- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.001
Amin tatlim inşaallah, çok şükür bekleyişin mutluluğa dönüştü akşam patlat bi test dahaİnşallah kuzum inşallah bebiştir çok bekledikrabbim isteyen herkesi en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah
Bekliyorum simdii
Yaaaa bende inanmak istiyorumda test yanlışsa diye çok korkuyorumAllah'ımmmmm buliyordummmm
Güzel haber ver lütfenBekliyorum simdii
Ne demek canım bizide haberdar etBen akşm eve giderken bi test alaym başka marka onda da böyle çizgi çıkarsa eşirm söyleyip acile gideyim barisağol kuzum
Var canım var tebrik ederim20 dk oldu şuan görüntü bu dahada belirginleşmedi ay kabullennemiyorum vardır demi
Ayyy ben kaçırmışım hamile misin?Ama bu aralar köpeğimi aşıya götürüyorum diye 4 de çıkıyorum işyerine bi özel hasttane çok yakın oraya 4.15 e randevu var bitane doktora ona randevumu aldam acaba o saate verdiğim kan çıkarmı ertesi güne mi kalır acaba
Ay kuzum dayanamadım yakın hastaneden 12.15 e randevu var aldm annemede öğlen arkdşlarşa yemeğe çıkcaz dedimNe demek canım bizide haberdar et
Ayy teşekkür ederim kuzum öğlen kan vercem bakalm inşallah o zamaninancamVar canım var tebrik ederim
Ay galiba bilmiyorumki kan vermeden inanamıcam galiba ben gece gitcektm bekleyemicem öğlen yemeğe diye çıkıp özelde kan vercemAyyy ben kaçırmışım hamile misin?Gözünüz aydın canım benim, sağlıkla ilerlesin inşallah çoook sevindim. Koooş kan ver ya, ben olsam gece acile gider verirdim
Oh be taş olsa çatlar çok iyi yapmışsın ben işten dolayı diye bişey diyemedim ama erken Alman iyi oldu benim şuan çift çizgi çoksa gözüm işi görmez uça uça giderim ahahahaAy kuzum dayanamadım yakın hastaneden 12.15 e randevu var aldm annemede öğlen arkdşlarşa yemeğe çıkcaz dedimduramıcam akşama kadar
Ayy teşekkür ederim kuzum öğlen kan vercem bakalm inşallah o zamaninancam
Ay galiba bilmiyorumki kan vermeden inanamıcam galiba ben gece gitcektm bekleyemicem öğlen yemeğe diye çıkıp özelde kan vercem
İkisinde de cizgiii vaarrEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyimLale95 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Yaaaa hastayım size şuannnnEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyimLale95 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Allahim yaa ne güzel gün bugünEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyimLale95 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
AminnnnYaaaa hastayım size şuannnnne bereketli bir ay Maşallah yerim kız senin o daha yeni oluşan bebişinin görünür silik çizgisiniiiii Rabbim sağlıcakla tutunup sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah
Sende hemen kan vermeye ay şükürler olsun bide şimdi buna ağladımEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyimLale95 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Kız bende 12 ye kdar çatlıcam belliOh be taş olsa çatlar çok iyi yapmışsın ben işten dolayı diye bişey diyemedim ama erken Alman iyi oldu benim şuan çift çizgi çoksa gözüm işi görmez uça uça giderim ahahaha
Aglaaa kalbimm aglaaaSende hemen kan vermeye ay şükürler olsun bide şimdi buna ağladımsağlıklı gebelik olsun
Amiin amiiin hepimizin kulakları bebişlerimizle dolsun artık çok bekledikAllahim yaa ne güzel gün bugünçok şükür kuzum yaa gözünüz aydin olsun çok sevindim adınıza gerçekten
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
AhahahAglaaa kalbimm aglaaa
Ahahaha biz bu günler için burdayız ya ne bi başınası normalde asla bu o kadar erken uyanmazdım bi uyandım girdim hemen gördüm seniAhahahkız siz olmasanız napardım sabah sabah bi başıma bilmem hepiniz iyiki varsınız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?