- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.221
Ayy bilmiyorumAsko senin 2 yumurta vardı dimi bide ikizsebende böyle aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim inşallah herşey çok güzel ilerliyordur belki kalp atışını bile duyabilirsinCanlarım yarin sabah 9 da randevum var dualarinizi bekliyorum insallah minigim iyidir bugun 5+2 son regl tarihime göre kese görür muyum bilmiyorum ama insallah beta da guzel artis olmustur şuan cok heyecanliyim
@Gzmyts53Mucizemmm16 @Lale95 @Demgey3 @Minicikfzt miraclebeyb ve diğer canlarım
Hiç yaşamadım canım hiç bir fikrim yokMucizemmm16 @Demgey3 @raainbow miraclebeyb Kızlar bişey soracağım bazen ekşından sonraki sabah uyandığınızda akıntıyla beraber açık pembe renk görüyormusunuz ben sabah uyandığımda böyleydi ama gece bişey yoktu
Ahahaha benimde aklıma sonradan geldi kızEe öyle desene aşko
Nasip kuzum yoksa da napalım yani diğer aya talimAmin amiiiinnnOlmazsın inşallah kuzum gönlümüzdeki bu ama olursan da sıkma canını diğer ayı güzelce değerlendirme planları yaparsın
Bu ben işteİnşallah vardır bebiş yoksa o üzüntüyle günde iki paket içerim
Aynen bencede kuzum gecikti işte dersinÇok gafil avladı benineyse o gecikme olmadan yapma dedi ama ben bat günü sabahı yaparım o kadar sabrettiğime şükretsin
Arada yanıyo devrelerimiz aşko ondandırAhahaha benimde aklıma sonradan geldi kız
Etme aşko iki pakette içilmez cıvıtmaİnşallah vardır bebiş yoksa o üzüntüyle günde iki paket içerim
Niye batı soyluyon kız benim eşim sorar he iki gün gecikti diyorum halbuki 2 gün kaldı mesela geçen ay öyle dedim sonra regl geldi noldu diyor havalardan dolayı gecikti diye geçiştiryordumÇok gafil avladı benineyse o gecikme olmadan yapma dedi ama ben bat günü sabahı yaparım o kadar sabrettiğime şükretsin
Yok kız eşim beni dışarıya atar içsem o kadarEtme aşko iki pakette içilmez cıvıtmayarıma tamamım bak 2 pakette ne yumurta kalır ne başka bişey
Ben son zamanlar çok içmeye başladım yaYok kız eşim beni dışarıya atar içsem o kadaren fazla 10 hadi 12 olsun bazen bir paket oda maksimum
Şey gibi doktora tahlil yapsın diye 1 hafta geciktim dememiz gibiNiye batı soyluyon kız benim eşim sorar he iki gün gecikti diyorum halbuki 2 gün kaldı mesela geçen ay öyle dedim sonra regl geldi noldu diyor havalardan dolayı gecikti diye geçiştiryordumhaha Allah affetsin.
Bide cok pahali oldu ya o para o sigaraya gidiyor ya içim acıyor bir yandan ama zevk napimBen son zamanlar çok içmeye başladım yabenim kide beni dışarıya atıcak en son
He aynen saflar ya kıyamamŞey gibi doktora tahlil yapsın diye 1 hafta geciktim dememiz gibiben geciktim diyince benim ki olursun merak etme diyo adam alıştı artık
Tabi aşko diyorum olursa olur olmazsa alıştık zaten modunda adamHe aynen saflar ya kıyamamsenin eşin tamamen umudunu kesmiş hamileyim desen inanmaz herhalde
Hsg cekildin mi sen canım bak faydası oluyor tüpler kapalıysa açılıyor rahim ağzı enfeksiyondan kapanıyor felan ben hsg çekilince öğrendim bunları yoksa bir kaç sene daha olmayacaktı tabi varsa şimdi eğer. Rahim agzin kapanmış spermler gitmesi mümkün değil dedi bana doktorum bir sürü de ilaç yazdı bu ay gebe kalırsın diye yolladı beniTabi aşko diyorum olursa olur olmazsa alıştık zaten modunda adamHevesleniyorum üzülüyorum ya sonra kızıyo napsın yani inşallah ondandır
Domatesleri hallettim. Yarin da sebze alcam buzluk icin. Ah o doktoru bulana kadar zaten sknti icimize sinen doktorla yola devam etmek cok iyi. Bende basladim bugun ekşınlaraAynen canım öyle yapacağım bir de dr arıyorum içime sinen bir tane bulursam benden iyisi yok. Yaptın mı domatesleri
O iş sende aşkommBen her pozitife önemli bilgiye seni etiketlerim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?