- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.021
Ahahaha biz bu günler için burdayız ya ne bi başınası normalde asla bu o kadar erken uyanmazdım bi uyandım girdim hemen gördüm seni
Ayyy buda pozitiiiiiffff@mucizeyimbenMucizemmm16 Lale95 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
Ayy gerçekten iyiki varızz beeAhahahkız siz olmasanız napardım sabah sabah bi başıma bilmem hepiniz iyiki varsınız valla
Teşekkür ederimmm iyiki varsınİkisinde de cizgiii vaarrcok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah harika bi haber buu
Biliyordum biliyordummmmm@mucizeyimbenMucizemmm16 Lale95 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
Evet Allah tarafından senin için uyandırıldımsen bana destek olmak için uyanmışsın meğer sabahın köründe
Yaaaaa bebeğiiiiimmm çok sevindiiiiimmmm resmen besbelli kendini belli etmiş minnakEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyimLale95 @melek076 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Dimi ya sanki test benim elimde çift olmuş gibi bu kızlar bizi bugün neşelendirdi topiğe can geldiAyy gerçekten iyiki varızz beesizin adina o kadar sevindim kii içimde kocaman mutluluk dolaşıyorum evin ortasında
Yaaaa hastayım size şuannnnne bereketli bir ay Maşallah yerim kız senin o daha yeni oluşan bebişinin görünür silik çizgisiniiiii Rabbim sağlıcakla tutunup sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım hepiniz kalın inşallah kan kaldı şimdiAllahim yaa ne güzel gün bugünçok şükür kuzum yaa gözünüz aydin olsun çok sevindim adınıza gerçekten
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Kız sabah sabah kosturuyorumSende hemen kan vermeye ay şükürler olsun bide şimdi buna ağladımsağlıklı gebelik olsun
Kızlar yeni gelebildim ama benden müjde gelmiyor maalesef negatif
Çok şükürYaaaa hastayım size şuannnnne bereketli bir ay Maşallah yerim kız senin o daha yeni oluşan bebişinin görünür silik çizgisiniiiii Rabbim sağlıcakla tutunup sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah
Yaaaaa biliyorum bu haberiEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyimLale95 @melek076 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Canım yaTeşekkür ederimmm iyiki varsın
Ayy pozitif demiiiiAyyy buda pozitiiiiiffffmaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah bugün ne güzel haberler aldık böyle
Bizde sizi için sevinelim artık noluurrr allahım hamileysem doktor evet hamilesn derse hepinize hergün dua etcem vallaAyy gerçekten iyiki varızz beesizin adina o kadar sevindim kii içimde kocaman mutluluk dolaşıyorum evin ortasında
Teşekkür ederim kuzum benimYaaaaa bebeğiiiiimmm çok sevindiiiiimmmm resmen besbelli kendini belli etmiş minnakHayırlı uğurlu olsun kuzummmmm
Pozitif canım evet kan verince kesinlesecekAyy pozitif demiiiikan verene kadar havalara uçmcam test yanlşsa diye çok korkuyorum rabbim hepimize nasip etsn
Olsun kuzum hayırlısı olsun belli olmaz adet gelene kadar umut var dur bakalım
Yarın veririm büyük ihtimalle kuzumYaaaaa biliyorum bu haberiçok sevindim hadi artık git kan vermeye
Şimdi kan vermek kaldı sağlıkla ilerler inşallahCanım yaaylarca topik topik dolaştık sonunda mutlu haberleri aldık şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?