Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha napalım canım temizliğe giriştim tatilden sonra çok müsait olamadım artık kolları sıvadım giriştimaynı adet bitsin diye bekliyorumsen napıyosun
Kolay gelsin sana canim tatilden sonra temizlik hiç çekilmiyor hiç bende öglenn koşturmacadaydim şimdi koltuk keyfi yapiyorum,

Ayy karnımı doyurdum aşko az daha açlıktan nalları dikicektim valla bende az ev topladım üst katı süpürdüm alt katın temiz olduğuna karar verdim ve süpürmedim hiç halim yok napiyim ya sen napıyosun aşko ben tv çok izlemiyorum kuzum bi tek üç kız kardeşi izliyorum o kadar tv hep kapalı bizde gece eşim açıp maça falan bakıyo

Test almaya param kalmayınca ben bunu bende çok duydum ama hiç denemedim zaten anlamam ki
Bende anlamadım
Karbonat ve iyot testi yapmişligim vardirhatta arkadaşimi arayip geceyle işetmişimdir
Ama öyle parmakli falan işleri katiyyen yapmam kendimi biliyom
Hiç öyle katiyyen matiyyen deme kızzz insan nelere kalkışıyor

Sizin de mutlu, huzurlu yıllarınız olsun kuzum Ne kadar var bata? Aman sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun benim de tertemiz zaten yok bişey.

Aynen diğer aya kaldık yine bebeğim, yok bişey teşekkür ederim
Teşekkür ederimm benim bat 5 eylülde az kaldı kasık ağrılarım başladı geliyor kırmızılar belliki evet sağlıklı gelsinlerde bekliyoruz biz
Özür dilerimmm bu çizginin hcg de çıkmasını umut ediyorum hepimiz için de Ön deneme yapayım dedim ona bile heycanlandım
Kız özür dilemek ne olurmu aşk olsun ben gördüğüm her çizgiyi bebek sanıyorum inşallah hcg de de çıkar valla ben bile heyecanlandm seni düşünüyorum inşallah diğerinde de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…