- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.641
O iş tamam askoYeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 G Gzmyts53 Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kızlarım
Asko bu aralar cok dalginim ya bat kacti senin unuttumYeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 G Gzmyts53 Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kızlarım
18 Mayıs'ta gozukuyor benim eski sat göreO iş tamam askobaya belirgin hemde aklina kötüyü getirme hersey guzel olsun ee hepimiz hamile kalirsak hazirandami dogurcaz
Bugün gözüküyor uygulamada canimAsko bu aralar cok dalginim ya bat kacti senin unuttum
O asistana bu resmi at aşko altına daYeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 G Gzmyts53 Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kızlarım
Geri dönüş yaptılar kusra bakma diye hamilelik gözüküyorO asistana bu resmi at aşko altına dabundan koy taam mı sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah kuzum ❤❤
Kabul etmiyorumGeri dönüş yaptılar kusra bakma diye hamilelik gözüküyor
Yaa değerin artıyor demekki bakYeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 G Gzmyts53 Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kızlarım
Yeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 G Gzmyts53 Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kızlarım
Amin bebeğim inşallah
Oy inşallah kuzucum benden güzel haber gelirse arkamdan da seni beklerim amaaaa
Napiyosun asko gel kahve icelim
Yaaaa minnak büyüyor baksanaaaYeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 G Gzmyts53 Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kızlarım
Kapak olsun onlara.. hepimiz nasıl sinir olduk yalnızGeri dönüş yaptılar kusra bakma diye hamilelik gözüküyor
Evet inşallah dahada güzelde artarYaa değerin artıyor demekki bak
Evet canım çok sevindim böyle görünceYaaa gün gün koyulaşma oluyor yükseliyor hcg maşallah sağlıklı artışlar olsun kuzumm
Yaaaa minnak büyüyor baksanaaamaşallah kuzum ya kendini iyice belli etmeye başlamışşşşş artık kafana takılmasın kuzum hcg değerinde yükselmiştir
Ay çok sinir oldum bende dün modum cok düşmüştü bugün iyiyim çok şükür doktoruma da söyledim maşallah dediKapak olsun onlara.. hepimiz nasıl sinir olduk yalnız
Bir de kan testi ver onun sonucuyla bunu beraber asistana hediye paketi yolla ahejjrjdjjYeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 G Gzmyts53 Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kızlarım
Dujjjj yaptim aşkoGeliyorum aşko valla şuan çok ihtiyacım var düğündeyim başım şişti bir saatte sen napıyosun
Dujjjj yaptim aşkoev isleri yaa günlük. Simdi oturcam duş aldim rahatladim
Ben dugunude pek sevmem asko yaaSıhhatler olsun canısıeline kahve alıp dinlenmeye çekilmenin zamanı işte tam şuan bende baydı artık yarım saate eve geçicem sıkıldım düğün eşimin iş arkadaşı fazla resmî baydı ben resmiyet insanı değilim ahahaha
Ben dugunude pek sevmem asko yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?