Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abimin düğünü var ben memlekete geldim ovülasyon dayim ama değerlendiremiyorm 3 gün önce değerlendirdik ama zor gibi benim bu ay tüm akrabalarda çocuk soruyor deliriyorum artik
Kuzum maalesef kimse düşünceli davranmıyor bu konuda hiç sıkma canını boşver onları Rabbim vereceği zamanı biliyor Olsun kuzum hayırlısı olsun diğer ay daha iyi değerlendirme yaparsınız inşallah Belli olmaz tek bir geceyle de hamile kalan var belki de o üç gün önceki tutmuşta olabilir umudunu yitirme bebeğim

Cidden mi bak buna sevindim geçen 15 dakika sonra sıkıştım wcye gittim dayanamadım sonra pişman oldum acaba kalkmasamıydım diye ahahaha
Ay valla kuzum bende 15-20 dakika anca yatıyorum sonra kalkmam gerekiyor mutlaka çoğu kişi 1-2 saat yatın hatta uyuyun diyor valla ben bazen direk kalkıyorum bile

20-25 dk ne kız usutursun öyle 10 dk gayet yeterlidir kalçanın altinada yastık koy
Bu konunun rekoru eminim bendedir hahahahhaha ilk gebeliğimde tam 15 ay ayağımı her ilişkide en az 1-1.5 saat havada dikiyordum artık ayaklarım uyuşuyor belim kopuyordu yahu ne gülüyorum şimdi. 16. Ay da olmazsa doktor artık aşılama vs başlayacaktı aman nasıl olsa olmazsa bu ay da tedavi olacak diye ilişkiye girdik hop kalktım duşa girdim hop kalktım duşa girdim hatta o ay çok değerlendirme yapmadık bile. Adete yakın test yapıp da iki çizgiyi görünce girdiğim şok unutulamaz testi yaptım evin içinde elimde testle bağırarak koşturuyorum kimse de yok eşim işe gitmişti. Ya sanırım hamileyim diye aradım bağırıyorum ama. Ya ne güzel heyecandı. Şimdi oğlum 4 yaşında ellerinizden öper Rabbim herkese tattırsın. Kardeşi olsun istiyoruz iki aydır deniyoruz ve ben dediğin gibi sadece beş on dakika belimin altına yastık koyuyorum öyle ayak dikmeler yapmıyorum çok konuştum ama konuyu yanlış anlamadımsa ben de bununla ilgili anılarımı paylaşayım dedim

Yaaa Allah veriyorsa olacaksa o oluyor işte maşallah Yastık koyma yada ayak dikme hiç yapmadım ama hemen kalkmayayım diyorum çok duramıyorum işte öyle uyuyam varmış uyuyamam ben huylu insanım hatta ilk korunmayı bıraktığımızda ben bu işi hiç sevemedim demiştim ahahahaha

Ay valla kuzum bende 15-20 dakika anca yatıyorum sonra kalkmam gerekiyor mutlaka çoğu kişi 1-2 saat yatın hatta uyuyun diyor valla ben bazen direk kalkıyorum bile
Aynen öyle kuzum Ya öyle uyuyamam zaten ben huylanıyorum duşa girmek istiyorum korunmayı bıraktığımız ilk zamanlar ben bu işi hiç sevmedim diyordum ahahaha

Çok katılıyorum buna ayakları havaya dikmek felan kramp girerdi bacaklarıma 5-10 dk yatardim kalçama yastık tamam sonra kalkıp çise giderim ve duşa sonra gider uyurdum bu ay öyleydi zaten

Ama kızlar su var yumurtlama günü ve regl gününe kadar sıcak duş karna sıcak birşey koymak iyi değil tutunma oluyorsa sıcak uygulayinca gevşeme oluyor ve tutunamiyor her zaman ılık duş alın ve sakin sıcak birşey karnınıza koymayın. Bu bilgiyi yeni ogrendim ve bu ay dikkat ettim

Evet canım bunu bende duymuştumok sıcak duş,sauna,kaplıcalar falan önerilmiyor

Aynen öyle kuzum Ya öyle uyuyamam zaten ben huylanıyorum duşa girmek istiyorum korunmayı bıraktığımız ilk zamanlar ben bu işi hiç sevmedim diyordum ahahaha
Ahahah duşu kesinlikle almayın diyorlar ama bende rahat edemiyorum canım boşver gerçekten gelecek bir şekilde geliyor hemen kalksanda 1-2 saat yatsan da nasibi varsa geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…