- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.261
Bende öyleyim daraldim bunaldim bitse de ekşna başlasakAhahahanapalım canım aynı adet bitsin diye bekliyorum
Kolay gelsin sana canim tatilden sonra temizlik hiç çekilmiyorAhahahanapalım canım temizliğe giriştim tatilden sonra çok müsait olamadım artık kolları sıvadım giriştim aynı adet bitsin diye bekliyorum sen napıyosun
Karbonat mııığğğ hemen yapalımKarbonat ve iyot testi yapmişligim vardirhatta arkadaşimi arayip geceyle işetmişimdir
Ama öyle parmakli falan işleri katiyyen yapmam kendimi biliyom
Ayy karnımı doyurdum aşko az daha açlıktan nalları dikicektim@mireslMucizemmm16 @Veziir
@bitliKedi_Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb M mucizeOldu
@ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman kibak bak bitmiyor
Yeni evin huzur getirsin bebiş getirsin kuzumYeni evimin anahtarını aldım bugün yarın tadilat başlıyor kosturmacaa sen napiyorsunn
İnşallah kuzumAyy çok iyiRabbim saglıcakla yaşamayı nasip etsin yeni ev yeni bebek ohh ne ala
Yeni evin huzur getirsin bebiş getirsin kuzum❣❣ .
Ohh keşke bende yataydimmHiç bende koltuk koltuk oynuyorumbirinden kalkip digerine uzaniyorum hiç iş yapacak halde degilim 15 eylul okullar açiliyo yine yollara düşücem
Bol enerji toplamaliyim
Teşekkür ederim canım aminHayırlı uğurlu olsun canım güle güle huzurla sağlıcakla oturun inşallah
Bende anlamadımTest almaya param kalmayınca benbunu bende çok duydum ama hiç denemedim zaten anlamam ki
Hiç öyle katiyyen matiyyen deme kızzz insan nelere kalkışıyorKarbonat ve iyot testi yapmişligim vardirhatta arkadaşimi arayip geceyle işetmişimdir
Ama öyle parmakli falan işleri katiyyen yapmam kendimi biliyom
Yok kız test var hazır da annemde demişti bi ara bugün aklıma geldi kadın haklıymış varmış böyle bişeyTest almaya param kalmayınca benbunu bende çok duydum ama hiç denemedim zaten anlamam ki
Canım benimmmm başlıyor mu ne güzel@mireslMucizemmm16 @Veziir
@bitliKedi_Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb M mucizeOldu
@ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman kibak bak bitmiyor
Hayırlı olsun canım güle güle oturunYeni evimin anahtarını aldım bugün yarın tadilat başlıyor kosturmacaa sen napiyorsunn
Evet kuzum bende çok duymuştum var ama denemedim. Hee benim yok testim en son bu yollara başvurcamYok kız test var hazır da annemde demişti bi ara bugün aklıma geldi kadın haklıymış varmış böyle bişey
Ah o bulantılar yok mu? Bat aynı bizim inş hamileliktendir.Benimde sırtım belim kopuyor iki gündür daha yeni kustum nedense midem çok bulandı
Kuzum çok sevindim adına sadece bu takviyeyi mi kullanarak amh yükseldi?Maşallah kuzumtez zamnda bebiş haberini de al inşallah
Evet canım ya hatta ben ya tekrar yumurtlama oluyor dedim yada adet oluyorum dedim ama 14 gün sonra oldumbelki de üşütme değildir canım inşallah ]
Ne kadar zor beklemek canım ya,
Ins hepimiz aliriz pozitif haberleri
Yarın 1 i, zaman azalıyor bi bilsek ne olacağını.
Bi hamile denese mi sevabına onaylanmış olurTest almaya param kalmayınca benbunu bende çok duydum ama hiç denemedim zaten anlamam ki
Bi hamile denese mi sevabına onaylanmış olurTest almaya param kalmayınca benbunu bende çok duydum ama hiç denemedim zaten anlamam ki
Teşekkür ederimmSizin de mutlu, huzurlu yıllarınız olsun kuzumNe kadar var bata? Aman sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun benim de tertemiz zaten yok bişey.
Aynen diğer aya kaldık yine bebeğim, yok bişeyteşekkür ederim
Kız özür dilemek ne olurmu aşk olsun ben gördüğüm her çizgiyi bebek sanıyorumÖzür dilerimmmbu çizginin hcg de çıkmasını umut ediyorum hepimiz için de Ön deneme yapayım dedim ona bile heycanlandım
Bi hamile denese mi sevabına onaylanmış olur
Oh hayırlı olsun canım benimkilerde yolda yarına gelirBende öyleyim daraldim bunaldim bitse de ekşna başlasak
Siparişimi de aldım athenayi içdim umutlar doğuyor azar azar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?