- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.681
Kuzum ben misafirlikteyim sohbet muhabbetKızlar napıyosunuz @miresl_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 @ ? R raainbow kuşum mesajları okudum ama yazamadım bebeğim eşin ne güzel mutlu olmuş çok çok sevindim ❤❤ ayy benim ruh sağlığım hiç iyi değil bugün kızlar kendimi camlara vurdum onları sildim daha yemek bile yemedim canım istemiyo dolunay çarptı galiba
Sende işe yaradi miKızlar gynoseed jel kaldı elimde 6 tane isteyen varsa gönderebilirim
Kiz sen sürekli temizlik mi yapiyorsun ne xaman baksam temizlik veya hastalık yazmissinKızlar napıyosunuz @miresl_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 @ ? R raainbow kuşum mesajları okudum ama yazamadım bebeğim eşin ne güzel mutlu olmuş çok çok sevindim ❤❤ ayy benim ruh sağlığım hiç iyi değil bugün kızlar kendimi camlara vurdum onları sildim daha yemek bile yemedim canım istemiyo dolunay çarptı galiba
Kahve mahvee demeyinn anaaaam canım istiyorr ben kahve tiryakisiyimmm bu bebe ağzıma sürdürmedi iki gündür ay bi duyaydım kalp atışını falan
Yok hayır ölü oluyomuş spermlerYa ben bunu bilmiyordumbelki uzun kalınca daha iyi canlanırlar sanıyordum cahil ben
supersin asko. Aklima ne geldi dün benim lh pozitif cikti eşime attim kaset test seklinde olanlrdandi. Adetimde 5-6 gun önce bitmisti ilk iliskim ozaman oldu yani diyorki eşim aaa 5-6 günde bebek belli oldumu yok dedim bu bebek değil ekşın yapmamiza soyleyen test
Bu ay kullandım sadece canım yaradı hamileyim şuanSende işe yaradi mi
Kızlar napıyosunuz @miresl_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 @ ? R raainbow kuşum mesajları okudum ama yazamadım bebeğim eşin ne güzel mutlu olmuş çok çok sevindim ❤❤ ayy benim ruh sağlığım hiç iyi değil bugün kızlar kendimi camlara vurdum onları sildim daha yemek bile yemedim canım istemiyo dolunay çarptı galiba
Hep o zamanlarda bakıyosun demekkiKiz sen sürekli temizlik mi yapiyorsun ne xaman baksam temizlik veya hastalık yazmissin
6 gün var canom. 00:00 olunca 5 günKuzu kac gun kaldi bata
Kız ben kafayı üşütmüşüm kendimi üşürsem nolur kiAman aman dikkat ediyoruz kendimize boşver camı perdeyi üşütme bide kızdüğünden döndüm şimdi canım ekşın günü bugün önce dinlenicem biraz
Kız ben kafayı üşütmüşüm kendimi üşürsem nolur kioh dinlen birazdan yine yorulcan aşko vurduğunuz gol olsuuunnn ❤❤ ️ ️
Ya valla ya sıkıyo artıkınYoook üşütmek yokAman yordu zaten valla bu iş beni beklemeye geçsek artık ahahaha
Hangi gün yumurtlama gördün kuzum? Ben biraz daha beklemeni tavsiye ederim daha erken gibiKızlar bata yarın 4 gün kalmış oluyor. Elimde laboquick kaset test de var predictor erken gebelik testi de. Sizce yarın yapayım mı test duramaz oldum
29-30 Ağustos gibi yumurtlama oldu canım bekleyeyim dimi of son günler geçmek bilmiyorHangi gün yumurtlama gördün kuzum? Ben biraz daha beklemeni tavsiye ederim daha erken gibi
Canım daha çok erken bence bat günü sabahı yap29-30 Ağustos gibi yumurtlama oldu canım bekleyeyim dimi of son günler geçmek bilmiyor
Ya valla ya sıkıyo artıkınBen daha başlamadan beklemeyi hayal etmeye başladım bile
Haklısın canım bekleyeyim biraz daha sabredip. Hiç belirtim yok zaten dümdüzüm sıfır belirti umudum pek yok ama insan işte yine de acaba diyorCanım daha çok erken bence bat günü sabahı yapBelirtilerin var mı şimdi yaparsan varsa da betan çok düşüktür o yüzden negatif çıkar boşuna moralin bozulur . Bence bekle kuzum inşallah vardır inşallah pozitifi görürsün
Beklemek çok zor biliyorum şuan bende bekliyorum zorlanıyorumHaklısın canım bekleyeyim biraz daha sabredip. Hiç belirtim yok zaten dümdüzüm sıfır belirti umudum pek yok ama insan işte yine de acaba diyorinşallah çok teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?