- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.921
Yaaaa üniversiteden mezun olduğu günleri görürsünüz inşallah kuzum hayırlı uğurlu olsunKuuzu sabah 8-8.30 gibi yaparım kızımı okula götürecem ilk tanışma faslını 1 sınıf çok heyecanlıyız
20-25 dk ne kız usutursun öyle 10 dk gayet yeterlidir kalçanın altinada yastık koy20-25 dakika kalkmıyorum canım ama daha fazlasına dayanamıyorum kalkıyorum
Çok duygulaniyorum gerçektenYaaaa üniversiteden mezun olduğu günleri görürsünüz inşallah kuzum hayırlı uğurlu olsunHadi bakalım neredeyse aynı zamanda yaparız
Cidden mi bak buna sevindim20-25 dk ne kız usutursun öyle 10 dk gayet yeterlidir kalçanın altinada yastık koy
Kuzum maalesef kimse düşünceli davranmıyor bu konudaAbimin düğünü var ben memlekete geldim ovülasyon dayim ama değerlendiremiyorm 3 gün önce değerlendirdik ama zor gibi benim bu ay tüm akrabalarda çocuk soruyor deliriyorum artik
Rabbim başarılı bir eğitim hayatı olmasını nasip etsinKuuzu sabah 8-8.30 gibi yaparım kızımı okula götürecem ilk tanışma faslını 1 sınıf çok heyecanlıyız
Benim en fazla 10 dkCidden mi bak buna sevindimgeçen 15 dakika sonra sıkıştım wcye gittim dayanamadım sonra pişman oldum acaba kalkmasamıydım diye ahahaha
Amin canım inşallahRabbim başarılı bir eğitim hayatı olmasını nasip etsinozaman sabah erkenden buradayım
Bu duygular çok güzeldir canım her duygunun yeri bambaşkaÇok duygulaniyorum gerçekten
Ay valla kuzum bende 15-20 dakika anca yatıyorum sonra kalkmam gerekiyor mutlakaCidden mi bak buna sevindimgeçen 15 dakika sonra sıkıştım wcye gittim dayanamadım sonra pişman oldum acaba kalkmasamıydım diye ahahaha
Bu konunun rekoru eminim bendedir hahahahhaha20-25 dk ne kız usutursun öyle 10 dk gayet yeterlidir kalçanın altinada yastık koy
Yaaa Allah veriyorsa olacaksa o oluyor işte maşallahBu konunun rekoru eminim bendedir hahahahhahailk gebeliğimde tam 15 ay ayağımı her ilişkide en az 1-1.5 saat havada dikiyordum artık ayaklarım uyuşuyor belim kopuyordu yahu ne gülüyorum şimdi. 16. Ay da olmazsa doktor artık aşılama vs başlayacaktı aman nasıl olsa olmazsa bu ay da tedavi olacak diye ilişkiye girdik hop kalktım duşa girdim hop kalktım duşa girdim hatta o ay çok değerlendirme yapmadık bile. Adete yakın test yapıp da iki çizgiyi görünce girdiğim şok unutulamaz testi yaptım evin içinde elimde testle bağırarak koşturuyorum kimse de yok eşim işe gitmişti. Ya sanırım hamileyim diye aradım bağırıyorum ama. Ya ne güzel heyecandı. Şimdi oğlum 4 yaşında ellerinizden öper Rabbim herkese tattırsın. Kardeşi olsun istiyoruz iki aydır deniyoruz ve ben dediğin gibi sadece beş on dakika belimin altına yastık koyuyorum öyle ayak dikmeler yapmıyorum çok konuştum ama konuyu yanlış anlamadımsa ben de bununla ilgili anılarımı paylaşayım dedim
Aynen öyle kuzum Ya öyle uyuyamam zaten ben huylanıyorum duşa girmek istiyorum korunmayı bıraktığımız ilk zamanlar ben bu işi hiç sevmedim diyordum ahahahaAy valla kuzum bende 15-20 dakika anca yatıyorum sonra kalkmam gerekiyor mutlakaçoğu kişi 1-2 saat yatın hatta uyuyun diyor valla ben bazen direk kalkıyorum bile
Aman öyle valla napalım kesmetse o o saniyede olur bir damla ile bile nasip işi amanBenim en fazla 10 dkbu ay bir kere 10 dk uzandım sadece diğer günler kalktım valla artık gına geldi yatsam olmuyor kalksam olmuyor diye
Amin canım benimBu duygular çok güzeldir canım her duygunun yeri bambaşkaİnşallah eğitim hayatı boyunca başarılarına başarılar katar minik prenses
Çok katılıyorum buna ayakları havaya dikmek felan kramp girerdi bacaklarımaBu konunun rekoru eminim bendedir hahahahhahailk gebeliğimde tam 15 ay ayağımı her ilişkide en az 1-1.5 saat havada dikiyordum artık ayaklarım uyuşuyor belim kopuyordu yahu ne gülüyorum şimdi. 16. Ay da olmazsa doktor artık aşılama vs başlayacaktı aman nasıl olsa olmazsa bu ay da tedavi olacak diye ilişkiye girdik hop kalktım duşa girdim hop kalktım duşa girdim hatta o ay çok değerlendirme yapmadık bile. Adete yakın test yapıp da iki çizgiyi görünce girdiğim şok unutulamaz testi yaptım evin içinde elimde testle bağırarak koşturuyorum kimse de yok eşim işe gitmişti. Ya sanırım hamileyim diye aradım bağırıyorum ama. Ya ne güzel heyecandı. Şimdi oğlum 4 yaşında ellerinizden öper Rabbim herkese tattırsın. Kardeşi olsun istiyoruz iki aydır deniyoruz ve ben dediğin gibi sadece beş on dakika belimin altına yastık koyuyorum öyle ayak dikmeler yapmıyorum çok konuştum ama konuyu yanlış anlamadımsa ben de bununla ilgili anılarımı paylaşayım dedim
Evet canım nasip bu işler ister sabaha kadar uyu kalkmaAman öyle valla napalım kesmetse o o saniyede olur bir damla ile bile nasip işi aman
Evet canım bunu bende duymuştumok sıcak duş,sauna,kaplıcalar falan önerilmiyorAma kızlar su var yumurtlama günü ve regl gününe kadar sıcak duş karna sıcak birşey koymak iyi değil tutunma oluyorsa sıcak uygulayinca gevşeme oluyor ve tutunamiyor her zaman ılık duş alın ve sakin sıcak birşey karnınıza koymayın. Bu bilgiyi yeni ogrendimve bu ay dikkat ettim
AhahahAynen öyle kuzum Ya öyle uyuyamam zaten ben huylanıyorum duşa girmek istiyorum korunmayı bıraktığımız ilk zamanlar ben bu işi hiç sevmedim diyordum ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?