Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Versin versin bıktım ben çamaşır suyuyla yıkanmış gibi test görmekten
Al bendende o kadar. Normalde regl oldugumda netten toplu siparis veririm erken gebelik falan. Simdi hic bisey almadim evde surelab var 1 yada 2 tane. İnanki onlari bile kaldirdim goresim yok. Adetimde bitti degerlendirmeler basladi. Gecen ay cok umutluydum. Ama bu ayda tam tersi ne umut ne heyecan hic bisey yok hatta doktor yumurtlama takip et dedi onu bile takip etmek istemiyorum

Bende goremedim maalesef ama diğer testte cikmasida cok ilginç. Yani yaniltsa bile bu kadar bariz cikarmiydi diye düşünüyorum. Orda deger 7-10 gibiydi sanki. Genelde oyle olunca o sekilde cikiyor erken gebelik testlerinde
2-3 gün sonra bat o zaman yaparım bakarız o zaman nasip. Bende çok şaşırdım ilk defa bu kadar belirgin pembe oldu erken gebelik. Kuruma olsa yok hemen çıktı garip tarafı o

ayy sonumuz hiç iyi değil bakırköye doğru yol gözüküyo bize
Asko bende cocuk isci çalıştırıyorum.

Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin

Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33

Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin

İyi ki doğdun tatlım, yeni yaşın hep güzellikler mutluluklar getirsin inşallah

Yaaa doğum günün kutlu olsun şimdiden canımmmm nice mutlu senelere yeni yaşında Rabbim gönlündekini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…