Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim sağol kuzum evet baya yoruldum 6kilo incir kabuğunu soyup pişiriyorumkafam ,boynum gerçekten dağıldı
İyi etdin yapma bekle adetin geciksin öyle yaparsin da topik şenlenir
Maşallaaahh maşallaaaahh ben elimi kışlıkların k’sine sürmedim bu sene
Ay inşallah şenlenir bat tarihim bugün ama ağrımda var

Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlarr biri bana senin karnında bebek olmama ihtimalide var diyebilirmi bat bugün sabahın köründe kırmızılar gelmedi diye ki regl ağrım var fena eli kulağında belliki kocama nasıl hamile oldugumu söyleyeceğimi arkadaşlara nasıl söyleyeceğimizi üstüne cinsiyet partismi falan düşünmeye başladım olmamış çocuğa don biçiyom ooohhh güzel sıyırdım ama zirvedeyim

Neden olmasin ki,tatlimbende öyleyim hayali bile çok güzel inşaallah hamilesindiradetin gecikirmi ?yoksa vakitlice olurmusun?

Yaaa lütfen bi test yapıver artık

Hadi ya benimde hep düşük
İnşallah bu kez bebiş düşürmüştür tansiyonunu kuzum
Çok kötü birşey ya bu düşük tansiyon insanın içi bir tuhaf oluyor inşallah kuzucum

İnşallah kuzum ya Evet kuzum valla bende bilemiyorum ama en ağrısız beklediğim regli bu normalde sürekli ağrır bu kez şiddetli değil ağrısada
Allah allah valla garip ya uyanır uyanmaz test yap kuzum inşallah vardır inşallah çift çizgi görürüz ya

Çok kötü birşey ya bu düşük tansiyon insanın içi bir tuhaf oluyor inşallah kuzucum

Allah allah valla garip ya uyanır uyanmaz test yap kuzum inşallah vardır inşallah çift çizgi görürüz ya
Ayy bende çift çizgi görme ihtimalimiz bitti aşko inşallah sizde görürüz ya

Yaa aşko patlat testi artık ta sende görelim bari çift çizgiyi

Kizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi 29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…