Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun canim. Allah'ım herkezin goblune gore hayirlisini nasip etsin. Pazartesi gunu betam 390 cikmisti progesteron hormonu 6.28 cikmis dusuk mu ne demek oluyor?
Amin canım. İnan çok bilmiyorum bu konuyu. Ne desem yalan olur. Yardımcı olamadığım için üzgünüm

Amin canım. İnan çok bilmiyorum bu konuyu. Ne desem yalan olur. Yardımcı olamadığım için üzgünüm
Bende bilemiyorum doktor simdilik ilaca grek yok pazartesi tekrar bakicaz dedi 🙁 iki dojtorda aynisini diye es zamanli farkli doktorlara gidiyorum

Kuzum çok düşük progesteron versin sana doktor tutunmaya yardımcı olmak için
Onu verdigim gun beta 390 di. Doktor ilaca gerek yok. Pazartesi tekrar bakalim dedi. İki farkli dojtora es zamanli gidiyorum canim. İkiside pazartesi dedi. Tabi bu zaman surecinde kanama sanci vs olursa direk hastaneye geliyorsun dediler

Onu verdigim gun beta 390 di. Doktor ilaca gerek yok. Pazartesi tekrar bakalim dedi. İki farkli dojtora es zamanli gidiyorum canim. İkiside pazartesi dedi. Tabi bu zaman surecinde kanama sanci vs olursa direk hastaneye geliyorsun dediler
Haber et canım inşallah birşey olmaz

Düşüğün ne zaman olmuştu? Ben 8 ağustosta kürtaj oldum ama hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım o da negatif. Acaba doktora gitmeli miyim bi sıkıntı olabilir mi fikri olan var mıdır?
9 ağustosta düşük yaptım canım. Sorun olduğunu sanmıyorum, kürtajdan sonra kanama olmuyor çoğunlukla ama yine de kontrol amaçlı gidebilirsin istersen

Back
X