- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.881
Ay inşallah gelmez reglBende tık yok bugündisardaydim aha geldi dedim lavaboya kostum yok bişi akıntı beyazımsı
Şükür canim iyiyim canın sağ olsun sorun değilÇok şükür iyiyim seni sormalı canım
Mesajları göremiyorum bazen ya KB
Bence varBebek yoksa denerim varsa düşer yavrucuğum
Bu kadar erken ola bilirmi ki?adetin 10. GünüYumurtlama zamanı olabilir mi canim
Tam benŞükür canim iyiyim canın sağ olsun sorun değilsuşi patlaması yaşıyorum şuan dümdüz kaldimm kanepede nəfəs alamiyorum resmen
Sabah olmasaydi ağrım idrar tutduğum için sanacaktimKuzum yumurtlaman yakınsa ondanda olabilir
Ay inşallah gelmez reglAkşam 7-8 civarı benimde adet ağrım oldu ama çok fena hatta sabaha çıkamam galiba dedim ama şuan yok bitti
Bende 10 11 bazenBu kadar erken ola bilirmi ki?adetin 10. Günü
Ben nedense hiç hissetmem yumurtlamayı yada dikkat etmem o da olabilirYumurtlama zamanı olabilir mi canim
Altıncı hissin kuvvetli miBence varmehrunnisa da çok hissetmiştim demiştim ki ona ikimizden birinde tuttu
Bu ay sensin o bence
Ahahahha aman aman önce bi ana olalım da deli de oluruz sonraValla sorma 46 raporunu verecekler elimize sizden ana değil deli olur anca diyecekler diye çok tırsıyorumof beni yine ateşler basıyor kızlar Ya bu mfk ürünleri bana geceleri ateş bastırıyor onu farkediyorum sabaha karşı uyuyorum resmen ateş basıyor yastık yatak bana alev gibi geliyor uyku bile uyuyamaz oldum dün başım ağrıyordu hemen uyurdum sıcak basmasından uyuyamadım eşim dalga geçiyor hormonlar tavan heralde diyor ama öyle değil Ya sıcak yani buram buram sıcak ki kaç gündür havalar serin ve yağmurluydu
Afiyet olsun canim,bende alemi birbirine katdm yaa midem konuşsa her halde küfürler yağdırird banaTam benbende makarna salatası kahve ve sigara karıştırıp bi köşeye yattım
Regl başlangıcın 11-18 arası olurmuş normalde daha erken veya geç olanlarda varBen nedense hiç hissetmem yumurtlamayı yada dikkat etmem o da olabilir
Benim bir kere olmuştu canım olur yaniBu kadar erken ola bilirmi ki?adetin 10. Günü
Yillardir 32-32günde bir adet göruyorum, doğumdan önce 28 günde bir olurdum, sonra döngüm değiştiBende 10 11 bazen
Döngüm 28
Bence olabilir
Bence sonAltıncı hissin kuvvetli miamin inşallah bu ay son olsun
Benim 6 hissim kuvvetlidir ama kendime gelince 0 frekansAltıncı hissin kuvvetli miamin inşallah bu ay son olsun
Sesli güldümBenim 6 hissim kuvvetlidir ama kendime gelince 0 frekans
Evet yaa bazen sinir oluyorum kiii,lennnn bu kadar kuvvetlisin bana niye gelince susuyosun zalimin gızı mı oğlumuSesli güldümaynı ben
Soğuğa yakın giriyorum çıkınca aynıIlık duşa gir rahatlarsin ben öyle yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?