- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.381
Aynen kuzum durmak yokOlsun kuzum nasip değilmiş bu ayda devam
Dur hemen karamsarlık yok belki testle ilgili sonuçta erken gebelik testi değil bu hemen düşürme modunu lütfenSanırım yok tekrar yaptım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün ben anlamadımnormal kaset test ile yaptım bugün 12ci gün başka erken gebelik testim yok
Her zaman gözükmez kuzum sakin kalmaya çalış güzel düşün inşallah güzel sonuçlar alırsınKizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?
İnşallah kuzumNe yapıyoruz asla karamsarlık üzgün surat filan yok pes etmeden devam ediyoruz
Yarın sabah tekrar yap bakalım canım kaset testte çıkmamış olması normal bence bata daha varSanırım yok tekrar yaptım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün ben anlamadımnormal kaset test ile yaptım bugün 12ci gün başka erken gebelik testim yok
Anladım canım sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallahValla kuzum o kadar cok sayfaya yazdim ki kime nereye ne yazdim bilmiyorimbir de benim biraz ani oldu benim icin. Aminn insallah cok tesekkur ederim
Ama dünkü testte baya çizgi vardıSanırım yok tekrar yaptım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün ben anlamadımnormal kaset test ile yaptım bugün 12ci gün başka erken gebelik testim yok
Keşke aşko ya benim içimde garip bu umut var niyeyse bu ay anlmadm kırmızıları görürsem bu ay çok başka yıkılcam belliDurun gelmeyin siz gebe olun sizden güzel haberler bekliyorum aşko
Alla alla neden öyle olduki bu ay insan nasıl umutlanıyor böyle olunca demi kırmızılrla karşılasncada nasl üzülüyor. Keşke aşko yaBenim hiç atmıyodu ağrım bile öncekiler gibi değildi yok gibiydi kuzum eşim hatta sabah hastalandım dedim e diyo onun için önceden ağrın belirtin olması gerekmiyo muydu olmadı bu kez o kadar belirginsenin bebişin seninledir inşallah aşko
İnşallah güzel olacak her şey canım benim üzülmeSonuclarimi alip bir gorusegim. Olumsuz birsey derse baska doktorada gidecegim canim
Yıkılma aşko yıkıntım 5 dk sürdü bünye alıştı şaşırmıyo fazla artıkKeşke aşko ya benim içimde garip bu umut var niyeyse bu ay anlmadm kırmızıları görürsem bu ay çok başka yıkılcam belli
Alla alla neden öyle olduki bu ay insan nasıl umutlanıyor böyle olunca demi kırmızılrla karşılasncada nasl üzülüyor. Keşke aşko yainşallah bebişin önümüzdeki ay seninle olur kuzum yaaa
Doktor hic bir ihtimal vermedi o yuzden canım sıkıldı. Kan sonucumun cikmasini bekliyorum bakalim baska doktorada gideceğim insallah bizde guzel haberler alirizÜzülme kuzum sakin kal benim arkadaşımda aynı süreci yaşadı şuan 8 aylık hamile biliyormusun umudunu sen kaybetme yeterki
Aynen oyle ya tamam kotu ihtimalleri soyle ama iyi ihtimalide soyle yazik degilmi ben üzülüyorum belki suan bosunaHer zaman gözükmez kuzum sakin kalmaya çalış güzel düşün inşallah güzel sonuçlar alırsındoktorlar öyle ya gıcık insanın canını hep sıkıyolar ağızlarından iyi bişey çıkmıyo mübarek
Ben 15 dk yıkılabilirim bu sefer emin değilimYıkılma aşko yıkıntım 5 dk sürdü bünye alıştı şaşırmıyo fazla artıkhadi güzel haberlerini alalım inşallah yaa
Evet evet benim arkadaşımada bi doktor hiç ihtimal yok dedi başka doktora gitti o öyle demedi o yüzden hemen kötü düşünüp kötüyü çekme olurmu daha hiç bişey net değilDoktor hic bir ihtimal vermedi o yuzden canım sıkıldı. Kan sonucumun cikmasini bekliyorum bakalim baska doktorada gideceğim insallah bizde guzel haberler aliriz
Üzülme bebeğim nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inşallah güzel haberler alcaksın inanıyorum kalbim seninleAynen oyle ya tamam kotu ihtimalleri soyle ama iyi ihtimalide soyle yazik degilmi ben üzülüyorum belki suan bosunainsllah güzel haberler alirim
Tamam canim cok teşekkür ederim desteklerin icin Allah razi olsun. Sonuclarimi alıyım haber verecegim sizlereEvet evet benim arkadaşımada bi doktor hiç ihtimal yok dedi başka doktora gitti o öyle demedi o yüzden hemen kötü düşünüp kötüyü çekme olurmu daha hiç bişey net değil
Kız hayır depresyon yok döverim vallaBen 15 dk yıkılabilirim bu sefer emin değilim
Oyle canim teşekkür ederim desteklerin icinÜzülme bebeğim nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inşallah güzel haberler alcaksın inanıyorum kalbim seninle
Ne yaptım ki elimden bişey gelse keşke Hadi güzel haberlerle inşallah kuzumOyle canim teşekkür ederim desteklerin icinsonuclarimi alinca haber verecegim
Keşke konuşmak dışında desteğimiz daha büyük olsa güzel haberlerle gel kuzum inşallahTamam canim cok teşekkür ederim desteklerin icin Allah razi olsun. Sonuclarimi alıyım haber verecegim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?