- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.901
Mevsim değişikliği olabilir bende çok rahattım ama şu son zamanlardır ateş basması çok malesefAmin kuzumm aminn, seni bilmem ama ben bu ay çok rahatim yaaa öyle böyle değil,sanki kafamin içi bomboş, yok bende ateş basmasi falan yok , Athena alerji mi yapti yoksa mevsim değişikliyindenmi alerjim artdi hapşurmaktan burnum kanadi dünbirde idrara çok gidiyom
Neler yapıyorum neler geçmiyorAhahahha aman aman önce bi ana olalım da deli de oluruz sonravalla kuzum mfk ürünlerini hiç kullanmadığımdan bilmiyorum Sıcak basması da gıcık olur ya cam açsan sabaha kadar donarsın kapatsan yanarsın soğuk soğuk su iç kuzum belki ferahlatır
HahaBenim 6 hissim kuvvetlidir ama kendime gelince 0 frekans
Hadi inşallah maşallahBence son
Evet genelde kuvvetlidir
Rabbim kolaylıklar versin bu ay son olur inşallahSoğuğa yakın giriyorum çıkınca aynı
Neler yapıyorum neler geçmiyordört yıl sonra adamın diline düştüm dün diyor ki bak gör yarın gece sıcak basmayacak rahat uyuyacaksın takviyeler yaptı sana bunu dedi ben ilk başta anlamadım sonra bu gece değerlendirme günü olduğu aklıma geldi eğer bu gece bu şikayet ortadan kalkarsa cidden komik olacak ben böyle kendimi hiç görmemişim
Ahahahahha yanıyorum deseydin iyi değerlendirmeler bebeğiiiiimmm
Kız kocan hakli senin ateşlenme sebebin belliNeler yapıyorum neler geçmiyordört yıl sonra adamın diline düştüm dün diyor ki bak gör yarın gece sıcak basmayacak rahat uyuyacaksın takviyeler yaptı sana bunu dedi ben ilk başta anlamadım sonra bu gece değerlendirme günü olduğu aklıma geldi eğer bu gece bu şikayet ortadan kalkarsa cidden komik olacak ben böyle kendimi hiç görmemişim
Kuuzu sabah 8-8.30 gibi yaparım kızımı okula götürecem ilk tanışma faslını 1 sınıf çok heyecanlıyızKızlarrrr yarın ilk testimiz R raainbow dan geliyormiraclebeyb kuzum sen saat kaç gibi yaparsın galiba en son testiniz benden gelecek
Kaç gündür böyleyim ben Ya ahahahha bu gece gidecem aşko gol olsun inşallah
İnşallah süper gol yapın kalkma 10 dkKaç gündür böyleyim ben Ya ahahahha bu gece gidecem aşko gol olsun inşallaholsun
Abimin düğünü var ben memlekete geldim ovülasyon dayim ama değerlendiremiyorm 3 gün önce değerlendirdik ama zor gibi benim bu ay tüm akrabalarda çocuk soruyor deliriyorum artikKızlaaaar nerdesiniz yaabir türlü denk gelemiyoruz
@mireslMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Childdevelopment @bitliKedi @Veziir @Random3 @sultansultan90 ve diğer kizçeler
Bi o kalmıştıEvet yaa bazen sinir oluyorum kiii,lennnn bu kadar kuvvetlisin bana niye gelince susuyosun zalimin gızı mı oğlumudelirdim yaa bir 6ci hissim kalmıştı onunla da tartışiyorum
İçini ferah tut aşkoHaha
Hadi inşallah maşallah
Tamam canim iyi geceler Allah rahatlık versinİçini ferah tut aşko
Sabah buraya girerim senin için çok kısa
Ben yattım sizi seviyorum kızlar
20-25 dakika kalkmıyorum canım ama daha fazlasına dayanamıyorum kalkıyorumİnşallah süper gol yapın kalkma 10 dk
Yaaa hahahaha sen bari yapma aşko yaKız kocan hakli senin ateşlenme sebebin bellizabahaaa hiç bi şeyin kalmiycak
Ah inşallah canım benim inşallahhh hepimiz bu ay müjdelenelimRabbim kolaylıklar versin bu ay son olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?