Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim doktorla senin doktor ayniymis bizim doktorda her ay beni bu ay gebe kalacan diye yolluyor ah keske onlarin kalbine göre olsada kalsak gecen gun diyoki sen niye saldın kendini daha dur yolun basindayiz cok uzun zaman olmadi diyor. Ona göre olmadi ama bana göre uzuuunn zaman

Domatesleri hallettim. Yarin da sebze alcam buzluk icin. Ah o doktoru bulana kadar zaten sknti icimize sinen doktorla yola devam etmek cok iyi. Bende basladim bugun ekşınlara letuda bitti. Keçiboynuzu özü aldim bide
Ya var ya sanki senin adet olmanla ilişki ekşınları yapıp test yapmaya başlaman 10 gün kadar kısa sürüyor yeminle ben böyle hissediyorum 28 gün sende 10 gün gibi

İnşallah vardır çok amin bakalım kuzum şu bi kaç ayı bi atlatalım ben bi kendime biraz dikkat edeyim çokta zayıfım onunda etkisi büyük bence yani vücudumda yap denen bişey yok cocuk zavallım döllense bile içerde tutuncak yer kalmış mı ki

Ayy seni görmedim haha tekrar mesajlara bakayım dedim isim vardı iki dakka girip çıkıyordum özür dilerim canimsu. Bu sefer doğrudur inşallah valla üzülüyorum sonra
Estağfurullah asko. Bu sefer bence doğru hemen çıktı dimi benimde böyle cok silikti

Ayy bilmiyorum ikiz olsada razıyım şuan ama çok tuhaf bir sekilde bı sağ ağrıyor bı sol
Hayırlısı olsun inşallah

Kız kaç kilosun vitamin alsana canım B12 demir omega felan

Estağfurullah asko. Bu sefer bence doğru hemen çıktı dimi benimde böyle cok silikti

Hayırlısı olsun inşallah
Ay öyle umut ediyorum bu sefer üzmez beni inşallah hemen çıktı git gide koyulasti ama tam çift çizgi aynı koyulukta görmeden kan vermek istemiyorum dua et hamisim

Haha başından mi sallıyorlar bilmem dedim yumurtlama takibi istiyorum tamam gel dedi o gün sana ilaç vericem unutma sakın dedi ne ilacı dedim tutunma icin ama mutlaka diye diye yolladı o gün gittim hangi ilaç diye sordum duphaston güldüm orda bende mucizevi bir ilaç zannettim

Niye batı soyluyon kız benim eşim sorar he iki gün gecikti diyorum halbuki 2 gün kaldı mesela geçen ay öyle dedim sonra regl geldi noldu diyor havalardan dolayı gecikti diye geçiştiryordum haha Allah affetsin.
Kız bunları niye bana önceden demiyorsunuz ay çok safım bende hemen söylüyorum burdan sizlerden öğreneceğim çok şey var galiba çok mantıklı artık bende senin gibi derim pembe yalan bunlar ya Rabbim affeder inşallah

Kız o neey aboo bir kavanoz çikolata al sabah aç kärna gece yatmadan önce 3 tatlı kaşığı ye hergun ama bitince bir daha çok iyi kilo alirsin
Sorunda orda ya zaten aşko çikolata vs hiç yiyemiyorum anca cips kraker çikolatayı yiyemiyorum önce den çok yerdim severdim de

Ya var ya sanki senin adet olmanla ilişki ekşınları yapıp test yapmaya başlaman 10 gün kadar kısa sürüyor yeminle ben böyle hissediyorum 28 gün sende 10 gün gibi
Kız aslinda uzun regl donemim var 6 gün sürüyor dolu dolu 7. Gün başlıyorum ekşına. Ama dogru soyluyosun 10 gün önce test yaptim bide neredeyse buralara da girmiyorum ya regl ken falan zaten 10 gun ayri kaliyorz aşkommm.

Asko bu ay doktorun duasi tutmus bence hamissin

Öyle deme kuzum hiç belli olmaz umudunu kaybetme regl gelene kadar belki bu sefer 9 ay atar ileri
Ayy inşallah 9 ay atar ya yoruldum artık çünkü ama regl ağrım var şuan
Kuzum ya hsg çok acılı bi işlem diyorlar öylemi bende çektirmek istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…