- 26 Aralık 2019
- 336
- 266
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.461
etiketlerim mutlaka canım inşallah bakalım yaşanabilecek tüm belirtileri yaşadım inşallah hasta olmamışımdır inşallah bebekti o belirtiler :):)Ay ay beni de etiketle canım inşallah şöyle güzel bir güne başlamamızı sağlar
Amin kuzumm inşaallahBebiş umarım seninledir güzel haberler getir bize
Neden öyle oluyorki
Kafamın içerisinde hep bu
İnşallaaah inşallaaaahetiketlerim mutlaka canım inşallah bakalım yaşanabilecek tüm belirtileri yaşadım inşallah hasta olmamışımdır inşallah bebekti o belirtiler :):)
Yaaa ama üzülmek yok önümüzdeki ay şanslı gelsin inşallah bu sefer kalbimiz çiçeklensn bebişlerimiz gelsinBebeğim benim aslında 3üydü ve gününde de regl oldum zaten. Sadece düşükten dolayı gecikme olur belki diyerek 5 yazdırmıştım. Ben çiçeklendim yine
Ayyy inşallah kuzum inşallahetiketlerim mutlaka canım inşallah bakalım yaşanabilecek tüm belirtileri yaşadım inşallah hasta olmamışımdır inşallah bebekti o belirtiler :):)
Biz bu kafayla daha çok test alır yaparız gibi duruyor ama hayırlısı inşallahahahahah benim kafamda böyle eczaneye yürüüüü dayanamıyooooommm diyo
Hoşbuldum kuzumAnaaaam gelmeyeydin iyiydi tabii ama hoşgeldin çiçeğim
Yapmıcam ben bu ay inat ettim beynimle kavga etmediğim kaldıydı bu bebe bana onuda yaptırdıBiz bu kafayla daha çok test alır yaparız gibi duruyor ama hayırlısı inşallah
Dayanamıyooomm dayanamıyooommmahahahah benim kafamda böyle eczaneye yürüüüü dayanamıyooooommm diyo
Tutmalıyız bence nasıl olcaksaYaa evet birbirimizi tutabilir miyiiz ki bilemedim
Arkadaşlar gaza getirmeyinDayanamıyooomm dayanamıyooommm
Et ve yapBelki büyük tövbeler edip yarın yapabilirim yaaa duramıyorum vallahiiii
Ooff yap be yap artıkArkadaşlar gaza getirmeyinbak zatem eczane dibim
Aminnn çok aminnnYaaa ama üzülmek yok önümüzdeki ay şanslı gelsin inşallah bu sefer kalbimiz çiçeklensn bebişlerimiz gelsin
Püüü arkasında da yazmıyo ya albi de yanlış hatırlamıyosam 25 cl bişey yazıyodu kağıdında da yazıyodu zaten bundan hiç bişey yazmıyo püüü püüü ☹
Daha neler yaptırır nelerYapmıcam ben bu ay inat ettim beynimle kavga etmediğim kaldıydı bu bebe bana onuda yaptırdı
Yok çok ağrm var çünkü bence akşama en geç yarın sabaha kırmızılar ceeeee dicekOoff yap be yap artık
Versin versinDaha neler yaptırır nelerAllahım bana da bu inattan versin yaa
Bende goremedim maalesef ama diğer testte cikmasida cok ilginç. Yani yaniltsa bile bu kadar bariz cikarmiydi diye düşünüyorum. Orda deger 7-10 gibiydi sanki. Genelde oyle olunca o sekilde cikiyor erken gebelik testlerindeBelkide yoktur o zaman yani olsa hafif birşey çıkardı diye düşündüm. Pek belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?