Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan 11 gün regle 4 gün kala felandie
9. 12. Arası cıkıyo diye biliyorum muhtemelen çıkar kuzum ayy güzel haberlerle inşallah ❣❣ ben yaptım bende bişey cıkmadı 10. Gün yaptım kuduruk ben bugün de 12. yaptım sözde yarın ilk idrarla yapıcaktım baktım ağrım var test ziyan olmasın dedim dayanamadım hiç bişey yok valla boş yere gitti paracıklarııımmm ama zaten düzenli ilişkide olmadığı için olmaması normal

Ayy rezil oluruz amaannııınnn Kız töbe adamlara niye yakalancaz ayy adamlar olmadan yapamayız bu işi onlar dursun yerinde lazımlar bebeleri yaparken
Ne bileeem kız bi yakalansaak töbeee
Sen kocana söyle gel bı parmak ativer yumuşak mi sert mi diye hoşuna gider hahaha ayyy yarıldım yemin ederim karnıma ağrı girdi
kahkaha attımmm ahahahahah suratıma sen iyice kafayı yedin diye bakar yemin olsun hayır görümcemde psikolog beni görümcemin ellerine seve seve teslim eder yeminle

Hadi inşallah ya ama bir yanım yok diyor çok heves ettim herhalde kursağımda kalacak gibi. Hayırlısı neyse o olsun artık olmazsa yola devam sende üzülme vakti gelmemiş daha demekki sağlıklı bir şekilde gelsinler de ne zaman gelirlerse gelsinler. Bende kötü rüya gördüm hasta iki çocuk hayırlara çıkar inşallah biraz etkisinden kaldım

Aynen hafif ağrılar kasiklarımda yumurtlamadan beri var.
Akinti bugın çok az oldu, o da adet öncesi olur ya.

Sizin regl belirtileri çoğunuzda erken başlıyor. Benim öncesinde hiçbi belirtim olmaz. Sancı da yarım saat önce falan başlar, birazdan gelecek derim o kadar. O yüzden geçen gebeliğimde 3 gün önce sancım olunca anlamıştım bi farklılık olduğunu.

Hayır olsun rüyan inşallah kuzum kötü düşünme ❣ inşallah vardır kuzum umutsuzluğa kapılma dur bakalım bata daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…