Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alllah güç versin sana insss
Bugünler de geçecek ins 3 ay bitmiş bile

Hadi maşallah demekki diğerinin ömrü yokmuş Balım ne yapalım ama sevindim minnoşumun sağlıklı olmasına gözünaydın olsun bir avazda doğururuz hepimiz inşallah

Bu vajinal ultrason dimi.. ne hissettin gördüğün an çok garip oluyor acaip mutlu ediyor insanı oan nasıl nasıl oldu.hatta ben gebelik testinde çift çizgiyi görmek benim için çok mutluluk verici falan diyordum ama bana derlerdiki hele dur dah neler neler var nasıl sevineceksin diye ama o anana daha bir heyecanlı gibi geliyordu meğer bu ilk randevu bebeğinle daha farklı bir hismiş

Oy oy oy kurban olsun teyzesi ona uaaaaa aman alllahım demek ikizmiş biri boş kalmıs He ne kadar mucizevi bişi ya allahım vallal
6 mm bide oy kese yeni mi gördün sen sımdı
Sağolll kuzummmm darısı sana Olsun Aynen duyduğumda şaşırdım valla bende
Evet ilk defa 7. Haftada bakıyorlar burda

Hadi maşallah demekki diğerinin ömrü yokmuş Balım ne yapalım ama sevindim minnoşumun sağlıklı olmasına gözünaydın olsun bir avazda doğururuz hepimiz inşallah
Ayy sağol canım benimmm aynen sağlıklı Olsun da kuzum aminnn bi sancıda kolayca doğum yapıp sağlıkla bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Evet canım vajinal ultrasondu.. dediklerinde çok haklılar çok muhteşem bişey bide biz eşimle oğlumda ayrıydık o Almanya da ben Türkiye’de falan hep yalnız gitmiştim dr randevularına ilk defa birlikte gittik ve inan sanki biriyle buluşacaz gibi çok özenliydik giyim falan görsen eşim video çekecekti heyecandan foto çekmiş ama ağzı kulaklarındaydı resmen
İnan testlerde görmek de dahil hepsi ayrı heyecan verici ve muhteşem bi Olay

MashaAllah kuzummm yesinler onu daha çok guccuk .. Rabbim kucağına almayı da nasib etsin canīm tebrik ederim sağlıkla gelsin aminn

Yaa ne güzel maşallah Allah hayırlı etsin inşallah cok sevindim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua et çiçeğim

Kesinlikle çok farklı herşey biz ilk randevu diye çiçek çikolata alıp gidiyorduk unuttuk heyecandan yonsa planımız böyleydi bu anlar unutulmuyor çok keyifli dur bakalım daha neler yaşayacağız

Ayyy ikiz mü olmaya çalışmış yerim yaaa Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin yerim onun ben milimetresini minnak kalbini maşallah canım

Maşallah maşallah

Ohhh şükürler olsun kuzum çok sevindimmm olsun miniğin sağlıklı ya nasip o sağlıklı olsunda büyüyor sağlıklı sağlıklı ne güzel

Regl olunca tekrar gidicem. Belki vesile olur masaj yapıyor sadece fazla bastırmıyor. Ne için dikiş atıldı canım ameliyat mı oldun.
Yok canım ameliyat değil 10ay önce doğum yaptım sezeryan. Doğumdan 4gün sonra bebeğimi kaybettim

Baktırdık canım 6 kez ilaçlı tedavi 2 kez aşılama yapıldı hsg ve histereskopi de yapıldı. Eşimin de değerlerine bakıldı
Herhangi bir sorun çıkmadıysa kuzum hayırlı zamanı bekliyordur Rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallah

MashaAllah kuzummm yesinler onu daha çok guccuk .. Rabbim kucağına almayı da nasib etsin canīm tebrik ederim sağlıkla gelsin aminn
Yaaa çok guccükk amin canım sağol darısı en kısa zamanda sana da Rabbim Naisp Olsun
Yaa ne güzel maşallah Allah hayırlı etsin inşallah cok sevindim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua et çiçeğim
teşekkür ederim canım Aminn tabiki ediyorum en kısa zamanda Rabbim sanada nasip Olsun
Ayyy ikiz mü olmaya çalışmış yerim yaaa Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin yerim onun ben milimetresini minnak kalbini maşallah canım
yaaa aynen öyle teşekkür ederim canım en kısa zamanda sanada nasip Olsun ne zaman test yapacaksın aşko sen
Maşallah maşallah
Rabbim sanada nasip Olsun canım
Ohhh şükürler olsun kuzum çok sevindimmm olsun miniğin sağlıklı ya nasip o sağlıklı olsunda büyüyor sağlıklı sağlıklı ne güzel
aynen valla sonunda sağol canım benim Rabbim sanada nasip Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…