- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #3.281
Sağol canım aynen öyle ama olsun vakit geçiyor böyle böyleKolay gelsin sana canim tatilden sonra temizlik hiç çekilmiyorhiç bende öglenn koşturmacadaydim şimdi koltuk keyfi yapiyorum,
İnşallah sağlıkla gelsinde kuzum beklemek zorundayız hayırlısıyla bidahaki ay olur inşallah
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım güle güle oturun
Kızlarrr yeni bir bilgiyle geldimaslında eski usül ama ben yeni okudum orta parmağımızı rahime sokuyoruz ve orda sertlik varsa hamiş değilmişiz yoksa hamişmişiz hiç böyle yöntem deneyen oldu mu
aminAh o bulantılar yok mu? Bat aynı bizim inş hamileliktendir.
Kuzum çok sevindim adına sadece bu takviyeyi mi kullanarak amh yükseldi?
Kaç ay kullandın?
Ayy aşko sağol okudum şimdi
Gebeler bizi öldürcek en sonBi hamile denese mi sevabına onaylanmış olur
Allah senide güldürsün aşkoAyy aşko sağol okudum şimdiyani şeytan dürttü tabi ama akıllı kalan yanım sakin ol bi kendini kurcuklamadıgın kaldı dedi durdum
Ay napalm yeni işe başladım uyumaya alışmışım ayakta sallanıyom senden ne haber ne var ne yok@mireslMucizemmm16 @Veziir
@bitliKedi_Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb M mucizeOldu
@ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman kibak bak bitmiyor
Ne işi aşko hayırlı olsun kuzum❣Ay napalm yeni işe başladım uyumaya alışmışım ayakta sallanıyom senden ne haber ne var ne yok
Kuzum çıkabilir bence yumurtlamadan sonra kaçıncı günKızlar 4 gün sonra test yapsam çıkar mı sizce ?Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 H Hayatlarrr M mucizeOldu R raainbow
Kız bide o halde kocalara yakalandıgımızı düşünseneAllah senide güldürsün aşko❣ kahkaha attım yemin ederim
Yumurtlamadan 11 gün regle 4 gün kala felandieKuzum çıkabilir bence yumurtlamadan sonra kaçıncı gün
Sağool kuzum iş kurmaya çalışıyoruz bakalım annemle bi adım attık Allah sonunu hayır etsin diyoruz sigorta işi büro açtıkNe işi aşko hayırlı olsun kuzum❣
Ayy rezil oluruz amaannııınnnKız bide o halde kocalara yakalandıgımızı düşünsenegelde anlat hayır anlatsak akıl sağlıgıımızdanda şüphe etcekler bebeyi öğrenecez diye kocadan olcaz
Kız bi otur oturdugun yerdeKarbonat mııığğğ hemen yapalım
Sen kocana söyle gel bı parmak ativer yumuşak mi sert mi diyeKız bide o halde kocalara yakalandıgımızı düşünsenegelde anlat hayır anlatsak akıl sağlıgıımızdanda şüphe etcekler bebeyi öğrenecez diye kocadan olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?