Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne biliyim diyorum ya demek ki ben konuyu yanlış anladım valla bana da saçma gelmişti ben beyaz tenliyim her damarım belli oluyor bende anlayamam yani bu bebeler bizi ne hallere düşürdü
Valla sorma 46 raporunu verecekler elimize sizden ana değil deli olur anca diyecekler diye çok tırsıyorum of beni yine ateşler basıyor kızlar Ya bu mfk ürünleri bana geceleri ateş bastırıyor onu farkediyorum sabaha karşı uyuyorum resmen ateş basıyor yastık yatak bana alev gibi geliyor uyku bile uyuyamaz oldum dün başım ağrıyordu hemen uyurdum sıcak basmasından uyuyamadım eşim dalga geçiyor hormonlar tavan heralde diyor ama öyle değil Ya sıcak yani buram buram sıcak ki kaç gündür havalar serin ve yağmurluydu

Nasılsin aşko?bizim seninle ayni galiba ilişki günlerimiz

Yumurta geliştirici içiyorsan ateş basması olur ben kullanınca duvarlara yapışyordum serin diye menopoza girmiş gibi

Kizlar yaa sabahdan beri tuhaf ağrım var çözmüş değilim sabah adet ağrısı gibi belimde ağrılar vardi, öglen bir saata yakin trafikte kaldim çişimi tutmak bihal etdi benipatlayacak gibiydim ,eve geldikten sonra daha da artdi ağrım
Anlamadim böbrek ağrısımi yoksa bel ağrısı mi

Yumurta geliştirici içiyorsan ateş basması olur ben kullanınca duvarlara yapışyordum serin diye menopoza girmiş gibi
Valla o kadar çok şey varki hangisi yapıyor bana bunu bilmiyorum ama tam dediğin gibiyim odanın camıyla karşı odadanın balkon kapısını açıp ceyrana veriyorum adam üşüdüm hava soğuk diyor ben alev alev

Kuzum yumurtlaman yakınsa ondanda olabilir

Ahahaha galiba ve inşallah Eylül sonu aynı gün çift çizgi görelimmm dışarıda rüzgar esiyor bana çok sıcak içten içe ateşler basıyor onun dışında iyiyim sen nasılsın canım
Amin kuzumm aminn, seni bilmem ama ben bu ay çok rahatim yaaa öyle böyle değil,sanki kafamin içi bomboş, yok bende ateş basmasi falan yok , Athena alerji mi yapti yoksa mevsim değişikliyindenmi alerjim artdi hapşurmaktan burnum kanadi dünbirde idrara çok gidiyom

Yumurtlama zamanı olabilir mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…