @Mervenur277 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim @bitliKedi 9 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim Ginnys @Cey1an 15 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @Yagmur45thr 18 Ekim @ad000 18 Ekim @Annabelle1 24 Ekim @000umutlu000 29 Ekim @Demgey3 3 Kasım @Evimmis 7 Kasım @Cgh 8 Kasım @Safiye19 9 Kasım @Marulkafakz 9 Kasım @Sunshine597 M melek076 11 Kasım R Random3 16 Kasım @Melekonline 17 Kasım @raainbow 19 Kasım @caca3344 21 Kasım @ozguss 30 Kasım
Anladım canımAşko çok uzun yazmışım hakkını helal et benim kanayan yaram doktorlar burada yazın bir ay boyunca Türkiye’de doktora gittim geldim bu yüzden uzun uzadıya yazmışımyanlış anlama yazdıklarımı yaşadıklarımı söylüyorum..
Cinsiyet haricimde başka nelere bakıyorlar fetal de bilgin varmıBak fetal DNA kötü bir şey değil kan alıyorlar senden onunla yapıyorlar bebeğe zararı yok amniyo sentez yaptırma o zararlı fetal DNA da cinsiyet bekli oluyooooo ben soracam eğer yaparım derse fiyatını öğreneceğim borsada çok pahalı bir test yaptırırım ama doktor paraylada yaptırıyor olsanda yapmam diyince yapmıyor değişikler bunlar
Valla Frankfurt ve çevre iller baya gelişmiş görünüyor bir çok başka yere göre ama her gelişmişlik ile sağlık ve inşaat buniki grubu aynı tutmuyorum.gördüğüm kadarıyla ben batıda oturuyorum doğu Almanya daha sokıntılı bir çok konuda.söylediklerimi yanlış anlama bu eleştirim daha iyiyi bilip daha iyi olabilir yönünde.mesela mesela kayınpederimin 13 de randevusu vardı az önce yeni çıkabildi doktordan randevu bulmak ayrı mesele buldun muayene beklemek ayrı 38 yaşındayım hiç daha 4 saat sonra beklediğimi bilmiyorım almanyada yaşadım bunu öğrendim keşke olmasa tabiki amaAnladım canım
Bunun doğma büyüme ile alakası yok
Senin oturduğun yer gelişmemiş ve büyük
Benim düşüncem bu yönde değil
Tabikide sana saygı duyuyorum
Bu 2li testte bazı değerler varmış eğer onlar yüksek gelirse bu testi yapıyorlarmış bu daha detaylandırılmış bir testmiş bu kadar benimde bilgim sadece cinsiyet kısmıyla çok ilgilenmişim demekkiCinsiyet haricimde başka nelere bakıyorlar fetal de bilgin varmı
Olabılır bende bakarım duruma göre kan verdim şimdiBu 2li testte bazı değerler varmış eğer onlar yüksek gelirse bu testi yapıyorlarmış bu daha detaylandırılmış bir testmiş bu kadar benimde bilgim sadece cinsiyet kısmıyla çok ilgilenmişim demekki
Hadi bakalım sonucunu at mutlaka güzel sonuçlar alırsın inşallahOlabılır bende bakarım duruma göre kan verdim şimdi
Bu arada sen nasılsın herşey yolunda dimi iyisin yani gebelik haberini aldık devamını da anlat.miniğin napıyor sen nasıl hissediyorsun işe giderlerken zor oluyor mu mesela çalışmadığım için rahatım bulantılar ile ama sabah erken hava zifir karanlık içimde bu hava da bu karanlıkta işe giden özellikle hamilelere yardım et diyorum.Allah kolaylık versinAnladım canım
Bunun doğma büyüme ile alakası yok
Senin oturduğun yer gelişmemiş ve büyük
Benim düşüncem bu yönde değil
Tabikide sana saygı duyuyorum
216 cıktıHadi bakalım sonucunu at mutlaka güzel sonuçlar alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?