- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.441
Etiketle canım inşallah positif sonuçlar çıkaryapacağım yarın öğlen yaparım atarım inşallah bakalım ne olacak heyecan basıyor :):)
Benim bugun 5+3 gunum erken olabilir degilmi ? Doktor hic boyle bir ihtimalden bahsetmedi bana. Cok korkuyorum canim ya cok sevinmistikBen kızımda 6 haftalık kese gördüm 8 hafta kalp atışı bence umudunu hemen kaybetme geç döllenme olabilir içini ferah tutAllah'ın izniyle hiç birsey olmaz inşallah
inşallah canımm mutlaka etiketlerim canım teşekkür ederimm güzel dilekleriniz içinEtiketle canım inşallah positif sonuçlar çıkar
Tabiki erken olabilir hiç strese girme herkesin 5 haftada gözükecek diye birşey yokBenim bugun 5+3 gunum erken olabilir degilmi ? Doktor hic boyle bir ihtimalden bahsetmedi bana. Cok korkuyorum canim ya cok sevinmistik
Döv aşkoAhahahah ben başı çekebilirim dövebilirimtabi biz gaza getirip sana yaptırmazsak burda insan çok gaza geliyor ya mesela dün miraclebeyb test yaptı bizim batlar aynı dünden beri beynimi zor tutuyorum hadi sende yap diyor
Hiç yaniKız deliyiz tabi akıllı değilizki topiğin tescilli delisi oluruz en fazla nedir
Eveet ben kendime 5 gün yasağı koydm sen dayanamazsn diye 1-2 gün demiştim o zamaaaan sanada 5 gün yasağı koyuyorum takibimdesin aşkooo bundan sonra
Kutuyu atmadıysan arka kısmını bi atsana aşkoKutu içinde sadece folyo vardı baktım yazmıyordu
Etiketle mutlakayapacağım yarın öğlen yaparım atarım inşallah bakalım ne olacak heyecan basıyor :):)
etiketlerim mutlaka teşekkür ederimm inşallahhhhEtiketle mutlakaGüzel haberler çift çizgiler gelsn inşallah
Bebiş umarım seninledir güzel haberler getir bizeKuzum bende ne adet belırtısı var ne hamılelık hepsı kesıldı bıttıcıft yumurtladım bu ay 1 ınde tekrar yumurtladım 7 sınde kadın doguma gıdecegım o zaman bellı olur hersey
Neden öyle oluyorkiBende hep bu sorun oluyor HCG mi yükselip dusuyor anlamadım gitti
Kız şaşı olcaz artık bak ben yapmamak için direniyorum örnek al azckHiç yaniyapmamak için direnicem valla zaten kör oldum boş testlere baka baka
Hayır yapma beklicez 5 gün atması çok normal tut kendini
Kaset test gecikme olmadan doğru göstermiyor bence bir kaç gün sonra tekrarla kuzum üzülmeYok bat bekle benim gibi olmasın sonra
Kutuyu atmadıysan arka kısmını bi atsana aşko
canım hemen umutsuz düşünme geç döllenme olabilir o yüzden inşallah hayırlısı olacak mutlaka haber ver kan sonucu açıklar neler olduğunu güzel düşünelim güzel olsunn29 ağustosta 293.33 cikmisti. Doktor gormem lazimdi bugun dedi yine kan verdim canim bakalim kac cikicak
Belki büyük tövbeler edip yarın yapabilirim yaaa duramıyorum vallahiiiiDöv aşkovur banaağğ yap gitsin beee biz hiç akıllanmayız
Bebeğim benim aslında 3üydü ve gününde de regl oldum zaten. Sadece düşükten dolayı gecikme olur belki diyerek 5 yazdırmıştım. Ben çiçeklendim yineR Random3 @mucizeyimben kızlar günaydın baktımda listeden bat tarihiniz 5 ‘i benle biryanında çiçek yok bebek yok hemen dedim durumlar ne yazayım
Marulkafakz @mia3537 @Marget-harry sizinde 6 sı kızlar ne var ne yok
Ay ay beni de etiketle canım inşallah şöyle güzel bir güne başlamamızı sağlaryapacağım yarın öğlen yaparım atarım inşallah bakalım ne olacak heyecan basıyor :):)
Yaa evet birbirimizi tutabilir miyiiz ki bilemedimBir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolar@miresl @bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir @000umutlu000 R Random3 @mucizeyimben @Lale95 Demgey3 R raainbow ve diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?