- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.241
Bizim doktorla senin doktor ayniymis bizim doktorda her ay beni bu ay gebe kalacan diye yolluyorHsg cekildin mi sen canım bak faydası oluyor tüpler kapalıysa açılıyor rahim ağzı enfeksiyondan kapanıyor felan ben hsg çekilince öğrendim bunları yoksa bir kaç sene daha olmayacaktı tabi varsa şimdi eğer. Rahim agzin kapanmış spermler gitmesi mümkün değil dedi bana doktorum bir sürü de ilaç yazdı bu ay gebe kalırsın diye yolladı beni
Ya var ya sanki senin adet olmanla ilişki ekşınları yapıp test yapmaya başlaman 10 gün kadar kısa sürüyor yeminle ben böyle hissediyorumDomatesleri hallettim. Yarin da sebze alcam buzluk icin. Ah o doktoru bulana kadar zaten sknti icimize sinen doktorla yola devam etmek cok iyi. Bende basladim bugun ekşınlaraletuda bitti. Keçiboynuzu özü aldim bide
İnşallah vardır çok aminHsg cekildin mi sen canım bak faydası oluyor tüpler kapalıysa açılıyor rahim ağzı enfeksiyondan kapanıyor felan ben hsg çekilince öğrendim bunları yoksa bir kaç sene daha olmayacaktı tabi varsa şimdi eğer. Rahim agzin kapanmış spermler gitmesi mümkün değil dedi bana doktorum bir sürü de ilaç yazdı bu ay gebe kalırsın diye yolladı beni
Vurduğunuz gol olsun aşkoDomatesleri hallettim. Yarin da sebze alcam buzluk icin. Ah o doktoru bulana kadar zaten sknti icimize sinen doktorla yola devam etmek cok iyi. Bende basladim bugun ekşınlaraletuda bitti. Keçiboynuzu özü aldim bide
Estağfurullah asko. Bu sefer bence doğru hemen çıktı dimi benimde böyle cok siliktiAyy seni görmedim haha tekrar mesajlara bakayım dedim isim vardı iki dakka girip çıkıyordumözür dilerim canimsu. Bu sefer doğrudur inşallah valla üzülüyorum sonra
Hayırlısı olsun inşallahAyy bilmiyorumikiz olsada razıyım şuan ama çok tuhaf bir sekilde bı sağ ağrıyor bı sol
Kız kaç kilosunİnşallah vardır çok aminbakalım kuzum şu bi kaç ayı bi atlatalım ben bi kendime biraz dikkat edeyim çokta zayıfım onunda etkisi büyük bence yani vücudumda yap denen bişey yok cocuk zavallım döllense bile içerde tutuncak yer kalmış mı ki
Ay öyle umut ediyorum bu sefer üzmez beni inşallah hemen çıktı git gide koyulasti ama tam çift çizgi aynı koyulukta görmeden kan vermek istemiyorumEstağfurullah asko. Bu sefer bence doğru hemen çıktı dimi benimde böyle cok silikti
Hayırlısı olsun inşallah
Geçen hafta itibariyle 36 kiloyum aşkoKız kaç kilosunvitamin alsana canım B12 demir omega felan
Haha başından mi sallıyorlar bilmem dedim yumurtlama takibi istiyorum tamam gel dedi o gün sana ilaç vericem unutma sakın dedi ne ilacı dedim tutunma icin ama mutlaka diye diye yolladı o günBizim doktorla senin doktor ayniymis bizim doktorda her ay beni bu ay gebe kalacan diye yolluyorah keske onlarin kalbine göre olsada kalsak gecen gun diyoki sen niye saldın kendini daha dur yolun basindayiz cok uzun zaman olmadi diyor. Ona göre olmadi ama bana göre uzuuunn zaman
Kız o neey aboo bir kavanoz çikolata al sabah aç kärna gece yatmadan önce 3 tatlı kaşığı ye hergun ama bitince bir daha çok iyi kilo alirsinGeçen hafta itibariyle 36 kiloyum aşko
Kız bunları niye bana önceden demiyorsunuz ayNiye batı soyluyon kız benim eşim sorar he iki gün gecikti diyorum halbuki 2 gün kaldı mesela geçen ay öyle dedim sonra regl geldi noldu diyor havalardan dolayı gecikti diye geçiştiryordumhaha Allah affetsin.
İnşallah bebiş vardır yaaEvet kuzum dündü olmadım bugünde henüz olmadım bakalım bi duş alcam akşam alamadım saat geçti diye olursaaam ne ala olmazsam da sabah kesin olurum sabahta olmazsam test yaparım akşama doğru
Sorunda orda ya zaten aşko çikolata vs hiç yiyemiyorum anca cips kraker çikolatayı yiyemiyorum önce den çok yerdim severdim deKız o neey aboo bir kavanoz çikolata al sabah aç kärna gece yatmadan önce 3 tatlı kaşığı ye hergun ama bitince bir daha çok iyi kilo alirsin
İnşallah kuzum hepimizde vardır inşallahhhİnşallah bebiş vardır yaa
Kız aslinda uzun regl donemim varYa var ya sanki senin adet olmanla ilişki ekşınları yapıp test yapmaya başlaman 10 gün kadar kısa sürüyor yeminle ben böyle hissediyorum28 gün sende 10 gün gibi
Testmi yaptin gızzzAyy seni görmedim haha tekrar mesajlara bakayım dedim isim vardı iki dakka girip çıkıyordumözür dilerim canimsu. Bu sefer doğrudur inşallah valla üzülüyorum sonra
Yavrum bu bariz bebekKızlar görüyor musunuzçok tatmin olamadım amaa ay inşallah doğrudur Allahiiimmm yumurtlamadan sonra 11 gün bugün
Asko bu ay doktorun duasi tutmus bence hamissinHaha başından mi sallıyorlar bilmem dedim yumurtlama takibi istiyorum tamam gel dedi o gün sana ilaç vericem unutma sakın dedi ne ilacı dedim tutunma icin ama mutlaka diye diye yolladı o güngittim hangi ilaç diye sordum duphaston güldüm orda bende mucizevi bir ilaç zannettim
Gün gün koyulaşır inşallah askoAy öyle umut ediyorum bu sefer üzmez beni inşallah hemen çıktı git gide koyulasti ama tam çift çizgi aynı koyulukta görmeden kan vermek istemiyorumdua et hamisim
Ayy inşallah 9 ay atar ya yoruldum artık çünküÖyle deme kuzum hiç belli olmaz umudunu kaybetme regl gelene kadarbelki bu sefer 9 ay atar ileri
Kuzum ya hsg çok acılı bi işlem diyorlar öylemi bende çektirmek istiyorumdaHsg cekildin mi sen canım bak faydası oluyor tüpler kapalıysa açılıyor rahim ağzı enfeksiyondan kapanıyor felan ben hsg çekilince öğrendim bunları yoksa bir kaç sene daha olmayacaktı tabi varsa şimdi eğer. Rahim agzin kapanmış spermler gitmesi mümkün değil dedi bana doktorum bir sürü de ilaç yazdı bu ay gebe kalırsın diye yolladı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?