- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.961
Aşkooooo bu silik değil resmen çizgi ilk bebiş denediğim aylarda bende bundan yaptım hiç bişey çıkmamıştıM mucizeOlduMucizemmm16 Lale95 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
M mucizeOlduMucizemmm16 Lale95 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
Ciddimisin silik değilmi bu ay oturdum ağlıyorum inşallah gerçektir yaaAşkooooo bu silik değil resmen çizgi ilk bebiş denediğim aylarda bende bundan yaptım hiç bişey çıkmamıştıyaaaa çok güzel Tebrik ederim kuzum HAMİLESİİİİNNNN Rabbim sağlıcakla tutunmasını ve sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin kan vermeni öneririm batında geçtiğine göre
20 dk oldu şuan görüntü bu dahada belirginleşmedi ay kabullennemiyorum vardır demiAllahım ya bakmalara doyamadım ben buna aşırı mutlu oldum aşırı heyecanlandım bana çıkmış gibi ayyy canım benim senin adına çook sevindim bunu gördüğüme ayrı sevindim durgularım karıştı yerimmm beee işte bu ya
Bu gözler ne silikler ne gölgeler gördü böyle pespembe çizgiye silik demek hakaretCiddimisin silik değilmi bu ay oturdum ağlıyorum inşallah gerçektir yaane yazcagımı bile şaşırdım ben şuan Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Daha çok yeni olduğu İçin bu şekilde çıkması normal kuzum ama bariz çizgi Yani20 dk oldu şuan görüntü bu dahada belirginleşmedi ay kabullennemiyorum vardır demi
Ay sevinçten ağlıyorum gerçek mi inanamıyorum bir yıl oldu çünkü artık olmıcak herhalde diye bırakmıştımBu gözler ne silikler ne gölgeler gördü böyle pespembe çizgiye silik demek hakaretsen bu gün git kan ver aşko ağla ama sevinçten ağla
Gerçekten miDaha çok yeni olduğu İçin bu şekilde çıkması normal kuzum ama bariz çizgi Yanikafanda soru işareti kalmaması İçin kan vermen daha güzel olur canım benim insan inanamıyorum anlıyorum seni
Aşko sağlık ocağıda alıyor kan ama sonucu bir gün sonra çıkıyor ben şüphelendiğimde özel hastaneye gittim kadın doğuma en fazla 1.5 saatte sonuç çıkıyorAy sevinçten ağlıyorum gerçek mi inanamıyorum bir yıl oldu çünkü artık olmıcak herhalde diye bırakmıştım
Gerçekten mipeki sağlık ocakları bakmıyor demi sadece hastaneler bakıyor ben daha önce hiç kan vermedim de
Ay aşkoo annemle çalışıyorum anlar pat diye hastaneye gitsem kesinleşmesende söyleyemem özellerin acili bakar mı akşamAşko sağlık ocağıda alıyor kan ama sonucu bir gün sonra çıkıyor ben şüphelendiğimde özel hastaneye gittim kadın doğuma en fazla 1.5 saatte sonuç çıkıyorsen gitte nereye gidersen git testi göster hepsi kan alır her türlü
Kız sen akşama kadar şişir kafamı sabahım güzelleşiyor sor sorAy aşkoo annemle çalışıyorum anlar pat diye hastaneye gitsem kesinleşmesende söyleyemem özellerin acili bakar mı akşamkafanı şişirdm sabah sabahta hakkını helal et
Ayy hemen akşam en yakın özel acile o zaman hatta eşime söyler giderim ben bu heyecanl araba falan kullanamam eşime nasıl söylesem acabaKız sen akşama kadar şişir kafamı sabahım güzelleşiyor sor sorözelin acilde alıyor evet kuzum
Bence biraz rahatsızım acile gidelim de ama ne olduğunu söyleme kan sonucu çıkınca şok olsunAyy hemen akşam en yakın özel acile o zaman hatta eşime söyler giderim ben bu heyecanl araba falan kullanamam eşime nasıl söylesem acabaay iki gün önce hayalini kurup aman saçmalama bi senedir boş boş kurup duruyorsn nasıl söyliceğini diyodm
Kiiiz sen hamilesinnnnnn,M mucizeOlduMucizemmm16 Lale95 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
Anlamaz o kandan anca testi görünce anlar saf acık kocam o konuda neyine baktırcan turp gibisin derBence biraz rahatsızım acile gidelim de ama ne olduğunu söyleme kan sonucu çıkınca şok olsunbu arada akşam kan almaları İçin gündüz gelemiyorum işten dolayı diyebilirsin yada midem bulanıyor de direkt yapar ahahaha
Teşekkür ederim kuzummm Ayy inşallah kuzummm inşallaaah doktor hamilesn demeden inanamıcam galiba ama siz hamilesin dedikçe ağlıyorumKiiiz sen hamilesinnnnnn,tebrikler kuzummmmmmm nihayett yaa çok şükür
@partalina_ @miresl @ad000Lale95 @Cgh @mavilihayat00 @Random3 @sevdaluk1911 güzellerim yeni batlarınızı yazar mısınız güncelliyim listeyi çiçekleri kaldırdım kalıcıyız malum ❤❤
@Veziir bebeğim sen nasılsın iyi misin?
Agla canim aglaa hak etdin mutluluk göz yaşı bunlarTeşekkür ederim kuzummm Ayy inşallah kuzummm inşallaaah doktor hamilesn demeden inanamıcam galiba ama siz hamilesin dedikçe ağlıyorumrabbim hepimize nasp etsinnn
Ahahaha ozaman direkt çocuğu doktora götürmemiz lazım de bizim çocuğumuz mu var der bi kalır sonrada testi göster bombaaaaaAnlamaz o kandan anca testi görünce anlar saf acık kocam o konuda neyine baktırcan turp gibisin deröyle dicem izin almadım işyerinden bu testi yaptım yarın içinde izin vermediler bakabilir miyiz kan değerine dicem yani kafayı toplar bulurum bi yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?