- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.281
Vurduğunuz gol olsun aşkooAyyçok iyi yaaa hamişlerimiz artıyor darısı başımıza
İnşaallah hamilesindir test yaptinmi gıı?
Hiç kış hazırlığı falan, sıcakta bi yandan bıxtımmm yeminleee bixtımm
İncir reçeli yaptim baya vaktimi aldi
İlaçlarımi içiyorum dün adetim bitdi ekşna devamkeebu ay gol yaparız inşaallah
Ay bende canimİyiyiz aşko sen nasılsın özledim yaaadet beklemece bende
Amin beybi teşekkürlerVurduğunuz gol olsun aşkoo
Ayy hadii bu ay goller boşa gitmesin inşallaaaahhhAyyçok iyi yaaa hamişlerimiz artıyor darısı başımıza
İnşaallah hamilesindir test yaptinmi gıı?
Hiç kış hazırlığı falan, sıcakta bi yandan bıxtımmm yeminleee bixtımm
İncir reçeli yaptim baya vaktimi aldi
İlaçlarımi içiyorum dün adetim bitdi ekşna devamkeebu ay gol yaparız inşaallah
İnşallah bidahaki ay güzel olur sizin için üzülme desekte insan üzülüyor biliyorum ama bidahaki ay uğurlu gelsin inşallahBen bu ay da elendim maalesef çok erken oldu normalde 28 günde olurum 25. Günde oldum
Amin canimAyy hadii bu ay goller boşa gitmesin inşallaaaahhh
Oohh ellerine sağlık valla yorulmuşsundur ama kafanda dağılmıştır biraz iyi olmuş
Yapmadım ya kendime söz verdim 1 senedir yapıp negatif görüp üzülüyorum artık yapmıcam dedim bat tarihimden 6 gün geçerse ancak öyle yapcam yoksa psikolojim bozulcal valla
Yaaaa bu ne buuuu resmen burdayım diyor!!Eki Görüntüle 3124608 evet canım
Ben tembel arıyımİyi akşamlar canim kızlar nasilsiniz? napiyosunuz?baya yoğundum girip yazamadim
Hə can AzərbaycanlıyamBen tembel arıyımsen Azeri miydin canım?
Ona tembel değil,sıcaktan yorgun düşmüş diyelimBen tembel arıyımsen Azeri miydin canım?
Amin kuzum inşallahAy bende canimhep aklimdasiniz zaten naptiniz diye
İnşaallah çift çizgili testini görürüz
Hemen çıktı durdukça belirginleştiYaaaa bu ne buuuu resmen burdayım diyor!!kritik soru geliyor hemen mi çıktı çizgi?
Çok iyi yaaHemen çıktı durdukça belirginleşti
İyiyim kuzum ağrım geçti aşko gelmiyo bu adet bugün gecikmenin 2. GünüAmin beybi teşekkürlerbu defa topu iyi tutmam lazimmm
Sen nasilsin cano? ağrın vardı geçti mi?kiz kardeşin nasıl oldu doğum ne zaman?
Bat 7-8 arasıÇok iyi yaabat ne zamandi? belirtilerin ne dökül bakalim
Aferin bize vallahi iyi azalttıkCanım pek tatmin olmadım kan felan da vermedimbat günü tekrar test yaparim eğer varsada gider o zamana kan veririm. Net çift çizgi görmeden kan vermek istemiyorum. Şimdi artiyor mu yok iki günde bir ver et derken yorar beni. Varsa her türlü olur inşallah Günde 5 tane içiyorum
Bi deneyelim bakalımCanım bende bu ay ovülasyon yapmadan denedim gün aşırı değerlendirdik biz, eşimde keçiboynuzu özü yedi yedirebildiğim kadarıyla inşallah tutmuştur diye düşünüyorumBence gün aşırı yaptığında yada şu 3-2-3-2 yöntemiyle yaptığında kaçırma şansı pek olmuyor deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?