Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım burada ilk muayene hep alttan
Ben öyle bir şeyi ilk defa duyuyorum

Yayıl bebeğim yayıl bol bol iyi yapıyorlar aslında biz hobi gibi zırt pırt kan veriyoz benim ilgili hislerini söylemene hiiiiç gerek yok benim gibi anaya erkek evlat yakışır hahaha (ikiz kızı oldu)

Tamam canm hepsnı not ediyprjm
Su an bulantı yok ama bende de olur diye dusunuyorjm aılede olan bısı cunku
Yada belki benım öyle olmaz bakıcaz dedigin gibi cekicex artık yapcak bişi yok
Tamam korkmuyorum burda kozlar da dedi rahim büyüyormuş normalmiş öyle olması okumuştum bakalım yarın kac cıkcak dın 85 idi :) hayırlısı olsun aaaa hala alttan bakıyor sana He iyi tamam o zaman cok da gözümü korkutmuyorum o zaman iyi yA rahatladım vallla

canım gebeliktede avakado yemekten bir zarar yok dimi 6 haftalığım canım cok istiyo bu aralar severim avakadoyu

Yarın 170 civarı olur ama %30 a kadar artış t normal Buda aklında olsun sakın buna takılıp niye artmıyor diye korkma bazen yavaş artıp birden toparlıyor belli olmuyor bebişlere ama zaten adet günün heralde 85 dimi normal değerin iyi gider yani endişe etme alttan muayene kötü bir şey değil bazen endişeni de azaltıyor çünkü karından göremeyince insan endişe eder onlarda önlem olarak öyle yapıyor korkma işlerini biliyor doktorlar bak ben 3 ay oldum nerdeyse 1 haftamız kaldı doldurmaya hala alttan yorma kafanı buna sağlıklı beslenmeye odaklan odağa önemli bir konu

canım gebeliktede avakado yemekten bir zarar yok dimi 6 haftalığım canım cok istiyo bu aralar severim avakadoyu
Kız yeeee delimisin yemediğin zarar öyle faydalı ki öyle böyle değil hem bebeğin yeri sağlam olsun diye hemde gelişimi için çoook yararlı bir ceviz kadar önmli besin eksik etme hergün bir tane ye afiyet olsun yarasın bebeğine

Ben kullandığım ay hamile kaldım fakat düşük yaptım ama pıhtılaşma sorunum varmış meğer. Bir arkadaş daha kaldı burda şuan yok iyilikperisi92 sen de kullandın mı bu ay jeli?
Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah canım inşallah bu ay kullanıcam, ümitliyim açıkçası. Sizin sperm değerleri normal miydi?

Evet canım adet bittiğinde gidiliyor. Ben hiç yaptırmadım. dün arkadaşı götürünce bendemi yapsam diye düşündüm amaşimdi dikişlerim taze olduğu için çekindim
Regl olunca tekrar gidicem. Belki vesile olur masaj yapıyor sadece fazla bastırmıyor. Ne için dikiş atıldı canım ameliyat mı oldun.

Tamam canım haklısın dediklerimi not ettim yarım sabah içim de avokado aldım
Ceviz almıs eşim meyve de almıs
Yarı. Bakalım sonuc kac cıkacak sana haber veririm senınde ins bulantıların son olacak az kaldı az daha dayan

Yayıl bebeğim yayıl bol bol iyi yapıyorlar aslında biz hobi gibi zırt pırt kan veriyoz benim ilgili hislerini söylemene hiiiiç gerek yok benim gibi anaya erkek evlat yakışır hahaha (ikiz kızı oldu)
Ay Allah seni O zaman bana da yakışır

Eklentiler

• F0DC48A9-1108-42CE-AD92-53CB0267AAEC.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 47
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım

Oyyyyy minnoşa bak sen hele yaaa çok sevindim canım benim. İkiz olsaydı biz şokk artıkk ama olsun bebişin seninle sonuçta sağlıkla ilerlesin gebeliğin kucağına aldığın günlere şahit oluruz inşallah

Valla duyduğumda bi şok geçirdim ne alaka diye yaaa çok datlı yavrummm amin çok amin teyzesi darısı sana Olsun enn kısa zamanda hatta yarın bize güzel haber ver

İnşallah yaaa hep öyle diyorlar ama hani nerde valla bezdim billah bezdim yaşamayın böyle bir bulantı aşırı fena benim normalde de midem çok hassas hemen üşüteyim aç kalayım bulanır o nedenle şuanki durum şaşırtmıyor ama ne betermiş dediriyor annelik zor zanaatmiş

Oy oy oy kurban olsun teyzesi ona uaaaaa aman alllahım demek ikizmiş biri boş kalmıs He ne kadar mucizevi bişi ya allahım vallal
6 mm bide oy kese yeni mi gördün sen sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…