- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.481
Bugün eczaneye gitmem lazım zaten folik asitim bitti eczaneye kadar gidipte almamak ayıp olur benceEt ve yapyapsak bir türlü yapmasak binbir türlü
Kız yarın yada çarşamba günü beraber mi yapsakVersin versinbıktım ben çamaşır suyuyla yıkanmış gibi test görmekten
Al bendende o kadar. Normalde regl oldugumda netten toplu siparis veririm erken gebelik falan. Simdi hic bisey almadim evde surelab var 1 yada 2 tane. İnanki onlari bile kaldirdim goresim yok. Adetimde bitti degerlendirmeler basladi. Gecen ay cok umutluydum. Ama bu ayda tam tersi ne umut ne heyecan hic bisey yok hatta doktor yumurtlama takip et dedi onu bile takip etmek istemiyorumVersin versinbıktım ben çamaşır suyuyla yıkanmış gibi test görmekten
Cift cizgili cikan testten al lütfen digerlerini kabul etmiyorz askoBugün eczaneye gitmem lazım zaten folik asitim bitti eczaneye kadar gidipte almamak ayıp olur bence
2-3 gün sonra bat o zaman yaparım bakarız o zaman nasip. Bende çok şaşırdım ilk defa bu kadar belirgin pembe oldu erken gebelik. Kuruma olsa yok hemen çıktı garip tarafı oBende goremedim maalesef ama diğer testte cikmasida cok ilginç. Yani yaniltsa bile bu kadar bariz cikarmiydi diye düşünüyorum. Orda deger 7-10 gibiydi sanki. Genelde oyle olunca o sekilde cikiyor erken gebelik testlerinde
Püüü arkasında da yazmıyo ya albi de yanlış hatırlamıyosam 25 cl bişey yazıyodu kağıdında da yazıyodu zaten bundan hiç bişey yazmıyo püüü püüü ☹
Asko bende cocuk isci çalıştırıyorum.ayy sonumuz hiç iyi değil bakırköye doğru yol gözüküyo bize
İnsallah güzel haberler verirsin ihtiyacımız var artik2-3 gün sonra bat o zaman yaparım bakarız o zaman nasip. Bende çok şaşırdım ilk defa bu kadar belirgin pembe oldu erken gebelik. Kuruma olsa yok hemen çıktı garip tarafı o
Hepimiz çok yorulduk gerçekten tez zamanda olsun artıkİnsallah güzel haberler verirsin ihtiyacımız var artik
Ahahaha hangi markaymış canım oCift cizgili cikan testten al lütfen digerlerini kabul etmiyorz asko
İyi ki doğdun tatlım, yeni yaşın hep güzellikler mutluluklar getirsin inşallahAsko bende cocuk isci çalıştırıyorum.
Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin
Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33
Yaaa doğum günün kutlu olsun şimdiden canımmmm nice mutlu senelere yeni yaşında Rabbim gönlündekini versin inşallahAsko bende cocuk isci çalıştırıyorum.
Benim cocuklarla temizlik yapicam biraz once saklama kaplarini yikattim onlara simdide dolaplarini temizletcem maksat vakit gecsin
Kızlaaar yarin benim dogum günüm yaş oluyor 33
Rabbimin mucizesi minnak yapacak onu annesiAhahaha hangi markaymış canım ohemen gidip alayım
Cok sagol canim insallah yeni yaşıma girdigim bu ayda sizlere güzel haber verir sizlerden güzel haber alirimYaaa doğum günün kutlu olsun şimdiden canımmmm nice mutlu senelere yeni yaşında Rabbim gönlündekini versin inşallah
Test mi yapicaksinnAhahaha hangi markaymış canım ohemen gidip alayım
İnsallah aminnn canimİyi ki doğdun tatlım, yeni yaşın hep güzellikler mutluluklar getirsin inşallah
İyiki doğdun canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sağlıklı bir bebiş versin sanaCok sagol canim insallah yeni yaşıma girdigim bu ayda sizlere güzel haber verir sizlerden güzel haber alirim
Moralini bozma canım aslinda kan versen belli olurduYaparım da sanki yok ya da bilmiyorum kafam karıştı ya
Net birşey görmeden vermek istemiyorum ya damarlarım ince olduğu için kan verince kolum mos mor oluyorMoralini bozma canım aslinda kan versen belli olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?