- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.341
Saldım bebeğim bişey olucaksa zaten önüne geçemiyoruz nasip hep birlikte güzel şeyler yaşayalım görelim inşallah yaKara bulutlar bi geldi mi gitmiyor be. Güzel düşün sal negatif enerjileri
Yaaa günün ikinci güzel haberiEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyim@Lale95 M melek076 @000umutlu000 R raainbow @fnd_50 Mucizemmm16 @Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Yaa tabii ekşın dıkşın demesi kolayYa bence zaten döngünün 10. Ve 15. Günleri arasını boş geçmeyeceksin sperm problemi yoksa ekşınlar dıkşın oluyor bi şekilde
Gayette gebelik benimki de 16 çıkmıştı. Kendi doktorum önemli olan iki katı artması dedi, iki katı arttığı sürece bir sorun yok11 çıktı gebe degilsin dedi
Mesajını yeni gördüm bebeğim afedersin ☹Oyyy kuzum benim inşallah inşallah aynen bende umudumu kesmedim henüznerelerdeydin özlettin Eşin nasıl oldu kuzum parmağı nasıl
Yazın iyi de kışın gıcık beeeee zaten insanın üşümekten sevişesi gelmiyor bir de üst üste olunca tırt işteYaa tabii ekşın dıkşın demesi kolaybu bile zorladı beni valla olmuyor öyle üst üste yaa bu bebeler bizi sevişmekten soğutacak
Ben artık hiç istemiyorum valla yeter be yeter diyip bırakcam az kaldıYaa tabii ekşın dıkşın demesi kolaybu bile zorladı beni valla olmuyor öyle üst üste yaa bu bebeler bizi sevişmekten soğutacak
BencedeğğYazın iyi de kışın gıcık beeeee zaten insanın üşümekten sevişesi gelmiyor bir de üst üste olunca tırt işte
Kürtajdan sonra 6 gün falan lekelenme tarzı kanamam oldu zaten ama 30 gün oldu ben adetimin gelmemesinin sorun olmasından korktum, en iyisi 1 hafta daha bekleyip doktora gideyim9 ağustosta düşük yaptım canım. Sorun olduğunu sanmıyorum, kürtajdan sonra kanama olmuyor çoğunlukla ama yine de kontrol amaçlı gidebilirsin istersen
Sağol kuzum amin inşallahmiraclebeyb ve R raainbow hayırlı olsun hamişlikleriniz inşallah sağlıklıdırlar ve sizinlelerdir mutluluğunuz tamamlansın
Teşekkür ederim canım benimYaaa günün ikinci güzel haberitebrik ederim canım darısı kucağına almana
İnşallah seninki gibi güzel ilerler tek dileğim bu şuanGayette gebelik benimki de 16 çıkmıştı. Kendi doktorum önemli olan iki katı artması dedi, iki katı arttığı sürece bir sorun yok
Hoşgeldin canımKızlar ben geldim
Merak etme canım ilerlicek Allah'ın izniyleİnşallah seninki gibi güzel ilerler tek dileğim bu şuan
Valla kuzum benimkisiyle aynı gibi geldi seninkide ya yarın pik olacak ya da şuan pik gibi duruyor sanki ikiside eşit gibi geldi bana baksana benimkidi böyleydi meğersem piki beklerken o an çatlamıştıKizlar pik olacak gibi R raainbow @fnd_50Mucizemmm16 @ucge Marulkafakz bitliKedi R Random3 @mucizeyimben
Nasıl yok dedi ya bu doktorlar ne umursamaz 5 üzeri gebelik oluyor kuzum hiç sıkma canını önemli olan iki gün sonra artması merak etme çok yeni belli kiKızlar sonuç çıktı 11 kabindeki asistan yazdı şimdi gebe değilsiniz diye
Olurmu 5 üstü gebeliktir. Daha yeni zaten bekle birkaç gün sonra sağlık ocağına git pzrtrsiKızlar sonuç çıktı 11 kabindeki asistan yazdı şimdi gebe değilsiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?