Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vurduğunuz gol olsun aşkoo

Ayy hadii bu ay goller boşa gitmesin inşallaaaahhh
Oohh ellerine sağlık valla yorulmuşsundur ama kafanda dağılmıştır biraz iyi olmuş
Yapmadım ya kendime söz verdim 1 senedir yapıp negatif görüp üzülüyorum artık yapmıcam dedim bat tarihimden 6 gün geçerse ancak öyle yapcam yoksa psikolojim bozulcal valla

Amin canim sağol kuzum evet baya yoruldum 6kilo incir kabuğunu soyup pişiriyorumkafam ,boynum gerçekten dağıldı
İyi etdin yapma bekle adetin geciksin öyle yaparsin da topik şenlenir

Amin beybi teşekkürler bu defa topu iyi tutmam lazimmm
Sen nasilsin cano? ağrın vardı geçti mi?kiz kardeşin nasıl oldu doğum ne zaman?
İyiyim kuzum ağrım geçti aşko gelmiyo bu adet bugün gecikmenin 2. Günü cumartesi tekrar gidicek kuzum doğum için bakalım doktor ne diycek sancısı varmış ama az çıkmış nst de bakalım bekliyoruz cumartesiyi

Çok iyi yaa bat ne zamandi? belirtilerin ne dökül bakalim
Bat 7-8 arası valla yumurtlama günü ve 2 gün göğüs ucum acıdı normalde sadece göğüslerim ağrırdı sonra geçti bel ve sırt ağrısı yaşadım 3 gün hele akşamları kopacak gibiydi midem bulanmisti bir gün kustum ama o gün birşey mi dokundu diye gittim uyudum hemen şimdi tık yok hafif ağrı sağlı solu giriyor da öyle aman aman çok ağrıyor değil bugün baya bı akıntı geldi beyaz peynirimsi sanki adet oldum gibi hissettim ve iki gündür midem aşırı yanıyor soda içiyorum geçiriyor hafif. Bu kadar suanlik yok bişi belirti dedin annah ne yaşamışım be

Aferin bize vallahi iyi azalttık
İyi canım en hayırlı olsun inşallah

Bi deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…