- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.161
Kuzum testin markası ne
Benimde bugün ağrım yok afedersin sadece beyaz akıntım varEmin değilim bebe konusundaağrım yok beynim ağrıyı reddediyo inatla
Benim olmadı hiç öyle birşeyMucizemmm16 Demgey3 R raainbow miraclebeyb Kızlar bişey soracağım bazen ekşından sonraki sabah uyandığınızda akıntıyla beraber açık pembe renk görüyormusunuz ben sabah uyandığımda böyleydi ama gece bişey yoktu
Attım kutusunu ya eczaneden almıştım 2 gün sonra kaset test yapmayı düşünüyorum o zaman var mı yok mu belli olur. Silik çizgilere pek güvenim yok.Kuzum testin markası ne
Ayy kuzum inşallah inşallah güzel haberler verirsin bize bence var yaa
Yaw niye ağrımız yok benimde yok ara ara belim ağrıyo o kadarBenimde bugün ağrım yok afedersin sadece beyaz akıntım var
Bende de arada oluyor kuzum ama nedendir bilmiyorum vallaMucizemmm16 Demgey3 R raainbow miraclebeyb Kızlar bişey soracağım bazen ekşından sonraki sabah uyandığınızda akıntıyla beraber açık pembe renk görüyormusunuz ben sabah uyandığımda böyleydi ama gece bişey yoktu
Hmmm anladım canım neymiş peki sorun doktor birşey dedi mi?Benim yarın 3. Yıl bitip 4. Yıla girecek canım doktor bana da normal yolla olmaz diyor ben bu zamana kadar inatla normal denedim
Ay benim ağrılarım başladı gibi yaYaw niye ağrımız yok benimde yok ara ara belim ağrıyo o kadarbide yumurtalıklarım hafif batıyo gibi kavga edicem karnımla şimdi sorunun ne çocuğum diye
Arada kasigim da ağrı oluyor ama rahatsız etmiyor canım. Yumurtlamada göğüs ucum çok ağrıyordu 3 gün sonra geçti sonra bundan 3 gün önce bel sırt ağrıları mide bulantısı yaşadım şimdi hiç biri yokAyy kuzum inşallah inşallah güzel haberler verirsin bize bence var yaabelirtin var mı peki kuzum?
Heh benimde şuan belirtilerim böylr dün ve önceki gün regl olcak gibiydi ama kasık ağrılarım bugün sadece belim o da arada bide dediğin gibi batma oluyorYaw niye ağrımız yok benimde yok ara ara belim ağrıyo o kadarbide yumurtalıklarım hafif batıyo gibi kavga edicem karnımla şimdi sorunun ne çocuğum diye
Ooff bende dün böyleydim işteAy benim ağrılarım başladı gibi yaadet zamanındaki gibi karın ağrım başladı ben bu ay da elencem galiba
Dur aşko belki olmazsın geçen pazartesi günü öyle bi ağrım vardı ki sökülüyorum sandım erkenden sonra geçti gelene kadar umut var bebeğimAy benim ağrılarım başladı gibi yaadet zamanındaki gibi karın ağrım başladı ben bu ay da elencem galiba
Vallahi bana da cinnet geliyo yetti beeHeh benimde şuan belirtilerim böylr dün ve önceki gün regl olcak gibiydi ama kasık ağrılarım bugün sadece belim o da arada bide dediğin gibi batma oluyorvalla bende kavga etcem olacaksan ol cidden cinnet geliyor soldan soldan diye
Ooff bende dün böyleydim işteelencem diye düşünüyorum bende yarın en geç öbür gün yani
Nasıl birşey yaşıyoruz ben bilmiyorumArada kasigim da ağrı oluyor ama rahatsız etmiyor canım. Yumurtlamada göğüs ucum çok ağrıyordu 3 gün sonra geçti sonra bundan 3 gün önce bel sırt ağrıları mide bulantısı yaşadım şimdi hiç biri yok
İnşallah vardır kuzumAttım kutusunu ya eczaneden almıştım 2 gün sonra kaset test yapmayı düşünüyorum o zaman var mı yok mu belli olur. Silik çizgilere pek güvenim yok.
Çikolata kisti problemim var benim 2 kez de ameliyat oldum. Amh de düştü bayaHmmm anladım canım neymiş peki sorun doktor birşey dedi mi?
Haklısın canımOlabilir kuzum belkide ama üzme kendini bende kimyasal geçirdim 5 sene önce tahmin ediyorum üzüntünü anlıyorum ama üzülme Rabbim nasip edecektir en kısa zamanda sadece stresten uzak durmalıyız
Bende öyle düşündümGeçen ay benimde öyle canım iki test biri erken biri normal kaset test ikiside gölge çizgiydi ama adet oldum bende kimyasal diye düşündüm
Kııızz cinnet geldi bana benim ağrı geri geldi yok anam bu kırmızılar gelecekle benle oynuyor resmen kedinin fareyle oynadıgı gibi bıktım benVallahi bana da cinnet geliyo yetti bee
Belli aralıklarla yap iki günde bir koyulaşma olursa güzel haber bizeAmin kuzum inşallah
Hergun yapmayı planlıyorum
Ay inşallah korkuyorum o yandan bu silik çizgiler bizi mahfettiinşallah doğrudur çok umutlanmak istemiyorum gercekten
Tabi canım Rabbim vereceği zamanı bilirBende öyle düşündüm
Ama yapacak bir şey yok canım
Bu hasreti 15 yıl çeken bir komşum var 3 tüp bebek tedavisi olumsuz bile sonuçlandı
Onu görünce aklım başıma geliyor
Biz daha yolun başındayız
Şükür iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?