Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr yeni bir bilgiyle geldim aslında eski usül ama ben yeni okudum orta parmağımızı rahime sokuyoruz ve orda sertlik varsa hamiş değilmişiz yoksa hamişmişiz hiç böyle yöntem deneyen oldu mu
böyle bilgileri bu grupta vermesen mi hani aklımız çok selim değil deneriz başımıza bi iş gelir falan çünkü bitek kendimizi kurcalamadığımız kalmıştı

Kız bide o halde kocalara yakalandıgımızı düşünsene gelde anlat hayır anlatsak akıl sağlıgıımızdanda şüphe etcekler bebeyi öğrenecez diye kocadan olcaz
Ayy rezil oluruz amaannııınnn Kız töbe adamlara niye yakalancaz ayy adamlar olmadan yapamayız bu işi onlar dursun yerinde lazımlar bebeleri yaparken

Kız bide o halde kocalara yakalandıgımızı düşünsene gelde anlat hayır anlatsak akıl sağlıgıımızdanda şüphe etcekler bebeyi öğrenecez diye kocadan olcaz
Sen kocana söyle gel bı parmak ativer yumuşak mi sert mi diye hoşuna gider hahaha ayyy yarıldım yemin ederim karnıma ağrı girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…