- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.301
Amin canım. İnan çok bilmiyorum bu konuyu. Ne desem yalan olur. Yardımcı olamadığım için üzgünümAllah razi olsun canim. Allah'ım herkezin goblune gore hayirlisini nasip etsin. Pazartesi gunu betam 390 cikmisti progesteron hormonu 6.28 cikmis dusuk mu ne demek oluyor?
Bende bilemiyorum doktor simdilik ilaca grek yok pazartesi tekrar bakicaz dediAmin canım. İnan çok bilmiyorum bu konuyu. Ne desem yalan olur. Yardımcı olamadığım için üzgünüm
Yok benim göğüslerimde birşey ama kasıklarm ağrıyor benim ve dünde bugünde inanlmaz gaz sıkışmaso gibi bişi var anlmadım
11 çıktı gebe degilsin dediYav yok mu daha haber
Valla kuzum bu aşamayla hiç tanışmadım bile yanlış bilgilendirmek istemem keşke yardımcı olabilseydmKizlar pik olacak gibi R raainbowfnd_50 Mucizemmm16 ucge @Marulkafakz @bitliKedi R Random3 M mucizeOldu
Ne demek gebe değilsin bugün ben doktora 62 az diyince 10 üstünü gebelik sayıyoruz dedi basıl gebe değilsin beni çıldırtmak mı istiyor o kişi11 çıktı gebe degilsin dedi
Onu verdigim gun beta 390 di. Doktor ilaca gerek yok. Pazartesi tekrar bakalim dedi. İki farkli dojtora es zamanli gidiyorum canim. İkiside pazartesi dedi. Tabi bu zaman surecinde kanama sanci vs olursa direk hastaneye geliyorsun dedilerKuzum çok düşük progesteron versin sana doktor tutunmaya yardımcı olmak için
5 uzeri gebelik doye biliyorum canim. Cokk yeni iki gun sonra tekrar kan ver bence11 çıktı gebe degilsin dedi
Ben testlerden hic kullanmadim canim her hangi bir bilgim yok maalesefKizlar pik olacak gibi R raainbowfnd_50 Mucizemmm16 ucge @Marulkafakz @bitliKedi R Random3 M mucizeOldu
Valla kuzum bu aşamayla hiç tanışmadım bile yanlış bilgilendirmek istemem keşke yardımcı olabilseydm
Ay ne bilim canımı sıktı modum düştü şuan5 uzeri gebelik doye biliyorum canim. Cokk yeni iki gun sonra tekrar kan ver bence
Haber et canım inşallah birşey olmazOnu verdigim gun beta 390 di. Doktor ilaca gerek yok. Pazartesi tekrar bakalim dedi. İki farkli dojtora es zamanli gidiyorum canim. İkiside pazartesi dedi. Tabi bu zaman surecinde kanama sanci vs olursa direk hastaneye geliyorsun dediler
Pek iyi olduğum söylenemez canım regl oldum bu gün 3. Günüm sonraki bat 4 Ekim@partalina_ @miresl @ad000 @Lale95 @Cgh @mavilihayat00 R Random3 @sevdaluk1911 güzellerim yeni batlarınızı yazar mısınız güncelliyim listeyi çiçekleri kaldırdım kalıcıyız malum❤❤
Veziir bebeğim sen nasılsın iyi misin?
9 ağustosta düşük yaptım canım. Sorun olduğunu sanmıyorum, kürtajdan sonra kanama olmuyor çoğunlukla ama yine de kontrol amaçlı gidebilirsin istersenDüşüğün ne zaman olmuştu? Ben 8 ağustosta kürtaj oldum ama hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım o da negatif. Acaba doktora gitmeli miyim bi sıkıntı olabilir mi fikri olan var mıdır?
Ahan da yarın pikKizlar pik olacak gibi R raainbowfnd_50 Mucizemmm16 ucge @Marulkafakz @bitliKedi R Random3 M mucizeOldu
Allah Allah o zaman niye 5 gibi bir değer koyuyorlar bu değerin üstü niye hamile sayılıyor 11 neye dayanarak hamile sayılmıyor11 çıktı gebe degilsin dedi
Yarın olabilir bende öyle oluyor geneldeKizlar pik olacak gibi R raainbowfnd_50 Mucizemmm16 ucge @Marulkafakz @bitliKedi R Random3 M mucizeOldu
Evet bu ay çalışcezAhan da yarın pikhadi bakalım çalışkan arılar durmak yok
Tamam kuzum benimde aynı 3. Günüm üzülme kuzumPek iyi olduğum söylenemez canım regl oldum bu gün 3. Günüm sonraki bat 4 Ekim
Evet Aşko değerlendir benceKizlar pik olacak gibi R raainbowfnd_50 Mucizemmm16 ucge @Marulkafakz @bitliKedi R Random3 M mucizeOldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?