Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her zaman gözükmez kuzum sakin kalmaya çalış güzel düşün inşallah güzel sonuçlar alırsın doktorlar öyle ya gıcık insanın canını hep sıkıyolar ağızlarından iyi bişey çıkmıyo mübarek

Sanırım yok tekrar yaptım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün ben anlamadım normal kaset test ile yaptım bugün 12ci gün başka erken gebelik testim yok
Yarın sabah tekrar yap bakalım canım kaset testte çıkmamış olması normal bence bata daha var

Valla kuzum o kadar cok sayfaya yazdim ki kime nereye ne yazdim bilmiyorim bir de benim biraz ani oldu benim icin. Aminn insallah cok tesekkur ederim
Anladım canım sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah kız ne demek ani oldu bunu bizede anlat bizde aniden gebe olalım liiitfeeenn

Durun gelmeyin siz gebe olun sizden güzel haberler bekliyorum aşko
Keşke aşko ya benim içimde garip bu umut var niyeyse bu ay anlmadm kırmızıları görürsem bu ay çok başka yıkılcam belli
Alla alla neden öyle olduki bu ay insan nasıl umutlanıyor böyle olunca demi kırmızılrla karşılasncada nasl üzülüyor. Keşke aşko ya inşallah bebişin önümüzdeki ay seninle olur kuzum yaaa

Yıkılma aşko yıkıntım 5 dk sürdü bünye alıştı şaşırmıyo fazla artık hadi güzel haberlerini alalım inşallah yaa

Üzülme kuzum sakin kal benim arkadaşımda aynı süreci yaşadı şuan 8 aylık hamile biliyormusun umudunu sen kaybetme yeterki
Doktor hic bir ihtimal vermedi o yuzden canım sıkıldı. Kan sonucumun cikmasini bekliyorum bakalim baska doktorada gideceğim insallah bizde guzel haberler aliriz

Aynen oyle ya tamam kotu ihtimalleri soyle ama iyi ihtimalide soyle yazik degilmi ben üzülüyorum belki suan bosuna insllah güzel haberler alirim

Doktor hic bir ihtimal vermedi o yuzden canım sıkıldı. Kan sonucumun cikmasini bekliyorum bakalim baska doktorada gideceğim insallah bizde guzel haberler aliriz
Evet evet benim arkadaşımada bi doktor hiç ihtimal yok dedi başka doktora gitti o öyle demedi o yüzden hemen kötü düşünüp kötüyü çekme olurmu daha hiç bişey net değil

Aynen oyle ya tamam kotu ihtimalleri soyle ama iyi ihtimalide soyle yazik degilmi ben üzülüyorum belki suan bosuna insllah güzel haberler alirim
Üzülme bebeğim nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inşallah güzel haberler alcaksın inanıyorum kalbim seninle

Evet evet benim arkadaşımada bi doktor hiç ihtimal yok dedi başka doktora gitti o öyle demedi o yüzden hemen kötü düşünüp kötüyü çekme olurmu daha hiç bişey net değil
Tamam canim cok teşekkür ederim desteklerin icin Allah razi olsun. Sonuclarimi alıyım haber verecegim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…