- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.861
Sen gebesin aşko bak demedi demeBende tık yok bugündisardaydim aha geldi dedim lavaboya kostum yok bişi akıntı beyazımsı
Valla sorma 46 raporunu verecekler elimize sizden ana değil deli olur anca diyecekler diye çok tırsıyorumAy ne biliyim diyorum ya demek ki ben konuyu yanlış anladım valla bana da saçma gelmişti ben beyaz tenliyim her damarım belli oluyor bende anlayamam yani bu bebeler bizi ne hallere düşürdü
Naiin gitmee5 dk buraya girdim delirdim
Hadi kovun beni
Senin yüzünden içtim şimdi
Değiştir aşko değiştir de daha çok içeyim
Yarın olsun artık dayanamıyorumSen gebesin aşko bak demedi deme
Nasılsin aşko?bizim seninle ayni galiba ilişki günlerimizGöbüşümüzde yok ama içimizde bir çocuk var ve bu çok iyi geliyor bence bizehaber yok valla yarına test yapacak arkadaşlar var inşallah onlardan güzel haberler alırız ben değerlendirme dönemlerindeyim henüz yumurtlamadım 3-2-3-2 ile gidiyoruz bu ay yine
NaiinnNaiin gitmeeafiyet olsun aşko benimde istedi bak şimdi
Atla arabaya hemencik luna parkı bulYarın olsun artık dayanamıyorum
Yumurta geliştirici içiyorsan ateş basması olur ben kullanınca duvarlara yapışyordum serin diye menopoza girmiş gibiValla sorma 46 raporunu verecekler elimize sizden ana değil deli olur anca diyecekler diye çok tırsıyorumof beni yine ateşler basıyor kızlar Ya bu mfk ürünleri bana geceleri ateş bastırıyor onu farkediyorum sabaha karşı uyuyorum resmen ateş basıyor yastık yatak bana alev gibi geliyor uyku bile uyuyamaz oldum dün başım ağrıyordu hemen uyurdum sıcak basmasından uyuyamadım eşim dalga geçiyor hormonlar tavan heralde diyor ama öyle değil Ya sıcak yani buram buram sıcak ki kaç gündür havalar serin ve yağmurluydu
Hoş geldinnnn tatllimmm nasilsin?Kızlarrr ben geldimmmmm
Oy ben korkarımAtla arabaya hemencik luna parkı bul
Bak bu tedaviyi sana doktor bile vermez benim gibi
Ahahaha galibaNasılsin aşko?bizim seninle ayni galiba ilişki günlerimiz
Valla o kadar çok şey varki hangisi yapıyor bana bunu bilmiyorum ama tam dediğin gibiyim odanın camıyla karşı odadanın balkon kapısını açıp ceyrana veriyorum adam üşüdüm hava soğuk diyor ben alev alevYumurta geliştirici içiyorsan ateş basması olur ben kullanınca duvarlara yapışyordum serin diye menopoza girmiş gibi
Kuzum yumurtlaman yakınsa ondanda olabilirKizlar yaa sabahdan beri tuhaf ağrım var çözmüş değilimsabah adet ağrısı gibi belimde ağrılar vardi, öglen bir saata yakin trafikte kaldim çişimi tutmak bihal etdi beni patlayacak gibiydim ,eve geldikten sonra daha da artdi ağrım
Anlamadim böbrek ağrısımi yoksa bel ağrısı mi
Ilık duşa gir rahatlarsin ben öyle yapıyordumValla o kadar çok şey varki hangisi yapıyor bana bunu bilmiyorum ama tam dediğin gibiyim odanın camıyla karşı odadanın balkon kapısını açıp ceyrana veriyorum adam üşüdüm hava soğuk diyor ben alev alev
Çok şükür iyiyim seni sormalı canımHoş geldinnnn tatllimmm nasilsin?
Amin kuzumm aminn, seni bilmem ama ben bu ay çok rahatim yaaa öyle böyle değil,sanki kafamin içi bomboş, yok bende ateş basmasi falan yok , Athena alerji mi yapti yoksa mevsim değişikliyindenmi alerjim artdi hapşurmaktan burnum kanadi dünAhahaha galibave inşallah Eylül sonu aynı gün çift çizgi görelimmm dışarıda rüzgar esiyor bana çok sıcak içten içe ateşler basıyor onun dışında iyiyim sen nasılsın canım
Bebek yoksa denerim varsa düşer yavrucuğumAt kendini kız
Bak bu tedavi çok iyi
Yumurtlama zamanı olabilir mi canimKizlar yaa sabahdan beri tuhaf ağrım var çözmüş değilimsabah adet ağrısı gibi belimde ağrılar vardi, öglen bir saata yakin trafikte kaldim çişimi tutmak bihal etdi beni patlayacak gibiydim ,eve geldikten sonra daha da artdi ağrım
Anlamadim böbrek ağrısımi yoksa bel ağrısı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?