- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.261
Olmazsın olmazsın inşallah kuzum olursan da sıkma canını diğer ay daha iyi değerlendirirsin inşallahAyy inşallah 9 ay atar ya yoruldum artık çünküama regl ağrım var şuan
Kuzum ya hsg çok acılı bi işlem diyorlar öylemi bende çektirmek istiyorumda
Yap yapKız bunları niye bana önceden demiyorsunuz ayçok safım bende hemen söylüyorum burdan sizlerden öğreneceğim çok şey var galiba çok mantıklı artık bende senin gibi derim pembe yalan bunlar ya Rabbim affeder inşallah
Zorlasan olur belkiSorunda orda ya zaten aşko çikolata vs hiç yiyemiyorum anca cips kraker çikolatayı yiyemiyorum önce den çok yerdim severdim de
Evet canım çizgi var ama tatmin olamadım niyeyseTestmi yaptin gızzz
Evet ya çok bekletti sıpaGün gün koyulaşır inşallah askosağlıkla gelsin cok beklettii yeter bu kadar
Kuzum ben anestezili çekildim haberim yoktu kalkınca kanamam vardı 2 gün sürdüAyy inşallah 9 ay atar ya yoruldum artık çünküama regl ağrım var şuan
Kuzum ya hsg çok acılı bi işlem diyorlar öylemi bende çektirmek istiyorumda
İnsallahEvet canım çizgi var ama tatmin olamadım niyeyseinşallah vardır ve sımsıkı tutunuyordur
İnşallah bakalım hepimizin bebişleri çok bekletmesin artık bizi inşallahOlmazsın olmazsın inşallah kuzum olursan da sıkma canını diğer ay daha iyi değerlendirirsin inşallahregl ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyor belli olmaz
Devlette çekiyorlarmı peki kuzum özel mi olması gerekiyorKuzum ben anestezili çekildim haberim yoktu kalkınca kanamam vardı 2 gün sürdü
Amiin kuzum inşallah teşekkür ederimAnladım canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırsınız
Tıpta çekiyorlar canım ama ben özelde cektirdimDevlette çekiyorlarmı peki kuzum özel mi olması gerekiyor
Hadi bu ay Allah nasip etsin inşallah canım benim ben de size bakıyorum çıkıyorum yani bu topiğin anacı da sadece buydu.Kız aslinda uzun regl donemim var6 gün sürüyor dolu dolu 7. Gün başlıyorum ekşına. Ama dogru soyluyosun 10 gün önce test yaptim bide neredeyse buralara da girmiyorum ya regl ken falan zaten 10 gun ayri kaliyorz aşkommm.
Safiş test mi yaptın sen?Ayy seni görmedim haha tekrar mesajlara bakayım dedim isim vardı iki dakka girip çıkıyordumözür dilerim canimsu. Bu sefer doğrudur inşallah valla üzülüyorum sonra
Teşekkür ederim kuzumTıpta çekiyorlar canım ama ben özelde cektirdim
Bıraktığın gibiyiz bitane çift çizgimiz var gibi safiye19 tarafındanİyi akşamlar canim kızlar nasilsiniz? napiyosunuz?baya yoğundum girip yazamadim
AyyBıraktığın gibiyiz bitane çift çizgimiz var gibi safiye19 tarafından
Ben desen yarın bat tarihim regl ağrılarım var ama malum beynim beni hamile olduguma inandırıyor
Sen neler yapıyorsun
İyiyiz aşko sen nasılsın özledim yaaİyi akşamlar canim kızlar nasilsiniz? napiyosunuz?baya yoğundum girip yazamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?