Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşama kadar bekletmeyeceksin dimi bizi burda uyandığında yoksa ilk fırsatta test yap canım ya
Yok aşko akşama kadar bekletmem sizi merak etme sabah erken kalkcam gider alırım yaparım akşam maç var maça gitcez geç saate kadar giremiycem öğleden sonra yokum yani ayy sizi özliycem

Yok aşko akşama kadar bekletmem sizi merak etme sabah erken kalkcam gider alırım yaparım akşam maç var maça gitcez geç saate kadar giremiycem öğleden sonra yokum yani ayy sizi özliycem
Ay öğlene kadar haber bekliyorum ozaman hayırlı haberler ver inşallah valla özleniyor alıştık bize

İnşallah kuzum ya çokta korkuyorum yapmaya yoksa ya ☹ valla alıştık resmen sizsiz nefes alamıyorum
Aşko korkacak bişey yok kafanı rahatlatırsın boşver böyle her an ay geldimi ay niye gelmiyor diye düşünmek daha stresli evet evet aman nazar değmesin bizlere iyiki varız buralarda iyiki karşılaştık hepimiz

İyiyim kuzum gelmedi bebeğim valla ağrım bi geliyo bi gidiyo takılıyo öyle kafasına göre tam diyorum olucam biraz sonra geçiyo o zamanda diyorum tamam hamileyim kesin hoop ağrım başlıyo
Ay inşallah hiç gelmez yaaaa sabah belli olur herşey kuzum inşallah Ümit ettiğimiz gibi sonuç alırız Kaç gündür ağrıyor ya gelen gelirdi bence şimdiye kadar ne biliyim bana öyle geliyor ay

Ay inşallah hiç gelmez yaaaa sabah belli olur herşey kuzum inşallah Ümit ettiğimiz gibi sonuç alırız Kaç gündür ağrıyor ya gelen gelirdi bence şimdiye kadar ne biliyim bana öyle geliyor ay
İnşallah kuzum ya Evet kuzum valla bende bilemiyorum ama en ağrısız beklediğim regli bu normalde sürekli ağrır bu kez şiddetli değil ağrısada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…