- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.181
Ben anormalim zaten bunu biliyorumdaBenim olmadı hiç öyle birşey
Ben galiba anladım canımBende de arada oluyor kuzum ama nedendir bilmiyorum valla
İnşallah elenmeyiz kuzum ya daha benim birde 3 gün varHeh benimde şuan belirtilerim böylr dün ve önceki gün regl olcak gibiydi ama kasık ağrılarım bugün sadece belim o da arada bide dediğin gibi batma oluyorvalla bende kavga etcem olacaksan ol cidden cinnet geliyor soldan soldan diye
Ooff bende dün böyleydim işteelencem diye düşünüyorum bende yarın en geç öbür gün yani
Ayyy inşallah bebeğim ya valla korktum bu kadar erken olacağım diyeDur aşko belki olmazsın geçen pazartesi günü öyle bi ağrım vardı ki sökülüyorum sandım erkenden sonra geçti gelene kadar umut var bebeğim
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırsınızİnşallah vardır kuzum
Çikolata kisti problemim var benim 2 kez de ameliyat oldum. Amh de düştü baya
Bende şaştım kaldımNasıl birşey yaşıyoruz ben bilmiyorumağrılar bi geliyo bi gidiyo
Amin kuzucumBelli aralıklarla yap iki günde bir koyulaşma olursa güzel haber bizeinşallah olur canım benim sağlıcakla tutunsun inşallah
Ee öyle desene aşkoBen anormalim zaten bunu biliyorumdaşey galiba bazen gece ikinci ekşında olabiliyor galiba ondan
Korkma kuzum zaten gelicekse geliyo tutamıyoruz fazla biliyosun hem adet sancısı gibi sancı da gebelik belirtisi olabiliyo o yüzden sıkma tatlı canını inşallah bebişin seninledirAyyy inşallah bebeğim ya valla korktum bu kadar erken olacağım diye
En iyisi canım çünkü bi müddet sonra burasıda bağımlılık yapıyo testler gibi sen kendini erkenden kurtarHaklısın canım
Zaten birkaç güne yumurtlama dönemim başlıyor buraya girmemeyi düşünüyorum
Buraya ne zaman girsem çok düşünüyorum
Ama girmediğim zaman örgü örüyorum kitap okuyorum iyi geliyor
Aslında çok eğleniyorum çoğu zaman burdaEn iyisi canım çünkü bi müddet sonra burasıda bağımlılık yapıyo testler gibi sen kendini erkenden kurtar
Sakin ol bebeğim benimde bi geliyo bi gidiyo ağrım bi sıcak basıyo başımdan aşağı kaynar su dökülüyo sanki bi geçiyo saçma sapan hareketlerKııızz cinnet geldi bana benim ağrı geri geldi yok anam bu kırmızılar gelecekle benle oynuyor resmen kedinin fareyle oynadıgı gibi bıktım ben
İnşallah ama benim umudum yok inşallah senden güzel haber alırız benimde bat yarın ama benim genelde 2-3 gün atar ileriİnşallah elenmeyiz kuzum ya daha benim birde 3 gün var
Seviyorsan geçmiş olsun asla gidemezsin aşkoAslında çok eğleniyorum çoğu zaman burda
Yani ben seviyorum sizinle delirmeyi ya
Ben hiç ovulasyon yapmadım desem hoş tutmadıda zatenKızlar ovulasyon yapmadan denesem nasıl olur bu ay sizce
Aha ahaa işte bende tam buyumSakin ol bebeğim benimde bi geliyo bi gidiyo ağrım bi sıcak basıyo başımdan aşağı kaynar su dökülüyo sanki bi geçiyo saçma sapan hareketler
Kendinizi sevdirmeyin o zaman bukadar benzemeyin huyuma giderim buralardan vallahiSeviyorsan geçmiş olsun asla gidemezsin aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?