Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben misafirlikteyim sohbet muhabbet kız ben mesajları kaçırdım galiba R raainbow eşine sürpriz mi yaptın Arada öyle olur kuzum sürekli olmasında toparlan en kısa zamanda değerlendirme günlerin yaklaşıyor

Kiz sen sürekli temizlik mi yapiyorsun ne xaman baksam temizlik veya hastalık yazmissin

Kızlar bata yarın 4 gün kalmış oluyor. Elimde laboquick kaset test de var predictor erken gebelik testi de. Sizce yarın yapayım mı test duramaz oldum

Ahahahaha Allah seni güldürsün çok güldüm buna kızlarda o icadı bekliyor edilse kapış kapış gider deseydin ahahahaha

Aman aman dikkat ediyoruz kendimize boşver camı perdeyi üşütme bide kız düğünden döndüm şimdi canım ekşın günü bugün önce dinlenicem biraz

Aman aman dikkat ediyoruz kendimize boşver camı perdeyi üşütme bide kız düğünden döndüm şimdi canım ekşın günü bugün önce dinlenicem biraz
Kız ben kafayı üşütmüşüm kendimi üşürsem nolur ki oh dinlen birazdan yine yorulcan aşko vurduğunuz gol olsuuunnn❤❤

Kızlar bata yarın 4 gün kalmış oluyor. Elimde laboquick kaset test de var predictor erken gebelik testi de. Sizce yarın yapayım mı test duramaz oldum
Hangi gün yumurtlama gördün kuzum? Ben biraz daha beklemeni tavsiye ederim daha erken gibi

29-30 Ağustos gibi yumurtlama oldu canım bekleyeyim dimi of son günler geçmek bilmiyor
Canım daha çok erken bence bat günü sabahı yap Belirtilerin var mı şimdi yaparsan varsa da betan çok düşüktür o yüzden negatif çıkar boşuna moralin bozulur . Bence bekle kuzum inşallah vardır inşallah pozitifi görürsün

Ya valla ya sıkıyo artıkın Ben daha başlamadan beklemeyi hayal etmeye başladım bile

Ahahaha benimde bi 10 günüm kaldı işte beklemeye bakalım inşallah tutar bu ay ya ben artık kağıda yazdım tarihleri eşime dedim burdan bak ben unutursam sen hatırlat

Haklısın canım bekleyeyim biraz daha sabredip. Hiç belirtim yok zaten dümdüzüm sıfır belirti umudum pek yok ama insan işte yine de acaba diyor inşallah çok teşekkür ederim canım benim

Haklısın canım bekleyeyim biraz daha sabredip. Hiç belirtim yok zaten dümdüzüm sıfır belirti umudum pek yok ama insan işte yine de acaba diyor inşallah çok teşekkür ederim canım benim
Beklemek çok zor biliyorum şuan bende bekliyorum zorlanıyorum daha iyi kuzum kendini dinleyip belirti aramamak umudumuzu hiç bir zaman kaybetmiyoruz her zaman umudumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…