- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.041
Amin canım benim Allah razı olsunÇok şüküramin kuzum amiiinnn. Darısı sizin başınıza en kısa zamanda bu ay çok güzel sizde geleceksiniz o güzel haberlerle gönülden dua ediyorum her zaman
İnşallah ya bugun gerçekten güzel başladık güne sayenizdeYarın veririm büyük ihtimalle kuzumteşekkür ederim darısı başına insallah
Şimdi kan vermek kaldı sağlıkla ilerler inşallah
Benim 20 Eylül kuzum ama bu ay imkansız çünkü ilişki falan olmuyor.@partalina_ @miresl A ad000 @Lale95 @Cgh @mavilihayat00 @Random3 @sevdaluk1911 güzellerim yeni batlarınızı yazar mısınız güncelliyim listeyi çiçekleri kaldırdım kalıcıyız malum❤❤
@Veziir bebeğim sen nasılsın iyi misin?
Ne zaman verceksin kanıYarın veririm büyük ihtimalle kuzumteşekkür ederim darısı başına insallah
Biliyordum biliyordummmmmhayırlı uğurlu olsun aşkımmmmm ay çok duygulandım
Evet Allah tarafından senin için uyandırıldımben buna hep inanırım hiç bişey tesadüf değildir herşeyin bir nedeni vardır iyiki uyanmışım sabahım günüm güzelleşti sayende resmen
Pozitif canım evet kan verince kesinlesecekamiinn Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kız ne yarını nasıl dayanacaksın ben akşamı bekleyemedim öğlen gitcemYarın veririm büyük ihtimalle kuzumteşekkür ederim darısı başına insallah
Yaaaa muhteşem çok sevindim güne güzel başladık güzel devam etsin inşallahEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyim@Lale95 @melek076 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Bende hamileyim kiz 9 haftalıkhepinize nasip olsun bebiş dolsun buralar
Kuzum kırmızıalrı görene kadar umudumuz var unutma
Hiçbir belirtim yok canım vallahi şuan bomboşum hatta adet öncesi sivilcem çıktı sanırım bende de olmadı :/Bilmiyorum ya çok regl olacakmış gibi hissediyorum ben bu ay çok güzel değerlendirmiş olmama rağmen pek inancım yok belirti olarak da regl öncesi belirtilerim var kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve büyümesi,su gibi akıntı falan senin ne belirtilerin var canım
HahahahhahaEvet cidden bürün akrobasi hareketlerini öğrendik bu sayedeyakındır olsun diye amuda kalkıcaz ayak dikmenin bir üst seviyesi olarak
Teşekkür ederim kuzum
Evet kız biliyorum genel yazdım onuBende hamileyim kiz 9 haftalık
Yaa çok şükür dedim bu süreci beraber yaşıcaz diye, sıra diğer arkadaşlar daTeşekkür ederim kuzumHerkese nasip olsun
Evet kız biliyorum genel yazdım onusenin bebişe yetiştik İnşallah bizde
Ovulasyon testi yaptın mı peki yumurtlama biliyo musun benim yumurtlama 26sinda çatlama 28inde oldu acaba reglim erken gelir miHiçbir belirtim yok canım vallahi şuan bomboşum hatta adet öncesi sivilcem çıktı sanırım bende de olmadı :/
Bakalım kuzum bat bugün eğer gecikirsem tekrarlarım bakalımOlsun kuzum hayırlısı olsun belli olmaz adet gelene kadar umut var dur bakalım
Evet evet onlarda da görelim çiftleri bebişlensin buralar ben sadece kan sonucunu görüp sağlıklı gebelik oldugunu öğrenene kadar sakin kalmaya çalışıyorum kimyasalı var bişeyi var vs vs allah korusundaYaa çok şükür dedim bu süreci beraber yaşıcaz diye, sıra diğer arkadaşlar da
İnşallah kuzucummmKuzum kırmızıalrı görene kadar umudumuz var unutma
İlk zamanlar biraz stresli geçiyor ama Allah'ın izniyle güzel ilerlicek içiniz rahat olsunEvet evet onlarda da görelim çiftleri bebişlensin buralar ben sadece kan sonucunu görüp sağlıklı gebelik oldugunu öğrenene kadar sakin kalmaya çalışıyorum kimyasalı var bişeyi var vs vs allah korusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?