Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozamanlarda benimde gorunmemisti kese ama simdi kizim 8 yasinda. Belki gec dollenmedir moralini bozma

Kimyasal olsa şimdiye kendini belli ederdi diye düşünüyorum. Ben bundan önceki hamileliğim de 6+2de anca keseyi görebilmiştik oda vajinal yolla. Çoğul gebeliklerde kese hemen gözükmeyebiliyormuş. Ben dış gebelik olduğunu da düşünmüyorum çünkü öğreneli bir haftayı gecti bi ağrı bi lekelenme muhakkak birşey olurdu. Ultrason kalitesinden de olabilir, geç döllenme de olabilir moralini bozma gözükecek

Devlette çekiyorlarmı peki kuzum özel mi olması gerekiyor
Canım hemen moralini bozma son ölçülen HCG degerin kaçtı belki daha kese görünecek kadar yükselmedi değerin

mehrunnisa canım gebesin niye yazmıyosun sağlıkla kucağına al inşallah durum bildirin kızlar etiketleyin listeyi güncel tutmam gerekiyo
Valla kuzum o kadar cok sayfaya yazdim ki kime nereye ne yazdim bilmiyorim bir de benim biraz ani oldu benim icin. Aminn insallah cok tesekkur ederim

29 ağustosta 293.33 cikmisti. Doktor gormem lazimdi bugun dedi yine kan verdim canim bakalim kac cikicak
İnşallah güzel yükselmiştir canım ya sen hiç canını sıkma bı an önce çıksın sonucun güzel haberi al rahatla inşallah

Canım moral bozmak asla yok daha çok erken. Belki geç döllenme oldu. Bekle asla kafana takma gerekirse baska doktora daha git

Mucizemmm16 günaydın aşkoo işe gidicem bak test falan yaparsan etiketle kaçırmak istemiyorum ben inşallah çift çizgidir yaaa
miraclebeyb sende testti yenilersen etiketle

Mucizemmm16 günaydın aşkoo işe gidicem bak test falan yaparsan etiketle kaçırmak istemiyorum ben inşallah çift çizgidir yaaa
miraclebeyb sende testti yenilersen etiketle

miraclebeyb canım testi tekrarladın mı
Sanırım yok tekrar yaptım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün ben anlamadım normal kaset test ile yaptım bugün 12ci gün başka erken gebelik testim yok

Eklentiler

• IMG_20220905_083429.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 41
Neden olmasin ki,tatlimbende öyleyim hayali bile çok güzel inşaallah hamilesindiradetin gecikirmi ?yoksa vakitlice olurmusun?
Ay keşke olsa ya ihtimal sevinci bile o kadar güzelki olsa düşünemiyorum rabbim cidden bekleyen herkese versin biran önce yakuzum genelde benim 2-3 gün atar mutlaka o yüzden bekliyorum Ama işte umut başka bişey

Kız negatif görcem diye o kadar korkuyorumki bu ay o yüzden normalde 2-3 gün gecikmem olur o yüzden onu beklicem ya
Benim hiç atmıyodu ağrım bile öncekiler gibi değildi yok gibiydi kuzum eşim hatta sabah hastalandım dedim e diyo onun için önceden ağrın belirtin olması gerekmiyo muydu olmadı bu kez o kadar belirgin senin bebişin seninledir inşallah aşko

Üzülme kuzum sakin kal benim arkadaşımda aynı süreci yaşadı şuan 8 aylık hamile biliyormusun umudunu sen kaybetme yeterki

Artimed canım bunun HCG şeyi ne kadar ölçülüyor bilmiyorum yazmıyor da
İçindeki kağıtta yada kutunun arkasında yazması gerekir kuzum albi de yazıyodu bu testten aynı albi 25 ve üstünü gösteriyo kutusunda da kâğıtta da yazıyodu atmasaydım kutuyu atardım resmini ya☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…