- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.361
Ozamanlarda benimde gorunmemisti kese ama simdi kizim 8 yasinda. Belki gec dollenmedir moralini bozmaKizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?
Kimyasal olsa şimdiye kendini belli ederdi diye düşünüyorum. Ben bundan önceki hamileliğim de 6+2de anca keseyi görebilmiştik oda vajinal yolla. Çoğul gebeliklerde kese hemen gözükmeyebiliyormuş. Ben dış gebelik olduğunu da düşünmüyorum çünkü öğreneli bir haftayı gecti bi ağrı bi lekelenme muhakkak birşey olurdu. Ultrason kalitesinden de olabilir, geç döllenme de olabilir moralini bozma gözükecekKizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?
Devlette çekiyorlarmı peki kuzum özel mi olması gerekiyor
Canım hemen moralini bozma son ölçülen HCG degerin kaçtı belki daha kese görünecek kadar yükselmedi değerinKizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?
29 ağustosta 293.33 cikmisti. Doktor gormem lazimdi bugun dedi yine kan verdim canim bakalim kac cikicakCanım hemen moralini bozma son ölçülen HCG degerin kaçtı belki daha kese görünecek kadar yükselmedi değerin
Valla kuzum o kadar cok sayfaya yazdim ki kime nereye ne yazdim bilmiyorimmehrunnisa canım gebesin niye yazmıyosun sağlıkla kucağına al inşallah durum bildirin kızlar etiketleyin listeyi güncel tutmam gerekiyo
İnşallah güzel yükselmiştir canım ya sen hiç canını sıkma bı an önce çıksın sonucun güzel haberi al rahatla inşallah29 ağustosta 293.33 cikmisti. Doktor gormem lazimdi bugun dedi yine kan verdim canim bakalim kac cikicak
Canım moral bozmak asla yok daha çok erken. Belki geç döllenme oldu. Bekle asla kafana takma gerekirse baska doktora daha gitKizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?
Mucizemmm16 günaydın aşkoo işe gidicem bak test falan yaparsan etiketle kaçırmak istemiyorum ben inşallah çift çizgidir yaaa
miraclebeyb sende testti yenilersen etiketle
Mucizemmm16 günaydın aşkoo işe gidicem bak test falan yaparsan etiketle kaçırmak istemiyorum ben inşallah çift çizgidir yaaa
miraclebeyb sende testti yenilersen etiketle
Sanırım yok tekrar yaptım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün ben anlamadımmiraclebeyb canım testi tekrarladın mı
Sonuclarimi alip bir gorusegim. Olumsuz birsey derse baska doktorada gidecegim canimCanım moral bozmak asla yok daha çok erken. Belki geç döllenme oldu. Bekle asla kafana takma gerekirse baska doktora daha git
Ay keşke olsa ya ihtimal sevinci bile o kadar güzelki olsa düşünemiyorum rabbim cidden bekleyen herkese versin biran önce yaNeden olmasin ki,tatlimbende öyleyim hayali bile çok güzel inşaallah hamilesindir adetin gecikirmi ?yoksa vakitlice olurmusun?
Ayy yok tutcam kendimi bi negatifi daha kaldıramıcak benim bünyemYaaa lütfen bi test yapıver artık
Yaa neyse bekle aşko benim ağrılarda var geliyom gibi peşindenKızlar teste gerek kalmadı sanırım fitillerden sonra döngüm değişti ☹ @000umutlu000 @Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl R raainbow @Safiye19 @Random3 aşko geldim yettim
Durun gelmeyin siz gebe olun sizden güzel haberler bekliyorum aşkoYaa neyse bekle aşko benim ağrılarda var geliyom gibi peşindenneyse bidahaki ay görcez çift çizgileri hayırlısıyla inanıyorum ben
Kız negatif görcem diye o kadar korkuyorumki bu ayYaa aşko patlat testi artık ta sende görelim bari çift çizgiyi
Kuzum markası ne bu testin al bi mi?Sanırım yok tekrar yaptım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün ben anlamadımnormal kaset test ile yaptım bugün 12ci gün başka erken gebelik testim yok
Artimed canım bunun HCG şeyi ne kadar ölçülüyor bilmiyorum yazmıyor daKuzum markası ne bu testin al bi mi?
Benim hiç atmıyodu ağrım bile öncekiler gibi değildi yok gibiydi kuzum eşim hatta sabah hastalandım dedim e diyo onun için önceden ağrın belirtin olması gerekmiyo muydu olmadı bu kez o kadar belirginKız negatif görcem diye o kadar korkuyorumki bu ayo yüzden normalde 2-3 gün gecikmem olur o yüzden onu beklicem ya
Üzülme kuzum sakin kal benim arkadaşımda aynı süreci yaşadı şuan 8 aylık hamile biliyormusun umudunu sen kaybetme yeterkiKizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?
İçindeki kağıtta yada kutunun arkasında yazması gerekir kuzum albi de yazıyodu bu testten aynı albi 25 ve üstünü gösteriyo kutusunda da kâğıtta da yazıyodu atmasaydım kutuyu atardım resmini ya☹Artimed canım bunun HCG şeyi ne kadar ölçülüyor bilmiyorum yazmıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?