- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.201
Kız içtiğim halde durum böyle kafam leyla gibi ağrıdan midem çimento blenderı gibi sürekli dönüyor siz yaşamazsınız inşallahE
e gerekirse iç kız
Dayanamasın çok buna
Alllah güç versin sana insssİnşallah yaaa hep öyle diyorlar ama hani nerde valla bezdim billah bezdim yaşamayın böyle bir bulantı aşırı fena benim normalde de midem çok hassas hemen üşüteyim aç kalayım bulanır o nedenle şuanki durum şaşırtmıyor ama ne betermiş dediriyor annelik zor zanaatmiş
Hadi maşallah demekki diğerinin ömrü yokmuş Balım ne yapalım ama sevindim minnoşumun sağlıklı olmasına gözünaydın olsun bir avazda doğururuz hepimiz inşallahGüzellerim ben geldimkalp atışını duyduk şükürler Olsun 6mm miş yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Ha bi de ben ilk kan verdiğimde adete 4 gün kala beta hcg 48 mişGinnys @melek076 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Random3 R raainbow miraclebeyb Childdevelopment iyilikperisi92 @fnd_50 My_Moonlight06 destinesiaa @Veziir @Annabelle1 ve diğer güzellerim
Evet az kaldı 11.haftamız bitiyor 12 ye giriyoruz güzel hisler güzel bekleyişler saymalarAlllah güç versin sana insss
Bugünler de geçecek ins 3 ay bitmiş bile
Bu vajinal ultrason dimi.. ne hissettin gördüğün an çok garip oluyor acaip mutlu ediyor insanı oan nasıl nasıl oldu.hatta ben gebelik testinde çift çizgiyi görmek benim için çok mutluluk verici falan diyordum ama bana derlerdiki hele dur dah neler neler var nasıl sevineceksin diye ama o anana daha bir heyecanlı gibi geliyordu meğer bu ilk randevu bebeğinle daha farklı bir hismişGüzellerim ben geldimkalp atışını duyduk şükürler Olsun 6mm miş yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Ha bi de ben ilk kan verdiğimde adete 4 gün kala beta hcg 48 mişGinnys @melek076 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Random3 R raainbow miraclebeyb Childdevelopment iyilikperisi92 @fnd_50 My_Moonlight06 destinesiaa @Veziir @Annabelle1 ve diğer güzellerim
Sağolll kuzummmm darısı sana OlsunOy oy oy kurban olsun teyzesi ona uaaaaa aman alllahım demek ikizmiş biri boş kalmıs He ne kadar mucizevi bişi ya allahım vallal
6 mm bide oykese yeni mi gördün sen sımdı
Ayy sağol canım benimmmHadi maşallah demekki diğerinin ömrü yokmuş Balım ne yapalım ama sevindim minnoşumun sağlıklı olmasına gözünaydın olsun bir avazda doğururuz hepimiz inşallah
Amin inşallah canım benimValla duyduğumda bi şok geçirdim ne alaka diyeyaaa çok datlı yavrummm amin çok amin teyzesi darısı sana Olsun enn kısa zamanda hatta yarın bize güzel haber ver
Evet canım vajinal ultrasondu.. dediklerinde çok haklılar çok muhteşem bişey bide biz eşimle oğlumda ayrıydık o Almanya da ben Türkiye’de falan hep yalnız gitmiştim dr randevularına ilk defa birlikte gittikBu vajinal ultrason dimi.. ne hissettin gördüğün an çok garip oluyor acaip mutlu ediyor insanı oan nasıl nasıl oldu.hatta ben gebelik testinde çift çizgiyi görmek benim için çok mutluluk verici falan diyordum ama bana derlerdiki hele dur dah neler neler var nasıl sevineceksin diye ama o anana daha bir heyecanlı gibi geliyordu meğer bu ilk randevu bebeğinle daha farklı bir hismiş
MashaAllah kuzummm yesinler onu daha çok guccukGüzellerim ben geldimkalp atışını duyduk şükürler Olsun 6mm miş yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Yaa ne güzel maşallahGüzellerim ben geldimkalp atışını duyduk şükürler Olsun 6mm miş yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Kesinlikle çok farklı herşey biz ilk randevu diye çiçek çikolata alıp gidiyorduk unuttuk heyecandan yonsa planımız böyleydiEvet canım vajinal ultrasondu.. dediklerinde çok haklılar çok muhteşem bişey bide biz eşimle oğlumda ayrıydık o Almanya da ben Türkiye’de falan hep yalnız gitmiştim dr randevularına ilk defa birlikte gittikve inan sanki biriyle buluşacaz gibi çok özenliydik giyim falan görsen eşim video çekecekti heyecandan foto çekmiş ama ağzı kulaklarındaydı resmen
İnan testlerde görmek de dahil hepsi ayrı heyecan verici ve muhteşem bi Olay
Ayyy ikiz mü olmaya çalışmış yerim yaaa Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin yerim onun ben milimetresini minnak kalbini maşallah canımGüzellerim ben geldimkalp atışını duyduk şükürler Olsun 6mm miş yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Maşallah maşallahGüzellerim ben geldimkalp atışını duyduk şükürler Olsun 6mm miş yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Ohhh şükürler olsun kuzumGüzellerim ben geldimkalp atışını duyduk şükürler Olsun 6mm miş yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Yok canım ameliyat değil 10ay önce doğum yaptım sezeryan. Doğumdan 4gün sonra bebeğimi kaybettimRegl olunca tekrar gidicem. Belki vesile olur masaj yapıyor sadece fazla bastırmıyor. Ne için dikiş atıldı canım ameliyat mı oldun.
Herhangi bir sorun çıkmadıysa kuzum hayırlı zamanı bekliyordurBaktırdık canım 6 kez ilaçlı tedavi 2 kez aşılama yapıldı hsg ve histereskopi de yapıldı. Eşimin de değerlerine bakıldı
Amin amin inşallahRabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah canıminşallah bu ay kullanıcam, ümitliyim açıkçası. Sizin sperm değerleri normal miydi?
Yaaa çok guccükkMashaAllah kuzummm yesinler onu daha çok guccuk.. Rabbim kucağına almayı da nasib etsin canīm tebrik ederim sağlıkla gelsin aminn
teşekkür ederim canımYaa ne güzel maşallahAllah hayırlı etsin inşallah cok sevindim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua et çiçeğim
yaaa aynen öyleAyyy ikiz mü olmaya çalışmış yerim yaaa Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin yerim onun ben milimetresini minnak kalbini maşallah canım
Maşallah maşallah
aynen valla sonundaOhhh şükürler olsun kuzumçok sevindimmm olsun miniğin sağlıklı ya nasip o sağlıklı olsunda büyüyor sağlıklı sağlıklı ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?